Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Met liefde Verbinden Creatief, warm, humor, betrokken en verbinder that’s me!

22 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Met liefde Verbinden Vraag informatie aan
Numansdorp

Creatief, warm, humor, betrokken en verbinder that’s me! Mensen verbinden is mijn passie en iets positiefs voor een ander creëren mijn missie! Daarom past het trouwambtenaarschap mij als een toga ;-)

Ik hou enorm van het vieren van de liefde en het leven! En wanneer kan dat beter als twee mensen met elkaar gaan trouwen?!

Niets is mooier als twee mensen zien stralen van liefde op hun mooiste dag!

Hoe ziet die mooiste dag er voor jullie uit? Houden jullie van romantisch of juist stoer? Willen jullie op het strand trouwen of in een kas? Trouwen jullie in Nederland of misschien wel in het buitenland? Er kan zoveel en ik denk graag mee. Het allerbelangrijkste is dat de mooiste dag zorgeloos en vooral genieten is. Een ceremonie waarbij jullie love & lifestory op een persoonlijke, warme manier met een tikkeltje humor wordt verteld. 

En dat is waar ik goed in ben :-).

Ontmoeten we elkaar binnenkort?

Vraag informatie aan

Beoordelingen


22 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Leonie en Maarten

Op 21 nov 2022

Onze dag was bijzonder, intiem en liefdevol. Mede dankzij jouw bijdrage in de vorm van mooie, grappige en treffende woorden. Je hebt het heel goed gedaan!

Alison en Mark

Op 07 nov 2022

Lieve Naomi, bedankt voor je fantastische speech. Het was super persoonlijk en met een enorme knipoog. Helemaal zoals we gehoopt hadden. Ik vond je afsluiter ook echt super mooi. We gaan je zeker aanraden bij andere bruidsparen.

Mandy en Geert

Op 27 sep 2022

De ceremonie was voor ons echt het hoogtepunt. Wat heb jij het geweldig gedaan! Je hebt echt al onze verwachtingen overtroffen. Super bedankt voor de geweldige speech!

Marlon en Pieter

Op 27 sep 2022

Dankjewel voor je mooie woorden en je mooie speech. De ceremonie was super en alles klopte. Ook hier hebben we heel veel mooie reacties op gehad. We willen je nogmaals bedanken voor je inbreng, de fijne samenwerking, je luisterend oor en tips. Je hebt onze trouwdag nog iets mooier gemaakt en het hele weekend was gezellig met jou. Dankjewel daarvoor!

Petra Arianne en Angelique

Op 27 sep 2022

Bedankt voor alles! We hebben erg genoten van onze trouwdag. Je hebt het prachtig gedaan. We hebben enorm genoten, alles was perfect. Een prachtige dag met een fantastische BABS.

Niels en Mirn

Op 27 sep 2022

Naomi vertelde ons verhaal op een ontspannen, boeiende manier. Onze gasten herkende zich in elk detail. Het was een magische ceremonie met een lach en een traan. BEDANKT!

Bas en Eva

Op 23 aug 2022

Naomi is een fantastische BABS die alle tijd voor je neemt en er alles aan doet om jullie persoonlijke verhaal in haar speech op te nemen. Ondanks dat onze bruiloft twee keer uitgesteld werd, bleef ze ons vol enthousiasme helpen en heeft ze onze ceremonie tot een onvergetelijk moment van onze trouwdag gemaakt. We raden Naomi bij ieder bruidspaar aan!

Chris en Erik

Op 23 aug 2022

Super, super, super bedankt voor een hele mooie ceremonie!! Heel veel lof, en dank van ons, en van onze gasten. We hebben alleen maar complimenten gehad op hoe je het deed. De ceremonie voldeed helemaal aan onze verwachtingen. We trouwen maar 1 keer, anders had je het zo weer mogen doen!! Nogmaals super gedaan!!!!❤️

Crista en Pascal

Op 28 jun 2022

Ook wij hebben ons laten trouwen door Naomi. Het eerste contact met haar voelde direct fijn en vertrouwd. Naomi is een bijzonder open en spontane vrouw, die je ook direct het gevoel geeft invulling te willen geven aan hoe het bruidspaar graag wenst dat de ceremonie eruit komt te zien. Op de dag zelf was het bijzonder fijn om te weten dat het ceremoniele gedeelte door Naomi ingevuld zou gaan worden. Met het vertrouwen dat ze reeds bij ons had kon het alleen maar een prachtig praatje worden met als fantastisch slot het JA-woord van ons beiden. Haar woorden aan ons allemaal vielen bij alle aanwezigen in de smaak en we hebben naderhand van veel mensen complimenten gekregen over “onze” BABS. Ik denk dat dit het mooiste compliment is dat we haar kunnen geven. Naomi, dank voor hetgeen je allemaal voor ons hebt gedaan! Je bent een topper en we hopen dat je, net als wat je bij ons hebt gedaan, nog maar heel lang vele huwelijken mag sluiten! Bruidsparen welke van jouw diensten gebruik maken weten vooraf zeker dat dit gedeelte van de dag super verloopt!

Natasja en Stefan

Op 17 feb 2022

Bedankt dat je ons wilde trouwen! Je hebt ons verhaal echt perfect verteld!

Renate en André

Op 17 feb 2022

We hebben ontzettend genoten van een geweldige dag! Alles klopte en viel mooi samen. We hebben echt genoten van jouw speech! Je hebt de dingen perfect verwoord en voor een lach en een traan gezorgd.

Tesse

Op 15 feb 2022

Lieve Naomi, Wat een geweldig mooi verhaal heb je over ons verteld! Herkenbaar, emotioneel, humoristisch en bovenal ons verhaal! Dank je wel. En samen met de onwijs mooie letters LOVE paste het precies in onze dag!

Roel en Melanie

Op 03 jun 2021

Naomi is een goedlachse passievolle ambtenaar. Iemand die ook de moeilijke momenten op een mooie manier kan belichten, iets wat in onze ogen niet iedereen goed kan. Ze heeft ook erg goed geluisterd naar de verhalen over onszelf, onze ouders en onze getuigen. Van dit alles heeft ze voor onze bruiloft een mooie, persoonlijke en passende speech gemaakt.

Jeffrey en Sophia

Op 10 oct 2020

Naomi heeft het voor elkaar gekregen om een hele persoonlijke en prachtige ceremonie neer te zetten! Met alle informatie van maanden voorbereiding wist ze dit spot on en met veel humor te doen. We kijken met veel liefde terug naar dit moment.

Laurens en Sandy

Op 11 feb 2019

We hoopten op een ongedwongen, losse plechtigheid en dat is helemaal gelukt. Het is precies verlopen zoals bij ons past. Sandy en Laurens

Marie-Louise en Erik

Op 11 feb 2019

Wat een geweldige mooie ambtenaar. Ze heeft onze ceremonie zo mooi gedaan. Persoonlijk verhaal met een lach en een traan. Heerlijke humor maar ook met een mooie emotionele touch. In 1 woord onbeschrijfelijk. Echt een aanrader. ​Marie-Louise en Erik

Zoi en Dennis

Op 11 feb 2019

Wij zijn zeer tevreden met Naomi als onze ambtenaar. Ze brengt het heel origineel met veel humor en passie. Onze ceremonie was een succes met een lach en een traan maar vooral met de meest mooie herinneringen die erg mooi gebracht werden, ook de verbondenheid met onze familie kwam op een mooie manier aanbod. We zijn Naomi heel dankbaar. Dankzij haar is onze dag nog mooier en persoonlijker geworden. Een echte aanrader!!!! Liefs, Dennis & Zoï

Marnel en Tim

Op 11 feb 2019

Wat een ongelooflijke bijzondere en persoonlijke ceremonie was het. Naomi betrok een aantal familieleden in het verhaal, met een hoop humor, emotie, en haar natuurlijk talent om te vertellen maakte zij dit moment het hoogtepunt van onze trouwdag. Met een lach en een traan hebben alle gasten genoten van wat zij te vertellen had. Het bleef boeiend van begin tot eind. Het grappige was dat ze vanuit ons gesprek haarfijn doorhad waar wij als gezin voor staan en wat voor ons belangrijk is, en dit in haar speech zo leuk wist over te brengen. Wij kijken terug op een prachtige huwelijksvoltrekking! Naomi je bent een topper! Liefs Mr & Mrs Vrolijk :-)

Menno en Sabine

Op 11 feb 2019

Op de grote dag heeft Naomi een hele mooie toespraak gehouden. de toespraak was persoonlijk en duurde precies lang genoeg. Onze kinderen werden op een mooie manier in de toespraak betrokken. Hierdoor hadden jong en oud de volledige aandacht. Naomi heeft als trouwambtenaar bewezen dat een ceremonie niet langdurig en saai hoeft te zijn. Elk woord wat is gesproken is bij ons binnen gekomen. Naomi bedankt voor de prachtige bijdrage en herinneringI Menno en Sabine      

Jessey en Maarten

Op 11 feb 2019

Als we jou omschrijven in 10 woorden dan zijn het deze:  1 Enthousiast 2 Betrokken  3 Plezier  4 Liefdevol 5 Balans (Er was een goede balans tijdens de ceremonie in liefde, grapjes, een lach en een traan) 6 Attent  7 Ontspannen 8 Gedreven 9 Humor 10 Oog voor details (Je hebt zo goed geluisterd naar alle verhalen en de juiste details aan elkaar gekoppeld, die hebben gezorgd voor een hele persoonlijke ceremonie.) We willen je onwijs bedanken voor alles en als het goed is trouwen we nooit meer.. Maar de liefde zullen we altijd blijven vieren en als we daar een ceremoniespreker voor zoeken, ben jij de eerste die we zullen bellen!

Sander en Esther

Op 11 feb 2019

Dankjewel Naomi, dat je op onze mooiste dag onze trouwambtenaar was. Wij zijn op 28 augustus 2018 getrouwd door Naomi. Een onwijs betrokken lieve trouwambtenaar die ons verhaal op een prachtige en oprechte manier heeft overgebracht tijdens de ceremonie. Sander en Esther

Yana

Op 07 feb 2019

Wat is het een genot om een ceremonie bij te wonen van Naomi. Zij weet de ceremonie te vertalen naar het verhaal van een bruidspaar. Of het nu ontroerend is of juist ontzettend grappig, ze zet altijd de juiste toon waardoor ze je weet te raken!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation