Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Liefdevieren Jullie ceremonie wordt een onvergetelijke BELEVENIS!

26 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Liefdevieren Vraag informatie aan
Mevr. Annet van Gelder
Landelijk

Deze Romantic Rebel van Liefdevieren trakteert jullie op:

  • Ceremonies met lef
  • Zonder saaie gedoe en cliches
  • Bomvol liefde, goeie stories en humor
  • Los, relaxed en spot on
  • In Nederland en buitenland
  • 10 jaar ervaring als BABS

Joehoe leuk bruidspaar,

Yes de liefde van je leven heb je in ieder geval gevonden, nu nog een leuke trouwambtenaar! En het goede nieuws is….. die hebben jullie bij deze gevonden!  

 “Annet is een next level trouwambtenaar. Spot on, meeslepend, vernieuwend en persoonlijk. Ze heeft ons een onvergetelijke ceremonie bezorgd!” Daniel & Karlijn"

Over Annet

Trouwen doe je, hopelijk, maar één keer in je leven dus doe dat vooral met een trouwambtenaar die jullie echt leuk vinden en vertrouwen. Graag vertel ik jullie wat meer over mezelf.

Annet van Gelder is mijn naam. Geboren in 1978. Ik woon nog net op het randje van Noord Brabant, letterlijk tussen de rivieren. Behalve aan de liefde ben ik ook verslingert aan mijn stoere lieve man en dito dochters.

Als kind hield ik al van schrijven. Een opstel schrijven? Yes, doe ik even! Een spreek beurt houden? Hmm dát vond ik dan wel een beetje spannend, maar ik ontdekte al snel dat ik het leuk vind om voor een groep te staan en met name om vet goeie verhalen te vertellen. 

Inmiddels schrijf en vertel ik met heel veel passie liefdesverhalen, en heb ik meer dan honderd stellen mogen trouwen. 

Hier nog even wat feitjes en die liegen er niet om haha.

* Tikkeltje rebels.
* Eigenzinnig en avontuurlijk.
* Gek op humor, goeie grappen en een vleugje zelfspot.
 *Wars van regeltjes en doen “omdat het zo hoort”.
* Sportieveling; wandelen, klimmen, roeien, poweryoga, skiën ik doe mee!
* Ik hou van sneeuw
* Dierenvriend
* Het weekend luid ik in met een gin-tonic

De Liefde vieren

Al meer dan 10 jaar lang vier ik de liefde! En hoe we dat doen? Dat maakt mij eigenlijk niet zo veel uit! Of je nu trouwt, samenwoont of een geregistreerd partnerschap aangaat. Al 20 jaar verkering hebt, LAT of samenhokt. Het gaat altijd om de liefde. En dat dan voluit te vieren met je geliefde, je maatje, familie en liefste vrienden.

Vieren dat je liefhebt en leeft. Dát doet er toe. 

Samenwerken

Het allerliefst werk ik samen met bruidsparen die enorm toeleven naar de trouwceremonie, omdat zij begrijpen dat dit het moment is waar het écht om draait. Daarom werk ik met bruidsparen die bereidt zijn te investeren in de liefde, hun hart open te stellen en mij hun verhaal durven toe te vertrouwen. Want alleen dat wat uit het hart komt, kan een ander hart raken.

En ik begrijp het he; Het dikste feest, dé mooiste jurk, de lekkerste taart zijn zeker ook allemaal belangrijk, maar jullie liefde in de spotlights zetten is waar het echt omdraait. En daar ben ik KEI goed in. Zo, dan weten jullie dat.

‘Als jullie geen fan zijn van standaard clichés en slaapverwekkende verhalen, dan zitten jullie bij mij helemaal goed’.

Ik beloof dat jullie ceremonie een bruisend, levendig verhaal vol liefde wordt.  Dat het over jullie gaat en de dingen die er echt toe doen jullie leven. En dat verhaal dat breng ik  vol warmte, spontaniteit, ontroering en hilariteit.

Ik ga op zoek naar de pareltjes in jullie leven, de juicy details en de beste grappen. Hiervoor benader ik familie en vrienden; natuurlijk alleen als jullie dat aandurven en daar toestemming voor geven.  Zo wordt jullie ceremonie nog persoonlijker, rijker en leuker. 

De kunst van vertellen

Het is heel belangrijk dat degene die jullie trouwt, naast een tof verhaal, ook de expertise in huis heeft. Trouwen is wel een vak, en geloof me,  je wil geen gestuntel op D-Day.

Als professional heb ik meer dan 100 honderd huwelijken voltrokken. Door deze ervaring kan ik improviseren en op een professionele manier bij kan sturen als het nodig is. Ik ben niet alleen jullie story teller, maar ook de regisseur van dit belangrijke moment in jullie leven. Zodat jullie vol vertrouwen en ontspannen van jullie ceremonie kunnen genieten.

Een verhaal vertellen is een kunst; en dus iets heel anders dan een verhaal voorlezen, of nog erger; een praatje houden…

Mijn talent is om jullie verhaal op alle vlakken tot leven te brengen, levendig, los en ongedwongen.

“Onze ceremonie in 1 woord; WAUW! Wat een talent dat zij ons liefdesverhaal kan vertellen alsof ze ons al járen kende. Het was nog mooier dan we hadden durven hopen. Annet heeft ook een heerlijke dosis humor!” Nathalie en Rick

Dit willen jullie:

*Die aan alle kanten klopt.
*Waar de liefde van afspat
*Die ECHT over jullie gaat.
*Waarin jullie en de gasten jullie op alle vlakken in herkennen.
*Die van het begin tot het eind voor jullie op maat is gemaakt.
* Zonder saaie shit en een geschiedenisles over de historie van jullie locatie.

Met een grote sprong duik ik in jullie levensverhaal. Elk verhaal dat ik mag schrijven en vertellen is op maat, uniek. Een mix  van energie, levendigheid, interactie én een flinke dosis pit en humor is wat jullie kunnen verwachten.

Samen vinden we de juiste balans tussen ontroerend, grappig en serieus. Want het leven heeft nou eenmaal niet alleen maar hoogtepunten. 

Investeren in de liefde

Elke ceremonie die ik maak is maatwerk. Het is jullie verhaal van A tot Z op maat gemaakt en daar zitten vele uren tijd in. Aan half werk doe ik niet, want we gaan tenslotte voor een topceremonie weet je nog!  Die intensieve werkwijze, gecombineerd met mijn ervaring zijn van grote waarde voor jullie dag! 

Het is goed te weten dat ik een beperkt aantal huwelijken per jaar aanneem. Dit doe ik om jullie de hoogste kwaliteit en aandacht te kunnen bieden. En ik hou het graag ook leuk voor mezelf; zodat ik met liefde en passie mijn werk kan blijven doen zonder dat het went.

Elke liefdesfeestje moet grandioos en onvergetelijk zijn. En als ik daar na afloop met jullie op mag proosten en een lekker taartje krijg is mijn dag helemaal goed!

Kennismaken

Willen jullie kennismaken? Benieuwd naar mijn beschikbaarheid op jullie datum? Of de brochure aanvragen? Stuur me dan een bericht naar info@liefdevieren.nl Ik neem dan binnen 2 dagen contact met jullie op.

Jullie ceremonie wordt een onvergetelijke herinnering voor het leven, belooft!

Liefs, Annet 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


26 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Robbert & Cirsten

Op 04 dec 2023

Lieve Annet, Bedankt voor de leuke samenwerking! De gesprekken waren ongedwongen en ontspannen. Je was heel betrokken en dacht goed mee met onze wensen. We hebben genoten van je zeer persoonlijke speech die je vol spontaniteit bracht. Je gevoel voor timing en de aandacht voor belangrijke gebeurtenissen in ons leven maakte dat de ceremonie echt ons verhaal vertelde. Je toverde bij menigeen een lach op het gezicht maar ook een traan! We hebben genoten!

Bas & Herma

Op 04 dec 2023

Annet, wij willen jou nogmaals bedanken voor de wijze waarop je de huwelijksceremonie van onze zoon en schoondochter in Orvelte hebt verzorgd. Enkele aspecten die wij bijzonder gewaardeerd hebben waren: Het zeer persoonlijke karakter van de ceremonie, dankzij jouw tijdrovend voorbereidende werk, je humoristische en vaak spontane opmerkingen. Het verhaaltje voor de kinderen die daarbij aan jouw lippen hingen. Ook van andere aanwezigen hebben we soortgelijke geluiden gehoord. Dus kortweg gezegd: Een voortreffelijk uitgevoerde huwelijksceremonie!

Karin & Calvin

Op 04 dec 2023

Lieve Annet, We zijn weer op weg naar huis met een aanhanger vol herinneringen. Wat hebben we een gaaf weekend gehad mede dankzij jou. We hebben heel veel gehoord; “Waar hebben jullie degene gevonden die jullie ceremonie leidde? Die was echt heel goed!” En dat was niet één keer maar heel vaak. Dat wilden we je graag even zeggen. En wij vonden je al super, maar ook wij vonden dat je onze verwachtingen overtrof. Het lijkt ons leuk om na de vakantie samen bij te kletsen en de foto’s en film te kijken .

Jacobiene & Louis

Op 04 dec 2023

Hi annet, Ja, ik zweef nog een beetje in de wolken. Wat een fantastische dag. En wat hebben we genoten van de ceremonie. Je hebt er echt iets moois van gemaakt. We kregen veel complimentjes over onze charmante babs. Veel mensen wisten niet dat het mogelijk was en waren totaal verrast door jouw persoonlijke uitvoering. Dus complimenten. We gaan heerlijk genieten van onze tijd samen in Cuba en zullen de film van afgelopen zaterdag nog vaak in ons hoofd afspelen!

Gelderblom

Op 04 dec 2023

Lieve Annet je hebt onze dag echt perfect gemaakt. Vanaf de aanmelding die we bij je hebben gedaan tot aan de bruiloft is echt alles perfect geweest. Zoveel goede tips die je ons gaf en zo relaxed als je bent. Je bent een heel mooi mens. We kwamen een half uur te laat op onze eigen bruiloft en zelfs daardoor liet je je niet gek maken. Je verhaal was met een traan en een glimlach maar zo ontzettend mooi. Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan zonder jou was onze mooiste dag van ons leven niet zo perfect geweest.

Christian & Manon

Op 04 dec 2023

Tijdens de voorbereiding op onze trouwdag waren wij op zoek naar de juiste persoon. Hierbij kwamen wij op de site van liefdevieren terecht. De naam alleen al, geweldig! De teksten en foto’s maakten ons nieuwsgierig naar de persoon achter liefdevieren en zorgde ervoor dat wij graag kennis wilden maken. Bij het kennismakingsgesprek klikte het meteen. Annet is enthousiast over haar beroep en deelt haar ideeën over de invulling van de ceremonie. Hierbij luistert zij betrokken naar de wensen die je samen hebt om er een mooi geheel van te maken. Door het eindresultaat van ons gesprek, het beantwoorden van vragen door onszelf, familie en vrienden en de gezellige tussendoor contactmomenten was het een prachtige, vrolijke, pakkende ceremonie. Wauw! Dit door hetgeen wat er werd verteld maar ook hoe het werd gebracht. Een speciaal moment op onze speciale dag om nooit meer te vergeten. Bedankt!

Yannick & Sharon

Op 04 dec 2023

In onze zoektocht naar een trouwambtenaar was daar Annet. Een hele leuke spontane vrouw waarbij we meteen een klik voelde! Hieruit volgde een leuk spontaan gesprek waarbij ze eindigde met dat we er even over na mochten denken, maar dat hoefde we niet! Graag wilde we Annet ons verhaal laten vertellen en wat heeft ze dit fantastisch gedaan! In de weg naar de ceremonie toe doet ze er alles aan om je verhaal duidelijk te krijgen en voelde het alsof we elkaar al veel langer kende! Met de informatie van vrienden, familie en onszelf heeft ze ons verhaal op een mooie en leuke manier verteld waar we met een lach en een traan naar geluisterd hebben. Dat Annet onze dochters er zo goed in betrokken vonden we ook erg fijn! We hebben dan ook veel leuke en lieve reacties ontvangen van vrienden en familie die het net als ons erg mooi vonden! Bedankt Annet! Veel liefs♡

Richard & Melissa

Op 04 dec 2023

Wat een prachtige dag hebben wij gehad. Allebei zo erg genoten Jij hebt onze dag nog mooier gemaakt. Wat een prachtige woorden, zo puur en liefdevol! Het was echt fantastisch. Ik krijg zulke leuke reacties van anderen die het ook allemaal geweldig vonden Wij wensen je een hele fijne vakantie en nogmaals bedankt voor je geweldige speech

Carina

Op 04 dec 2023

Bedankt voor de fantastische speech die je voor ons hebt geschreven. Je hebt onze dag nog iets specialer gemaakt. Je hebt ons en onze gasten verrast met een lach en een traan. We kijken terug op een mooie en persoonlijke ceremonie die echt bij ons paste en die met veel passie en gevoel verteld werd.

Martine

Op 04 dec 2023

Helemaal blij met Annet! Zo te gek en bijzonder hoe ze van onze very low profile bruiloft toch een ‘Taylor made’ top event wist te maken! Persoonlijk, met een lach en een traan en glansrollen voor de kinderen!

Anton

Op 04 dec 2023

Lieve lieve Annet, wat heb je toch een gave! Uiteraard wisten we dit al maar dat wordt toch nog even extra benadrukt in dit weekend. Vol passie en humor weet je de juiste snaar te raken bij mij en nog veel mensen… dank je wel topper voor je geweldige speech, eentje om in te lijsten!

Reinier & Marieke

Op 04 dec 2023

23-03-2023 was de mooiste dag van ons leven, zeker dankzij Annet, Wij willen haar echt een heel groot compliment geven over hoe Annet al onze informatie op een hele bijzondere en grappige manier heeft neergezet!!!! Gelijk al toen wij met Annet spraken was er n hele goede klik, ook zeker om dezelfde muziek smaak! Onze bruiloft was met een lach en een traan (welke niet?) Maar deze was extra bijzonder omdat ik Marieke een oorkonde kreeg die mijn hele schoonfamilie moest teken zodat ik officieel bij de familie (Knots) behoor. Verder hebben Reinier en ik een hele bijzondere achtergrond en die heeft Annet heel mooi samen kunnen vatten in haar woorden!!! Nogmaals onze complimenten, wij hebben een onvergetelijke dag gehad, dankzij Annet van Gelder

Marjolein

Op 04 dec 2023

Onze verloving en datum van trouwen zat maar liefst 2,5 mnd tussen. Gassen dus! Annet reageerde erg snel op ons bericht, ze had plek en dat het zo snel was, was geen probleem. Aan de bak dus! Eerste keer heerlijk onder een bakkie gepraat, informatie uitgewisseld en aan de gang met de vragenlijsten voor zowel onze vrienden, familie als voor onszelf. We waren erg nieuwsgierig naar het eindresultaat en dat mocht er zeker wezen! Wauw wat een prachtig verhaal had ze er van gemaakt! Totaal geen spijt van deze keuze en een aanrader voor iedereen die de ceremonie persoonlijk, vertrouwd en als bijzonder wilt ervaren! Iedereen heeft er ontzettend van genoten en alleen maar complimenten achteraf. Bedankt dat je deze dag voor ons zo geweldig hebt gemaakt!

DJ & Rachel

Op 04 dec 2023

Op vrijdag 9 september 2022 zijn wij getrouwd door Annet. Ik kende Annet al langer (van de manege) maar op het moment dat we een Babs moesten kiezen kwam ik erachter dat Annet dat ook deed. Dat was erg vertrouwd! Geen standaard praatje, maar echt over ons. Hoe we elkaar hebben leren kennen, waarom onze getuigen, ouders en alles wat er toe deed. We hebben vooraf een uitgebreid gesprek gehad, wat erg gezellig en vertrouwd aanvoelde. Daarna hebben we een vragenlijst gehad die we moesten invullen, dat was wel even nadenken, hihi. Ook onze ouders en getuige kregen vragen toegestuurd zodat het een leuke wisselende ceremonie werd. Na de ceremonie door meerdere mensen aangesproken over onze leuke spontane Babs! Heel blij dat we voor Annet hebben gekozen. Wil je ook een persoonlijke ceremonie, kies dan zeker voor Annet!

Eva

Op 04 dec 2023

Via Facebook werden we getipt over Annet. We twijfelde heel erg of we een Babs of een goede vriend de ceremonie laten verzorgen. Wat zijn wij onwijs blij met de keuze voor Annet! Het begon met een warme ontmoeting bij haar thuis waar veel moeite en tijd werd gestoken voor onze wensen en verhaal. Door covid hebben we de bruiloft moeten verzetten waar Annet heel fijn en lief mee om is gegaan. Er volgende nog een afspraak bij ons thuis voor alle puntjes op de I. Annet steekt echt veel tijd en aandacht om je te begrijpen, te leren kennen en het ons verhaal te vertellen. De ceremonie was een van onze hoogtepunten Vd dag. Zelfs na een hele lange file en veel hitte, deed ze de ceremonie vlekkeloos en hebben we genoten van het verhaal vol humor en liefde met aandacht voor detail. We hebben veel complimenten van onze gasten gekregen die volledig voor Annet zijn. Met Annet is het écht de liefde vieren.

Sandra & Tim

Op 04 dec 2023

Op 19 juni 2021 heb je onze ceremonie verzorgd en wat heb je dat mooi gedaan. Oorspronkelijk zouden we op 6 juni 2020 trouwen, maar corona gooide roet in het eten. Bedankt voor jouw flexibiliteit om ons een jaar later alsnog in de echt te verbinden. De ceremonie was persoonlijk, humoristisch, warm en vanuit veel van onze gasten zijn complimenten gekomen over de ceremonie waarin iedereen ons herkende. Die complimenten behoren jou toe. Bedankt lieve Annet!

Erik & Martina

Op 04 dec 2023

18 september 2020 zijn we getrouwd met Annet als onze BABS! Wat was het een mooie en persoonlijke ceremonie dankzij jou, Annet. De voorpret begon al met het invullen van de vragenlijsten over elkaar, om daarna ons liefdesverhaal te horen op onze trouwdag zelf, dit was heel mooi en verrassend! Geen standaard praatje tijdens een ceremonie maar écht persoonlijk. Het contact verliep ook steeds soepel. Dankjewel lieve Annet!

Jasmin & Leon

Op 04 dec 2023

Hoe je van je ceremonie een hoogtepunt kunt maken? Annet knows the right words to say! Vanaf de eerste ontmoeting met lekkere macarons op tafel en een superfijn kennismakingsgesprek, waarbij wij na 2,5 uur pas buiten stapten (omdat het stiekem zo gezellig was), de emoties met het invullen van de vragenlijsten, de finetuning en de puntje op de i, tot aan de grote dag. Hoe je onze verhalen wist samen te voegen tot één grote summary en precies wist te beschrijven hoe wij zijn. Zelfs als je vrienden zeggen ‘het is zo leuk om te horen hoe verschillend jullie zijn, maar toch bij elkaar passen, dat kwam echt terug in het verhaal, prachtig om dit zo terug te horen en ze had zelfs een bijpassende jurk aan!’ Annet, je bent een superlief, grappig, warm mens en je verdiend het om alleen maar meer ceremonies te mogen verkondigen! Keep up the good work, we love you.

Joye & Thomas

Op 04 dec 2023

Wij leerden jou kennen via onze wedding planner. Na een gezellige babbel bij jouw thuis waren we meteen overtuigd. Je kwam bij ons heel sympathiek en warm over en daarom besloten we meteen om met jou in zee te gaan! Enkele vragenlijsten, e-mails en berichtjes later, kwam je onze ceremonie verzorgen op 21 december 2019 in Schuiferskapelle, België. De gasten waren op het eerste moment wel wat verwonderd, wat doet een Nederlandse nu hier? Maar wauw, wat was jouw aanwezigheid een meerwaarde! Je hebt ons liefdesverhaal prachtig gecaptiveerd! Zo sprekend, zo ontroerend, zo ons… en met de perfecte dosis humor! We hebben erg veel complimenten mogen ontvangen over onze wondermooie ceremonie en dit allemaal dankzij jou!

Antoinette

Op 04 dec 2023

Van het begin tot het eind: TOP! Ze heeft er een superleuk persoonlijk verhaal van gemaakt, wat precies liet zien hoe wij zijn. We hebben gehuild en gelachen met z’n allen en kregen na afloop ook nog veel complimenten over ‘die leuke trouwambtenaar’. Annet, super bedankt! We zouden je aan iedereen aanraden!

Rick & Kim

Op 04 dec 2023

28 Juni was onze prachtige dag en nu we weer terug zijn na onze honeymoon en weer in het gewone ritme zitten genieten we na van alle foto’s en weddingvideo! Hierop zien we keer op keer hoe prachtig jouw verhaal in elkaar zat over ons! ALLES KLOPTE! Je bent echt in ons liefdesverhaal gedoken en de persoonlijkheid, humor en romantiek zoals wij die kennen kwam tot in de puntjes terug! Compleet met geweldige anekdotes en grappige verhalen van onze ouders en vrienden! Chapeau! Ook het contact voor de grote dag was fijn, de klik was er vanaf het eerste contact! Lieve Annet, dank voor jouw onvergetelijke toevoeging en storytelling van ons liefdesverhaal! Veel succes in de toekomst!

Marcel & Nathalie

Op 04 dec 2023

Ons eerste contact met Annet was in 2017 er was meteen een goede klik. Voor ons stond het vast, Annet word in 2018 onze babs. Annet straalt liefde uit en dat merk je direct in de gesprekken, appjes en telefoontjes en dat in combinatie met een goede dosis humor, geweldig! Helaas is dit 2019 geworden, maar dat heeft onze dag en ons verhaal extra mooi gemaakt. Het verhaal wat annet ons verteld heeft… kippenvel, een lach en een traan maar zo ontzettend wij. Het is ongelofelijk hoe ze het voor elkaar krijgt. Het contact wat ze met ons had maar ook met onze familie en vrienden is super. Wij hadden nooit kunnen denken en hopen dat ons verhaal zo verteld zou worden. Maar Annet heeft het geflikt, in een woord geweldig!

Rick & Nathalie

Op 04 dec 2023

Onze trouwceremonie was in één woord: wauw! Wat ontzettend knap als iemand je liefdesverhaal kan vertellen terwijl je elkaar nog niet zo lang kent. Ook nog eens met een enorme dosis humor! Toch voelde het niet alsof we elkaar nog maar net kende! Annet leeft zich zo in het bruidspaar in dat het lijkt alsof we al heel lang met elkaar optrekken. De eerste keer dat we elkaar ontmoetten was er meteen een klik. De warmte en liefde die Annet uitstraalde was voor ons genoeg om gelijk ja te zeggen! ‘We willen heel graag dat je onze babs wordt.’ Een lief kaartje, appje of belletje bevestigde voor ons dat we de goede keuze hadden gemaakt. Ook het contact dat ze zocht met de mensen die ons heel lief zijn, hebben wij als erg prettig ervaren. En dan is het afwachten hoe ze alle verschillende verhalen tot één mooi geheel maakt. Het was nog mooier dan we hadden durven hopen! Met een lach en een traan kijken wij terug op een fanatische dag! Bedankt Annet voor het mede mogelijk maken daarvan!

Klaas & Evelien

Op 04 dec 2023

Jij zorgde ervoor dat onze ideeën over de ceremonie werkelijkheid werden. Met een lach en een traan hebben we ademloos naar ons verhaal geluisterd dat je vertelde alsof je er zelf al die tijd bij bent geweest. Je hebt ons geraakt maar ook onze gasten. Heel veel dank daarvoor!

Monique

Op 04 dec 2023

Ons hele verhaal zo mooi weergegeven; puur, relaxt en gezellig. Je krijgt een dikke vette 10 van ons! Ook namens onze gasten want we ontvingen heel veel complimenten over je.

Moniek

Op 04 dec 2023

Annet heeft onze ceremonie zo mooi, persoonlijk en intiem gemaakt. Wat een super vrouw, ze verstaat haar vak! We zijn bij haar thuis geweest om kennis te maken en alles door te spreken, dit voelde ook als thuiskomen. Annet weet hoe ze de liefde moet vieren.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation