Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

MOMENTS To Focus On Twee fotografen voor het mooiste resultaat!

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Linda Lammers
Landelijk

Hét moment pakken! Dat is wat wij doen. Wij heten niet voor niets MOMENTS To Focus on. 

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Je kan ons altijd bellen 06-18.06.97.46 of stuur ons een mail info@momentstofocuson.com. 

Wij zijn Linda & Niels Lammers en als getrouwd stel zijn wij super goed op elkaar ingespeeld. Het is onze missie om al die speciale momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen. Daarom werken wij ook altijd met z'n tweeën. Als duofotograaf kunnen wij op één moment twee verschillende gebeurtenissen vastleggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 'de kus' en de reactie van familie en vrienden. Ook videografie behoort tot de mogelijkheden als aanvulling op jullie fotografiepakket. Wij leggen dan jullie gehele ceremonie vast en daarnaast een mooie impressie van jullie dag.

Doordat wij met z'n tweeën fotograferen, hebben mensen vaak niet eens door dat ze gefotografeerd worden. Dit levert de spontaanste foto's op. Benieuwd wat voor foto's dit oplevert? Kijk snel op onze website.

Wij houden erg van 'out-of-the-box' foto's. Niets is ons te gek. Afhankelijk wat jullie wensen zijn, is alles bespreekbaar. Vind je jezelf niet zo fotogeniek, of voel je je ongemakkelijk tijdens een fotoshoot? Wij helpen je hier doorheen en zorgen ervoor dat je altijd ontspannen en mooi op de foto staat. Of hou je juist heel erg van poseren en wil je uitgebreid de tijd nemen voor een fotosessie? Ook dat vinden wij onwijs leuk!

Als je later je fotoalbum inkijkt, dan vind je daarin alle mooie, grappige en emotionele momenten terug om je huwelijksdag te herbeleven. 

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Astrid

Op 31 may 2023

Super toffe shoot gehad. Moments to focus on scouten eerst de mooiste shoot locatie en zijn heel creatief in het vastleggen van het perfecte plaatje!

Anna

Op 31 may 2023

In september 2022 een fantastische fotoshoot gehad. Prettige sfeer en een professioneel team met als eindresultaat prachtige foto's. Dus wat mij betreft: een echte aanrader

Roel

Op 31 may 2023

We hebben deze 2 toppers voor de bruiloft gebruikt. Dit is echt een aanrader wat een mooie foto’s maken deze twee mensen! Nogmaals super bedankt en tot de volgende keer.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation