My forever wedding's Weddingplanner & Weddingstylist

My forever wedding's My forever wedding's
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
My forever wedding's Vraag informatie aan
Landelijk

Voor een onvergetelijke bruiloft!

Bruiloften zijn maatwerk en elk bruiloft is net zo uniek als jullie zelf. Dare to be different! Vier jullie liefdes verhaal op je eigen manier en denk gerust "out of the box." Wij denken graag met jullie mee! 

Als profesioneele weddingplanner zijn wij gespeciliaseerd in bruiloftsplanning,  ceremoniemeesterschap en met ons passie voor bruiloft styling creëren wij "The Finishig Touch" om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken.

Met veel lievede en cratifiviteit plannen wij jullie hippe thema bruiloft , weekendbruiloft of een klein intieme bruiloft met vrienden en family in je eigen achtertuin, alles is mogelijk. 

Plan vandaag een vrijblijvend kennismaking gesprek in om alle mogelijkheden te bespreken.

Kijk alvast naar mijn vlog op YouTube voor tips en tricks voor bruiloftplanning 

Met vriendelijke groet,

Nicole 
Lead Weddingplanner & Stylist
My Forever Wedding's

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Martin

Op 16 oct 2019

Nicole is een geweldige en creatieve weddingsplanner. Zij pakt haar werk professioneel op en zij is altijd erg vriendelijk en zeer geliefd. Internationaal is zij erg sterk en kan werken op elke gewenste locatie in Europa of in de wereld. Zij vertelde, dat zij van haar passie, haar beroep heeft gemaakt. Hoe leuk is dat dan!

Kevin en Kristel

Op 16 oct 2019

Nicole we willen jouw heel erg bedanken voor jouw inzet en werk wat jij hebt gedaan om onze huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken. Wij willen jouw ook zeker aanbevelen

Danique

Op 16 oct 2019

Nicole was erg behulpzaam en luisterde goed naar mijn wensen voor de styling van onze bruiloft. Ze was op de dag zelf al vroeg aanwezig en heeft alle ruimtes perfect gedecoreerd. Zeker de moeite waard, er word veel stress uit handen genomen door Nicole! Nogmaals bedankt voor alles

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation