NEW TAILOR Het beste maatwerk in Amsterdam & Utrecht, Est. 1997

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Amsterdam & Utrecht

Gefeliciteerd! Van harte met jullie voorgenomen huwelijk.

Wij denken graag met je mee! Onze ervaring is dat het een spannende, maar bovenal een mooie tijd is. Je gaat ineens nadenken over details waar je je normaal nooit druk over zou maken. Van dagindeling tot cadeautjes, van accessoires tot de bloemen en van tafelschikking tot de aankleding. En het belangrijkste: heb je al bedacht hoe jij er uit wil zien op dé dag?

We inventariseren wat je wenst, wie je bent en hoe de dag eruit ziet. Een trouwpak dat je draagt op het strand ziet er anders uit dan een trouwpak dat je draagt in een sprookjesachtige omgeving van een kasteel. Uiteraard zorgen we ervoor dat je pak, al dan niet met dat unieke vest, ook daarna goed gedragen kan worden voor andere feesten of je werk. Zo zie je er niet alleen die ene dag top uit, maar voel je je ook alle andere keren dat je ons pak draagt fantastisch en vol zelfvertrouwen.

Maak gelijk een online afspraak in Amsterdam of Utrecht.

NEW TAILOR - Amsterdam

Spiegelgracht 21, Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands/Holland, 1017 JP
+31 020 330 0838

NEW TAILOR - Utrecht

Minrebroederstraat 27, Utrecht, Utrecht, Netherlands/Holland, 3512 GS
+31 030 232 8044

Meer lezen over New Tailor ? Bekijk de Advertorial

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Johannes

Op 22 dec 2020

Erg blij met de professionele hulp die we kregen. Veel vrijheid in keuzes maar toch fijn gestuurd worden in het proces, precies wat we nodig hadden!

Fred

Op 18 dec 2020

Ze hebben goed naar ons verhaal geluisterd en daarmee hadden ze snel door wat bij ons paste. Echt een super resultaat met prachtige stoffen. Aanrader!

Sjoerd

Op 18 dec 2020

Het is een geweldige ervaring om hier je ultieme pak samen te stellen. Alles is mogelijk. Even wachten is hier ook niet erg want ze hebben heerlijke verse koffie.

Stefan

Op 18 dec 2020

Enorm verrast door de gastvrijheid en persoonlijk benadering. Aanrader :)

Femke

Op 07 dec 2020

Zeer gastvrij en behulpzaam. Alle tijd om tot juiste keuze te komen. En wat was er veel te kiezen. Echt leuk. Fijn proces en prachtresultaat.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation