Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Met liefde Verbinden Creatief, warm, humor, betrokken en verbinder that’s me!

33 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Met liefde Verbinden Vraag informatie aan
Mevr. Naomi van Donk
Numansdorp

Creatief, warm, humor, betrokken en verbinder that’s me! Mensen verbinden is mijn passie en iets positiefs voor een ander creëren mijn missie! Daarom past het trouwambtenaarschap mij als een toga 😉

Ik hou enorm van het vieren van de liefde en het leven! En wanneer kan dat beter als twee mensen met elkaar gaan trouwen?!

Niets is mooier als twee mensen zien stralen van liefde op hun mooiste dag!

Hoe ziet die mooiste dag er voor jullie uit? Houden jullie van romantisch of juist stoer? Willen jullie op het strand trouwen of in een kas? Trouwen jullie in Nederland of misschien wel in het buitenland? Er kan zoveel en ik denk graag mee. Het allerbelangrijkste is dat de mooiste dag zorgeloos en vooral genieten is. Een ceremonie waarbij jullie love & lifestory op een persoonlijke, warme manier met een tikkeltje humor wordt verteld. 

En dat is waar ik goed in ben :-).

Ontmoeten we elkaar binnenkort?

Vraag informatie aan

Beoordelingen


33 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Raimond & Jill

Op 07 feb 2024

Naomi heeft voor ons een ceremonie gegeven die wij precies voor ogen hadden; met een lach en een traan en de liefde bovenaan! Alles kwam samen in haar toespraak. Onze vrienden, familie en wijzelf hebben er ontzettend van genoten en achteraf vroegen mensen zelfs of Naomi een vriendin of bekende van ons was; zo gemoedelijk, gezellig en intiem was haar toespraak. Hoewel we toch een beetje nerveus waren heeft ze ons toch op ons gemak kunnen stellen. Ik kan dus iedereen Naomi aanbevelen. Een geweldige, lieve, grappige vrouw met een scherpe en liefdevolle blik op een verloofd stel.

Nathalie en Tim

Op 19 dec 2023

Simpelweg de allerleukste en beste babs die je als bruidspaar kan wensen! Naomi is een lieve, warme, gezellige en ontzettend attente vrouw! Zij heeft ons de trouwdag van onze dromen bezorgd ,waarvoor wij haar ontzettend dankbaar zijn!

Merianne en Younes

Op 19 dec 2023

Voor onze trouwdag op 26 mei 2023 waren wij op zoek naar een persoonlijke trouwambtenaar met humor. En daar was ze, die fantastische Naomi!! Tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een klik. De afspraak daaropvolgend bij ons thuis was helemaal een feestje. Wat een leuk gesprek was dit en wat hebben we gelachen. Wij waren zo enorm benieuwd naar de speech die Naomi voor ons zou maken. Wij hadden er alle vertrouwen in dat dit goed zou komen. Op vrijdag 26 mei 2023, een van de mooiste dagen van ons leven, heeft Naomi een prachtige speech neergezet. Warm, liefdevol en grappig. Continu een grote lach op ons gezicht met af en toe een traan. Heel fijn dat er zo veel aandacht was voor de kinderen. De gasten waren ook zeer enthousiast. Lieve, lieve Naomi, het is jammer dat wij niet nog een keer gaan trouwen. Anders hadden wij jou ZEKER weer gevraagd! Je bent in één woord FANTASTISCH.

Stephan en Danielle

Op 19 dec 2023

Lieve Naomi, jij heb onze dag compleet gemaakt met je leuke speech. Deze was met liefde verzorgd door jou samen met geweldige humor. Geheel authentiek wat het zo mooi maakt. Ook dacht je graag met ons mee en had ook suggesties voor onze wensen. Dit vonden wij erg prettig. We konden je overal voor bellen of mailen als we vragen hadden of anders. Dit is erg fijn. Ook net voor onze ceremonie zorgde jij ervoor dat overal nog even de puntjes op de i werden gezet. Onze gasten vinden het ook fantastisch en vroegen ons ook naar jou. Uiteraard raden wij jou zeker aan! Ook voor andere mensen die iets unieks willen en geheel ontzorgd willen zijn op de belangrijkste dag!!

Frederiek Klop

Op 19 dec 2023

Recent heeft Naomi een van mijn bruidsparen getrouwd, voor mij als weddingplanner was zij echt een aanvulling in deze dag! Ze is een warme, vrolijke en ook kundige babs! Alles was goed georganiseerd, ook de "zakelijke" kant als het verzorgen van de akte heeft zij geregeld! Een ontspannen, warme en persoonlijke ceremonie volgde. Wat mij betreft is Naomi betrekken als babs bij een huwelijk een hele goede keuze, ik kijk er dan ook naar uit nog eens met haar samen te werken!

Laudie en Maarten

Op 19 dec 2023

Super leuke en betrokken BABS. De ceremonie was absoluut niet saai. Naomi maakte er een mooi en persoonlijk verhaal van. Van de gasten kregen wij alleen maar positieve reacties over hoe leuk Naomi het had gedaan! Kortom zeker 5 sterren van ons!

Robin en Fleur

Op 19 dec 2023

Naomi is een geweldige BABS. Ze werkt professioneel en toch heel persoonlijk. Het voelde alsof we haar ( en zij ons) al jaren kenden. Ze steekt veel tijd in de details en is flexibel. Ze komt haar afspraken na en reageert snel op vragen tussendoor. We hebben dankzij haar een perfecte en onvergetelijke huwelijksceremonie gehad.

Thomas en Mairin

Op 09 jul 2023

Lieve Naomi, Nogmaals willen wij jou heel erg bedanken voor de meer dan prachtige ceremonie! Wij zijn super blij dat we bij jou terecht zijn gekomen en dat jij dit voor ons wilde doen. Je hebt een super mooie speech geschreven en meerdere gasten vroegen ons na afloop of jij een vriendin van ons was, zo persoonlijk en herkenbaar was jouw verhaal! Vanaf moment 1 klikte het tussen ons en voelde wij ons gelijk thuis bij jou Gezellig, vrolijk, vertrouwd en betrouwbaar, iemand die alle tijd voor ons en onze dag genomen heeft! Wij zullen iedereen jou aanraden als Babs! We kunnen je niet genoeg bedanken, mede dankzij jouw bijdrage was onze dag meer dan geweldig! Veel liefs, Thomas en Mairin

Sophie en Job

Op 09 jul 2023

Wat zijn wij ontzettend blij dat we onze trouwceremonie aan Naomi hebben overgelaten. De ceremonie was persoonlijk, lief en warm en we hebben er enorm van genoten. Ze heeft haar verhaal met veel enthousiasme gebracht. Ze heeft duidelijk veel tijd en zorg besteed aan de voorbereiding, waarbij ze niet alleen van onze kant, maar ook van onze dierbaren input heeft gevraagd. Voor ons had ze de perfecte verhouding van grappige onderdelen en liefdevolle verhalen. Ook onze gasten lieten ons weten dat ze erg onder de indruk waren van Naomi, en sommigen dachten zelfs dat ze een goede bekende van ons was. We zullen nog lang met veel plezier terugkijken op dit hoogtepunt van onze geweldige dag. Wij bevelen Naomi aan iedereen dus ook heel warm aan!

Patricia en Bas

Op 09 jul 2023

Wat een topper is Naomi!! Ze heeft onze huwelijksceremonie zoveel meer persoonlijkheid gegeven. Ze stopt er duidelijk veel voorbereiding in en het resultaat is een mooie speech met de nodige humor, maar ook zeker een traan. Heel blij dat ze op ons pad is gekomen en echt een dikke aanrader als je nog op zoek bent naar een geweldige Babs!!

André en Arlette

Op 09 jul 2023

Wat een leuk, lief en fijn mens is Naomi, ze heeft ons beiden zo op ons gemak gesteld, zowel bij de kennismaking als tijdens de ceremonie. Haar verhaal was vol humor, liefdevol en ook niet onbelangrijk geheel foutloos! Naomi is een echte aanrader!

Leonie en Maarten

Op 21 nov 2022

Onze dag was bijzonder, intiem en liefdevol. Mede dankzij jouw bijdrage in de vorm van mooie, grappige en treffende woorden. Je hebt het heel goed gedaan!

Alison en Mark

Op 07 nov 2022

Lieve Naomi, bedankt voor je fantastische speech. Het was super persoonlijk en met een enorme knipoog. Helemaal zoals we gehoopt hadden. Ik vond je afsluiter ook echt super mooi. We gaan je zeker aanraden bij andere bruidsparen.

Mandy en Geert

Op 27 sep 2022

De ceremonie was voor ons echt het hoogtepunt. Wat heb jij het geweldig gedaan! Je hebt echt al onze verwachtingen overtroffen. Super bedankt voor de geweldige speech!

Marlon en Pieter

Op 27 sep 2022

Dankjewel voor je mooie woorden en je mooie speech. De ceremonie was super en alles klopte. Ook hier hebben we heel veel mooie reacties op gehad. We willen je nogmaals bedanken voor je inbreng, de fijne samenwerking, je luisterend oor en tips. Je hebt onze trouwdag nog iets mooier gemaakt en het hele weekend was gezellig met jou. Dankjewel daarvoor!

Petra Arianne en Angelique

Op 27 sep 2022

Bedankt voor alles! We hebben erg genoten van onze trouwdag. Je hebt het prachtig gedaan. We hebben enorm genoten, alles was perfect. Een prachtige dag met een fantastische BABS.

Niels en Mirn

Op 27 sep 2022

Naomi vertelde ons verhaal op een ontspannen, boeiende manier. Onze gasten herkende zich in elk detail. Het was een magische ceremonie met een lach en een traan. BEDANKT!

Bas en Eva

Op 23 aug 2022

Naomi is een fantastische BABS die alle tijd voor je neemt en er alles aan doet om jullie persoonlijke verhaal in haar speech op te nemen. Ondanks dat onze bruiloft twee keer uitgesteld werd, bleef ze ons vol enthousiasme helpen en heeft ze onze ceremonie tot een onvergetelijk moment van onze trouwdag gemaakt. We raden Naomi bij ieder bruidspaar aan!

Chris en Erik

Op 23 aug 2022

Super, super, super bedankt voor een hele mooie ceremonie!! Heel veel lof, en dank van ons, en van onze gasten. We hebben alleen maar complimenten gehad op hoe je het deed. De ceremonie voldeed helemaal aan onze verwachtingen. We trouwen maar 1 keer, anders had je het zo weer mogen doen!! Nogmaals super gedaan!!!!❤️

Crista en Pascal

Op 28 jun 2022

Ook wij hebben ons laten trouwen door Naomi. Het eerste contact met haar voelde direct fijn en vertrouwd. Naomi is een bijzonder open en spontane vrouw, die je ook direct het gevoel geeft invulling te willen geven aan hoe het bruidspaar graag wenst dat de ceremonie eruit komt te zien. Op de dag zelf was het bijzonder fijn om te weten dat het ceremoniele gedeelte door Naomi ingevuld zou gaan worden. Met het vertrouwen dat ze reeds bij ons had kon het alleen maar een prachtig praatje worden met als fantastisch slot het JA-woord van ons beiden. Haar woorden aan ons allemaal vielen bij alle aanwezigen in de smaak en we hebben naderhand van veel mensen complimenten gekregen over “onze” BABS. Ik denk dat dit het mooiste compliment is dat we haar kunnen geven. Naomi, dank voor hetgeen je allemaal voor ons hebt gedaan! Je bent een topper en we hopen dat je, net als wat je bij ons hebt gedaan, nog maar heel lang vele huwelijken mag sluiten! Bruidsparen welke van jouw diensten gebruik maken weten vooraf zeker dat dit gedeelte van de dag super verloopt!

Natasja en Stefan

Op 17 feb 2022

Bedankt dat je ons wilde trouwen! Je hebt ons verhaal echt perfect verteld!

Renate en André

Op 17 feb 2022

We hebben ontzettend genoten van een geweldige dag! Alles klopte en viel mooi samen. We hebben echt genoten van jouw speech! Je hebt de dingen perfect verwoord en voor een lach en een traan gezorgd.

Tesse

Op 15 feb 2022

Lieve Naomi, Wat een geweldig mooi verhaal heb je over ons verteld! Herkenbaar, emotioneel, humoristisch en bovenal ons verhaal! Dank je wel. En samen met de onwijs mooie letters LOVE paste het precies in onze dag!

Roel en Melanie

Op 03 jun 2021

Naomi is een goedlachse passievolle ambtenaar. Iemand die ook de moeilijke momenten op een mooie manier kan belichten, iets wat in onze ogen niet iedereen goed kan. Ze heeft ook erg goed geluisterd naar de verhalen over onszelf, onze ouders en onze getuigen. Van dit alles heeft ze voor onze bruiloft een mooie, persoonlijke en passende speech gemaakt.

Jeffrey en Sophia

Op 10 oct 2020

Naomi heeft het voor elkaar gekregen om een hele persoonlijke en prachtige ceremonie neer te zetten! Met alle informatie van maanden voorbereiding wist ze dit spot on en met veel humor te doen. We kijken met veel liefde terug naar dit moment.

Laurens en Sandy

Op 11 feb 2019

We hoopten op een ongedwongen, losse plechtigheid en dat is helemaal gelukt. Het is precies verlopen zoals bij ons past. Sandy en Laurens

Marie-Louise en Erik

Op 11 feb 2019

Wat een geweldige mooie ambtenaar. Ze heeft onze ceremonie zo mooi gedaan. Persoonlijk verhaal met een lach en een traan. Heerlijke humor maar ook met een mooie emotionele touch. In 1 woord onbeschrijfelijk. Echt een aanrader. ​Marie-Louise en Erik

Zoi en Dennis

Op 11 feb 2019

Wij zijn zeer tevreden met Naomi als onze ambtenaar. Ze brengt het heel origineel met veel humor en passie. Onze ceremonie was een succes met een lach en een traan maar vooral met de meest mooie herinneringen die erg mooi gebracht werden, ook de verbondenheid met onze familie kwam op een mooie manier aanbod. We zijn Naomi heel dankbaar. Dankzij haar is onze dag nog mooier en persoonlijker geworden. Een echte aanrader!!!! Liefs, Dennis & Zoï

Marnel en Tim

Op 11 feb 2019

Wat een ongelooflijke bijzondere en persoonlijke ceremonie was het. Naomi betrok een aantal familieleden in het verhaal, met een hoop humor, emotie, en haar natuurlijk talent om te vertellen maakte zij dit moment het hoogtepunt van onze trouwdag. Met een lach en een traan hebben alle gasten genoten van wat zij te vertellen had. Het bleef boeiend van begin tot eind. Het grappige was dat ze vanuit ons gesprek haarfijn doorhad waar wij als gezin voor staan en wat voor ons belangrijk is, en dit in haar speech zo leuk wist over te brengen. Wij kijken terug op een prachtige huwelijksvoltrekking! Naomi je bent een topper! Liefs Mr & Mrs Vrolijk :-)

Menno en Sabine

Op 11 feb 2019

Op de grote dag heeft Naomi een hele mooie toespraak gehouden. de toespraak was persoonlijk en duurde precies lang genoeg. Onze kinderen werden op een mooie manier in de toespraak betrokken. Hierdoor hadden jong en oud de volledige aandacht. Naomi heeft als trouwambtenaar bewezen dat een ceremonie niet langdurig en saai hoeft te zijn. Elk woord wat is gesproken is bij ons binnen gekomen. Naomi bedankt voor de prachtige bijdrage en herinneringI Menno en Sabine      

Jessey en Maarten

Op 11 feb 2019

Als we jou omschrijven in 10 woorden dan zijn het deze:  1 Enthousiast 2 Betrokken  3 Plezier  4 Liefdevol 5 Balans (Er was een goede balans tijdens de ceremonie in liefde, grapjes, een lach en een traan) 6 Attent  7 Ontspannen 8 Gedreven 9 Humor 10 Oog voor details (Je hebt zo goed geluisterd naar alle verhalen en de juiste details aan elkaar gekoppeld, die hebben gezorgd voor een hele persoonlijke ceremonie.) We willen je onwijs bedanken voor alles en als het goed is trouwen we nooit meer.. Maar de liefde zullen we altijd blijven vieren en als we daar een ceremoniespreker voor zoeken, ben jij de eerste die we zullen bellen!

Sander en Esther

Op 11 feb 2019

Dankjewel Naomi, dat je op onze mooiste dag onze trouwambtenaar was. Wij zijn op 28 augustus 2018 getrouwd door Naomi. Een onwijs betrokken lieve trouwambtenaar die ons verhaal op een prachtige en oprechte manier heeft overgebracht tijdens de ceremonie. Sander en Esther

Yana

Op 07 feb 2019

Wat is het een genot om een ceremonie bij te wonen van Naomi. Zij weet de ceremonie te vertalen naar het verhaal van een bruidspaar. Of het nu ontroerend is of juist ontzettend grappig, ze zet altijd de juiste toon waardoor ze je weet te raken!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation