Mariage Bruidsmode Betaalbare Bruidsmode van topmerken!

Mariage Bruidsmode Mariage Bruidsmode
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Mariage Bruidsmode Vraag informatie aan
Parallelweg 26e
5664 AD Geldrop

➳ Prachtige bruidsmode van topmerken

Het is zover: de liefde van uw leven heeft u ten huwelijk gevraagd en u heeft natuurlijk ja gezegd. Na het plannen van een datum en het vastleggen van de locatie wordt het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de jurk van uw dromen. En natuurlijk een bijpassend pak voor de bruidegom. Voor prachtige bruidsmode voor zowel dames als heren, van de meest bekende merken, bent u bij Mariage Bruidsmode aan het juiste adres! In het nostalgische pand van Mariage Bruidsmode in het Brabantse Geldrop staan onze enthousiaste medewerkers en gediplomeerde coupeuses graag voor u klaar.

➳ Veel meer dan bruidsmode alleen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor prachtige bruidsmode, maar uiteraard ook voor de bijbehorende accessoires en schoenen, speciale gekleurde jurken, kleding voor uw bruidsmeisjes en -jonkers en cocktail- en gelegenheidskleding.

➳ Outlet Store

En ook als uw budget wat kleiner is, slaagt u gegarandeerd in onze bruidsmode outlet. Op de eerste verdieping hebben we namelijk een grote outlet store waar we trouwjurken hebben hangen van voorgaande collecties. Tevens hangen er in onze outlet trouwjurken van goedkopere bruidsmerken. 

Zo hebben we voor bijna elke bruid dé perfecte droomjurk hangen. Kom gezellig passen bij Mariage Bruidsmode onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Met liefdevolle groet,
Het Mariage Bruidsmode team

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Cindy

Op 16 jul 2019

In september vorig jaar was het bij de eerste jurk al raak . Desondanks moest ik "lekker even door blijven passen" zei adviseuse Linsey. "Je hebt nog wat jurken in de paskamer en hoe vaak krijg je die kans om eens allerlei trouwjurken te passen, geniet er gewoon even van". Die eerste jurk als laatste nog een keer passen en JAAA! In december kreeg ik al een telefoontje dat de jurk binnen was en vandaag had ik mijn eerste pas! Mijn moeder kwam samen met mijn oma, die vroeger zelf trouwjurken maakte. Door weg afsluitingen zouden ze verlaat zijn dus ik ging alvast naar binnen. Ik mocht direct mee naar boven en de coupeuse begon met afspelden. Mijn moeder bleek echter hopeloos verdwaald door een storing in haar navigatie en de weg afsluiting. Waarschijnlijk zag de eigenaar de wanhoop inmiddels aan mijn gezicht en stapte in zijn auto om mijn moeder en oma te gaan halen zodat ze bij me konden zijn! Dit kleine stukje extra service was zo waardevol! Heel erg bedankt! Voor het ophalen, voor het extra geduld en het kopje koffie om bij te komen!

Romana & Christiaan

Op 28 aug 2018

Lieve lieve Mariage, Als eerste wil ik jullie bedanken voor een GEWELDIGE service! Jullie hebben bijgedragen aan wat afgelopen dinsdag de boeken in is gegaan als de beste dag van ons leven!! Mijn Maggie Sottero kwam recht uit mijn dromen en ook de kleding van mijn (inmiddels man) waren echt prachtig! Jullie hebben ons ontzettend goed geholpen in alle voorbereiding rondom de kleding in de aanloop naar onze bruiloft. We hebben een regen aan complimenten mogen ontvangen wat zonder jullie niet mogelijk was geweest. Mijn kleine meisjes droom, als ik vroeger langs de winkel kwam, om ook ooit in zo’n jurk te staan is uit gekomen. Nogmaals 1000 maal dank aan heel jullie fantastische team namens mij en mijn echtgenoot. Ik beveel jullie aan iedereen aan, ik zie jullie snel als ik langs kom om de jurk te laten vermaken! Liefs, Romana & Christiaan Hundman

Leanne

Op 14 jun 2018

Hele fijne ervaring gehad. Dit was de eerste zaak waar ik geweest ben en ik heb niet meer verder gekeken. De eerste keer meteen mijn jurk gevonden, heel fijn geholpen. De twee pas sessies met de coupeuse ben ik wederom heel fijn geholpen. Gisteren uiteindelijk mijn jurk meegenomen, helemaal blij!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation