Live painting Peggy van Gurp Een LIVE schilderij van jullie bruiloft ♥

Live painting Peggy van Gurp Live painting Peggy van Gurp
Live painting Peggy van Gurp Vraag informatie aan
Bergeijk e.o.

Bruiloft schilderij als origineel huwelijkscadeau?

Ben je op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Boek live paint artiest Peggy van Gurp op je bruiloft en ze maakt ter plekke een modern en vrolijk schilderij van jullie mooiste dag. Je verrast je gasten en jezelf met een uniek en persoonlijk kunstwerk dat je later een mooi plekje kunt geven in jullie huis als blijvende herinnering. 

Het is niet altijd makkelijk om een leuk bruiloft cadeau te vinden. Vaak heeft het bruidspaar alles al en geld geven is ook niet origineel. Met een live paint Peggy kun je iets unieks aanbieden. Vooraf kunnen de wensen worden doorgegeven, zodat het kunstwerk ook goed aansluit bij het interieur. Haar stijl wordt omschreven als spontaan, modern, vrolijk, pop art en strip- achtig, waarbij gezichten niet geheel realistisch, maar vrolijke weergaven zijn. 

Live painting als verrassing voor het bruidspaar:)

Live painting wordt vaak cadeau gedaan door familie of vrienden. Als verrassing voor het bruidspaar. De aanbieders komen dan met lege handen op het feest, en zien dan samen met het bruidspaar ter plekke hun cadeau vervaardigd worden. Live painting is het ontstaan van spontane kunst. De verfjes ademen de sfeer van de dag. Het is entertainment met een persoonlijk schilderij als eindresultaat. 

Denk je eraan om Peggy te boeken, maar heb je nog vragen? Kijk dan voor vele voorbeelden, live paint kosten en info op haar site www.peggyvangurp.nl

Bezoek ook eens mijn facebook pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Live painting Peggy van Gurp
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation