Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Liefde & Lou de herinnering die je later wilt hebben moet je nu maken....

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Liefde & Lou Vraag informatie aan
landelijk

T R O U W E N

Vier de liefde & verbind het geluk 

Trouwen kan tegenwoordig op zoveel verschillende en mooie manieren. Jullie kunnen er je eigen invulling aangeven, en dat geldt ook voor de ceremonie. Met jullie wensen en dromen kunnen we er samen een onvergetelijk moment van maken dat helemaal bij jullie past.

H E R B E L O F T E 

Vier de liefde & beloof het opnieuw

Voor als jullie nog een keer stil willen staan bij de belangrijke woorden die jullie elkaar (nog niet) hebben beloofd. Spreek het uit tijdens een ceremonie die jullie liefde nogmaals benadrukt, en waarin we samen terug kijken op de wegen die jullie liefde heeft bewandeld. 

J U B I L E A 

Vier de liefde & bewonder het bestaan

Als jullie huwelijksjubileum een extra ‘touch’ verdient. Het wordt pas echt bijzonder en verrassend als daaraan jullie persoonlijke verhaal wordt verbonden. Met een ceremonie waarin we terug kijken op het bereiken van deze ultieme mijlpaal. 

L I E F D E S F E E S T 

Vier de liefde & proost op het leven

Geen huwelijk, geen herbeloftes en geen jubileum maar wél een feest! Ook dan bestaat er de mogelijkheid om het bijzonder en speciaal te maken. Met een persoonlijke toespraak, waarin we stil staan bij het vieren van de liefde én het leven. 

Groots of intiem, in het bos of op het strand, van jullie achtertuin tot aan Afrika, ik denk graag mee met jullie wensen en dromen om van jullie ceremonie een uniek moment te maken!!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marina

Op 10 may 2022

Milou is een lief, heel sociaal, betrokken en behulpzaam persoon. Ze begeeft zich makkelijk in een sociale setting en staat altijd voor de medemens klaar. Ze is een bezige bij en houdt meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht, wat haar gemakkelijk lijkt af te gaan. Ze is ambitieus, perfectionistisch en kritisch, vooral naar zichzelf/haar eigen situatie. Daar mag ze wat liever voor zichzelf in zijn. Ze is daadkrachtig, doelgericht en komt zelfverzekerd over. Ze gaat niet zo snel een moeilijkheid uit de weg. Ze is een eerlijk, betrouwbaar en enthousiaste persoonlijkheid, die zeker niet onopgemerkt een ruimte binnenkomt.

Esmeé

Op 10 may 2022

Als ik Milou zou moeten omschrijven heb ik eigenlijk niet zoveel woorden nodig. Milou is recht voor z’n raap en neemt geen blad voor de mond. Ze is grappig, heeft humor en ze is ontzettend lief, ze wil alles voor je doen, je kan alles van haar krijgen, ze denkt altijd overal aan, ze leeft heel erg met je mee. Haar enthousiasme en positieve vibe zijn bijna altijd wel aanwezig. Ik ben dan ook heel trots op waar ze nu staat en hoe ze dingen aan pakt in het leven en hoe ambitieus ze is. Al met al een hele lieve meid en een onwijs goede vriendin voor het leven.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation