Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Love Connection By Antoinette Stille Antoinette Stille, zelfstandig trouwambtenaar in heel Nederland. Vier de liefde elke dag!

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Antoinette Stille
Landelijk

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Er zijn zoveel redenen om te trouwen, maar de mooiste blijft toch dat je op een bijzondere liefdevolle wijze de liefde voor elkaar wilt ‘bezegelen’. Omdat jullie de liefde willen vieren. Daar hoort ook een trouwceremonie bij, passend bij jullie, ongedwongen, spontaan, vrolijk of ingetogen. Als trouwambtenaar weet ik hier perfect op in te spelen. Samen maken we van deze dag, de mooiste dag van jullie leven met Love Connection By Antoinette Stille! Zelfstandig trouwambtenaar, woonachtig in het prachtige Heuvelland, aan de rand van Maastricht, en werkzaam in heel Nederland. 

Kies je voor Love Connection By Antoinette Stille dan kom ik graag langs om kennis te maken. Om aan te voelen waar jullie gedachte naar uitgaat, wat de wensen zijn voor de toespraak, de invulling van deze ceremonie en of er bijzonderheden zijn. Gaan jullie met mij in zee, dan bepalen we de inhoud van de ceremonie samen, het is aan jullie hoe je het wilt. Voordat de ceremonie plaatsvindt, hebben we regelmatig contact om de puntjes op de i te zetten. Zodat jullie gerust kunnen zijn op een persoonlijke, onvergetelijke  trouwceremonie.

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Steeds vaker willen mensen trouwen in het buitenland. Ik ben heel blij en trots dat ik huwelijken heb mogen voltrekken in Italië, Frankrijk, Spanje en België. Ik heb mijn koffertje al gepakt en neem mijn pen mee om de trouwbelofte daar te laten bezegelen. Aan het trouwen in het buitenland zijn wel speciale voorwaarden gebonden. Ik kom graag langs om dit met jullie te bespreken.

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Huib

Op 09 feb 2022

Hoi Antoinette, Super bedankt voor je mooie speech en natuurlijk dat je ons officieel tot man en vrouw hebt verklaard! We hebben veel complimenten gehad van de gasten naar jou toe dat je zo mooi en goed sprak en het zo persoonlijk was. Ook wat je over iedere getuige vertelde was zo leuk. We hebben echt een geweldige dag gehad en zo genoten. Het had niet meer perfect kunnen zijn. Zijn nog heerlijk aan het nagenieten! Nogmaals heel erg bedankt voor alles!!

Cor Schormans Château Neercanne

Op 01 feb 2021

Na 40 jaar horeca is zij de vrouw waarbij ik denk als de ceremonie begint ....ik ga even luisteren......iets waarvan u als bruidspaar over 40 jaar nog weet wie u getrouwd heeft. Wanneer u op zoek bent naar een invulling met klasse, héél chique of maar een vleugje, gefundeerde humor, duidelijk sprekend en alles met de juiste glimlach op het juiste moment dan zou ik zeggen kies voor de Stille kracht van Antoinette. Zoals men in België zegt " zeker & vast "

Landgoed kasteel de Hoogenweerth

Op 01 feb 2021

Als trouwlocatie staan wij tijdens de huwelijks-ceremonie vaak “langs de zijlijn” mee te luisteren naar het verhaal van Antoinette. Keer op keer verbaast het mij hoe zij op een ongedwongen maar keurige manier het liefdesverhaal tussen een bruidspaar weet te verwoorden. Antoinette vertelt een verhaal wat blijft boeien, en zo dicht bij het koppel staat, dat het lijkt alsof zij elkaar al jaren kennen. Antoinette combineert passie, professionaliteit, humor en klasse tot een verhaal waarvan ik merk dat gezelschappen nog lang over napraten. Al met al is Antoinette een enorme aanrader voor ceremoniële bijeenkomsten van huwelijken tot uitvaarten.

Laure & Quentin

Op 01 feb 2021

Wat hebben we op 17 Juni 2017 een fantastische dag gehad! Alles was tot op de puntjes verzorgd. Dankzij Antoinette hoefden we ons geen zorgen te maken over het verloop van de ceremonie. We hadden al een paar keer op locatie afgesproken om kennis te maken en de planning te bevestigen. Het was erg gezellig en persoonlijk! Op de D-day heeft Antoinette ons verrast met een deel van de uitspraak in het frans. Wat leuk! We kunnen je aan alle aanstaande bruidsparen van harte aanbevelen." Groetjes en veel succes voor de toekomst!!!

Erik & Miriam

Op 03 feb 2020

Wat een fantastische trouwambtenaar is zij! Ze weet ontzettend goed in te voegen in de sfeer die wij voor ogen hadden voor deze dag; wij wilden graag een informele sfeer en deze dag echt samen met onze dierbare familie en vrienden vieren. Na een erg leuk voorbereidend gesprek waarbij haar enthousiasme en liefde voor haar vak duidelijk naar voren kwamen, waren we op de dag zelf erg onder de indruk van hoe ze op een eigen manier ons liefdesverhaal vertelde, maar wel op een dusdanige wijze dat ze op de juiste details de accenten wist te leggen en het met een goede dosis humor wist te brengen. Uiteraard zijn wij enigszins bevooroordeeld over deze fantastische dag, maar ook vele gasten lieten naderhand weten dat ze er bewondering voor hadden hoe Antoinette had weten in te voegen op onze bruiloft en de juiste toon te pakken had. Antoinette verstaat haar vak en door haar warme persoonlijkheid is het een voorrecht om door haar getrouwd te mogen zijn.

Linda & Henk-jan

Op 03 feb 2020

Wat heb je mooi gesproken, de tijd voor ons genomen, en ons enorm goed aangevoeld. We hadden al enorm veel vertrouwen in jouw professionaliteit, maar daarbovenop heb je nog een stuk warmte en liefde toegevoegd aan ons moment daar in de stadswijngaard bij Thiessen. Met hele mooie VIP rollen voor Laura en Sem. Je zag ze stralen samen met ons! Nogmaals enorm bedankt! Wij gaan verder met nagenieten...

Bart & Merel

Op 03 feb 2020

Het is alweer een aantal weken geleden maar we denken nog steeds elke dag aan onze bruiloft. Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie en persoonlijke ceremonie. We zijn echt heel erg blij dat jij onze trouwambtenaar was. Zoals ook al op de site beschreven stond leek het echt alsof je ons al jaren kende. Je persoonlijke aanpak zorgde voor de intieme sfeer die we oog hadden. En vandaag had ik het nog over je met mijn schoonmoeder. Ze complimenteerde je nogmaals en zei dat ze nog nooit zo'n goede trouwambtenaar heeft gezien.

Nicky & Michelle

Op 03 feb 2020

In het voorgesprek klikte het al meteen, Antoinette snapte direct welke kant we op wilden en luisterde aandachtig en vol oprechte interesse naar ons liefdesverhaal. Onze humor had ze ook gelijk door en dat zorgde ervoor dat we pas na ruim 2 uur kletsen afscheid van elkaar namen. Op de dag zelf stond Antoinette er chique op en paste zij naadloos in het gezelschap, nog even een gesprekje 1 op 1 voor de ceremonie en toen konden we beginnen. Antoinette stelde de ietwat zenuwachtige bruidegom op zijn gemak en verwelkomde onze vrienden en familie. Wat volgde was een prachtige ceremonie waarin Antoinette ons verhaal heel mooi heeft verteld, met als verrassing een bijdrage vanuit enkele familieleden. Prachtig, emotioneel en heel erg bijzonder. Antoinette bedankt voor alles! ‘’

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation