Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

NinasBruidsmode Ninasbruidsmode in Franeker is al vele jaren een begrip in Friesland en ver daarbuiten.

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
NinasBruidsmode Vraag informatie aan
Dijkstraat 69
8801 LT Franeker

Bruidsmode Friesland

Ninasbruidsmode in Franeker is al vele jaren een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Ons assortiment trouwjurken bestaat uit meerdere collecties van bekende bruidsmode merken die allen te vinden zijn op onze website. Ninasbruidsmode is tevens gespecialiseerd in bruidsjaponnen voor de bruid met een maatje meer.

Waarom zou je naar Ninasbruidsmode gaan? Er zijn toch genoeg winkels bij je in de buurt? Nou heel simpel eigenlijk: Wij doen er alles aan om “jouw” trouwjurk ook echt van jouw te laten worden. Naast de wensen van de a.s. bruiden, waar we heel goed naar luisteren, helpt onze eigen creatieve eigen inbreng je vaak ook op ideeën.

Al onze trouwjaponnen worden op maat gemaakt door onze coupeuses zodat jouw droomjurk perfect aansluit op je figuur. Op de website willen wij je een indruk geven van de collecties die je bij ons in de winkel aantreft. In onze winkel en op deze website laten we zien dat een trouwjurk niet duur hoeft te zijn. Bij NinasBruidsmode vind je al een prachtige bruidsjurk vanaf € 549,-

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rebecca

Op 13 jul 2021

Super vriendelijk, spontaan, mooie jurken en hebben echt de tijd voor je. Mijn jurk bij ninasbruidsmode gekocht

Sybrigje & Andries -Jan

Op 08 jul 2020

prachtige trouwjurken. je wordt super goed geholpen! ook met het passen helpen je ze tot dat het helemaal goed zit! geweldig!!

Femke

Op 08 jul 2020

Wat is m'n schoonzus goed geholpen met het vinden van haar trouwjurk! Na het niet op komen dagen van de verkoper van een winkel in Harlingen konden we nog dezelfde middag terecht bij Ninasbruidsmode, zo fijn! Veel begrip, aandacht en kennis van zaken. Mijn schoonzus gaat stralen in haar trouwjurk!

Paula

Op 08 jul 2020

Ik ben super goed geholpen. Was gemoedelijk en gezellig, kon alle vragen stellen en geen wens was te gek. Goed en eerlijk advies gekregen, alle tijd voor het passen, zeer diverse stijlen. Aanbod in de winkel was 3x zoveel als ik had verwacht, goede kwaliteit en ruim binnen budget kunnen blijven

Rebecca

Op 08 jul 2020

Super vriendelijk, spontaan, mooie jurken en hebben echt de tijd voor je. Mijn jurk bij nina'sbruidsmode gekocht

Rianne

Op 04 sep 2018

Ik heb gisteren mijn prachtige jurk op mogen halen, helemaal blij mee! Ik zou Nina's iedereen aan kunnen raden, er wordt goed geluisterd, ze zijn eerlijk, en ondanks de drukke tijd wordt er alle tijd genomen. Service is ook hartstikke goed!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation