Michael Basten Fotografie Professionele bruidsfotografie, ongedwongen, onopvallend en met passie!

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Nijverheidsweg 19
7005 AS Doetinchem

Ongedwongen, onopvallend en vol passie!

Willen jullie ook een compleet verslag van jullie trouwdag met alles erop en eraan? Foto’s vol details, emoties en de leukste en mooiste momenten door mij gevangen? Met een unieke en spontane bruidsreportage van Michael Basten Fotografie wordt jullie trouwdag een onvergetelijke herinnering!

Ik heb me in bruidsfotografie gespecialiseerd. Allereerst door het veel te doen en ook door workshops te volgen.Het gaat vooral om durf.Het lef om in het water te fotograferen, het lef om het bruidspaar te vragen of ik bij het aankleden mag zijn.

En vooral het lef om me als onzichtbare door een trouwerij te bewegen en alles te doen wat nodig is voor verrassende foto’s die gewoon heel goed zijn.

Na jullie bruiloft heb ik een voldaan gevoel en ik kan niet wachten om met jullie foto's aan de slag te gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie?

Bezoek dan mijn website: https://www.michaelbastenfotografie.nl/
Of stuur een mail naar: fotograaf@michaelbasten.nl

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sanne

Op 06 sep 2021

Recent hebben mijn vriend en ik een bijzondere fotoshoot gehad met Michael op de Posbank. Van tevoren heel spannend, want we waren niet zo fotogeniek vonden wij. Maar die spanning viel al snel weg door Michael zijn werkwijze en de ontspannen/plezierige sfeer die hij mee brengt. De shoot was extra speciaal voor ons omdat mijn vriend mij tijdens de shoot ten huwelijk heeft gevraagd. We zijn ontzettend blij en dankbaar met de prachtige foto's die Michael heeft gemaakt van dit speciale moment.

Floris

Op 07 sep 2020

Echt een super fotograaf die je voor de bruiloft wil, we zijn dik tevreden met de foto's die hij maakte. Hij lag veel op de grond om de mooiste shots te maken (en dit is zeker gelukt). Verder heeft deze fotograaf aan al onze verwachtingen voldaan en een prachtige fotoboek voor ons gemaakt.

Wil

Op 29 aug 2018

Bruidsreportage fotografen zie je zat, maar fotografen zoals Michael, die creativiteit aan de foto toe voegt.....die maken het verschil

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation