Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Liefde & Lou de herinnering die je later wilt hebben moet je nu maken....

5 (11 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Milou ter Elst
landelijk

Yes, jullie gaan trouwen!

En tegenwoordig is dat alles behalve onpersoonlijk en standaard. Het kan op een manier zoals jullie het voor ogen zien! Met een ceremonie die voldoet aan jullie ideeën en verwachtingen.

Wettelijk- of ceremonieel trouwen maar zeker op een plek waar de liefde jullie samen brengt.

Met een verhaal vol herkenning, uitgesproken woorden die vaak in hoofd en hart blijven hangen, en liefde! Jullie liefde! Dat verbindt en dat, precies dat, is wat ik het liefst doe.

Ik verdiep me maar wat graag in verhalen die ons mens maken. Ik schrijf vanuit mijn hart en dans het liefst door het leven. In mijn werk komt voor mij dan ook alles bij elkaar; mijn passie voor teksten, details, sfeer en het vertellen van verhalen. Vol trots zal ik jullie liefde letters geven en een moment creëren dat niemand meer zal vergeten.

Laten we gaan voor puur, persoonlijk, humor en herkenning, met een lach en misschien wel een (geluks) traan. Voor mij is niets te gek en alles bespreekbaar! Ik reis met veel plezier mee naar de plek waar jullie liefde woorden krijgt.

Heb ik jullie enthousiast gemaakt neem dan een kijkje op mijn website of wil je liever persoonlijk contact mag bellen natuurlijk ook altijd! 

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten! 

Liefs Milou

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Koen & Kayley

Op 22 dec 2023

Milou is een trouwambtenaar waarbij we vanaf het eerste contact merkten dat we snel en duidelijk met haar konden communiceren. In de afspraken die we vervolgens maakten merken we bovendien dat ze ervaren is en vakkundig te werk gaat. We mochten ieder maar liefst vier personen aandragen die een vragenlijst over ons mochten invullen. Daarnaast kregen we zelf ook verschillende vragenlijsten toegestuurd. Genoeg huiswerk dus, maar alles met een goede reden: om een persoonlijk en compleet beeld van ons te kunnen schetsen tijdens de ceremonie. Dat is zeker gelukt! Milou heeft een prachtige speech voor ons geschreven die niet te zakelijk, maar wel professioneel was met een vleugje humor. Bedankt voor de fijne contacten! Koen & Kayley

Lianne en Jeffrey

Op 09 may 2023

Milou voelde voor ons al gelijk goed toen wij haar foto's en eerste indrukken zagen op haar website. Net als het fijne filmpje waardoor je alvast even een stem hoort. Haar website is overzichtelijk! Heel fijn! Milou heeft ons op onze dag echt in het zonnetje gezet. Heel veel dank daarvoor Milou. Toen wij Milou voor het eerst ontmoeten was het al gauw heel gezellig en voelde het goed ondanks wij best wel zenuwachtig waren om allerlei levensverhalen te vertellen. Milou paste zich helemaal aan in onze situatie. Ze heeft op onze dag ons verwoord alsof je een mooi boek zit te lezen waar geen eind aan kwam, daardoor was het MAGISCH. Waar nodig heeft Milou zonder tegenzin een stukje leiding gegeven aan de dag voor de omstaande mensen. En bovenal overtroffen in ons het gevoel geven van aandacht en liefde. Ook was Milou voor vele die dag een fijne persoonlijkheid. Lief, rustig, aandachtig, meelevend en nog veel meer. Leuk dat je ook nog even gebleven bent na de ceremonie tijd om even na te genieten wat jij ons die dag hebt gegeven. Lieve Milou wij wensen jou veel geluk toe & heel veel succes in jou carrière. Je bent er helemaal geschikt voor en je straalt het ook echt uit. En voor de mensen die nog twijfelen niet doen Milou is echt een aanrader 100% jullie willen haar niet missen op jullie dag.

Laura & Paul

Op 09 may 2023

Milou is fantastisch! De manier waarop ze zoveel tijd had gestopt om ons helemaal en écht te ‘zien’ tijdens onze grote dag was echt overweldigend. Tranen hebben gevloeid en er was continu een grote glimlach op ons gezicht te zien. We raden het zeker aan om Milou erbij te hebben tijdens je ceremonie. Ze is een lichtpuntje!

Jolien en Henk

Op 09 may 2023

Onze dag nog wat specialer door lieve Milou! Milou is positief en mega enthousiast. Super leuke en gezellig voorgesprekken gehad. Staat open voor alles. Is puur en persoonlijk in haar woorden, Met een lach en een traan pakte ze iedereen. Zij maakt je dag nog specialer! Het was fantastisch!!

Floor en Arjan

Op 09 may 2023

Het was een dag met een gouden randje mede door Milou! Uit alle informatie heeft ze een prachtig persoonlijk verhaal opgebouwd waarin wij en onze gasten ons herkenden. Wij waren heel blij met haar!

Kelwin & Renee

Op 09 may 2023

Milou is een hele leuke en enthousiaste jonge vrouw. Ze is een paar keer hier thuis geweest en het klikte meteen. Ook met Jack onze zoon klikte het heel leuk. Op onze trouwdag was Milou echt een meerwaarde voor onze ceremonie met haar mooie verhaal over ons! Met een lach en een traan! Jack heeft samen met Milou ook nog iets tegen ons gezegd, fantastisch!! Milou is echt een meerwaarde om als Babs op jullie mooie dag te laten spreken!

Guus & Kirsten

Op 09 may 2023

Wat hebben wij een prachtige en onvergetelijke dag gehad! De ceremonie was persoonlijk, uniek, vol passie, luchtig en had veel humor. Van onze gasten hebben wij zo veel complimenten ontvangen! Je hebt een hele open, fijne en toegankelijke persoonlijkheid en we konden je altijd bellen. Het klikte meteen. Je kiest je woorden zorgvuldig, voelt precies aan hoe alles in elkaar steekt en weet dat mooi te verwoorden. We hebben gelachen, er kwamen ook tranen. Je maakte onze dag nog mooier dan hij al was. Een ceremonie om nooit te vergeten!

Bernd & Inge

Op 09 may 2023

wij hebben echt een onvergetelijk mooie dag gehad en dat is mede door jou! Door jouw enthousiasme, toegankelijkheid en persoonlijke touch heb jij ons verhaal zo mooi persoonlijk gebracht! Precies met de juiste lading voor een lach en een traan. Wij hebben deze dag nog zoveel positieve reacties ontvangen vanuit onze gasten over de ceremonie. Het had niet mooier gekund. Vanaf het eerste contact heeft het goed gevoeld en wij zijn jou erg dankbaar voor deze mooie herinnering die jij ons hebt gegeven!

Esmeé & Roy

Op 09 may 2023

Ik kan me niet voorstellen dat iemand niet "de klik" heeft met Milou, ze is zo enthousiast, toegankelijk en lief. En de speech op onze dag was dan ook geweldig, zoals mensen eerder schrijven, met een lach en een traan, naar mijn mening de perfecte combi voor een mooie speech op een bruiloft. Onze dag was mede door Milou prachtig en onvergetelijk. Kortom ik zou Liefde & Lou zeker aanbevelen aan andere toekomstige bruidsparen.

Marina

Op 10 may 2022

Milou is een lief, heel sociaal, betrokken en behulpzaam persoon. Ze begeeft zich makkelijk in een sociale setting en staat altijd voor de medemens klaar. Ze is een bezige bij en houdt meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht, wat haar gemakkelijk lijkt af te gaan. Ze is ambitieus, perfectionistisch en kritisch, vooral naar zichzelf/haar eigen situatie. Daar mag ze wat liever voor zichzelf in zijn. Ze is daadkrachtig, doelgericht en komt zelfverzekerd over. Ze gaat niet zo snel een moeilijkheid uit de weg. Ze is een eerlijk, betrouwbaar en enthousiaste persoonlijkheid, die zeker niet onopgemerkt een ruimte binnenkomt.

Esmeé

Op 10 may 2022

Als ik Milou zou moeten omschrijven heb ik eigenlijk niet zoveel woorden nodig. Milou is recht voor z’n raap en neemt geen blad voor de mond. Ze is grappig, heeft humor en ze is ontzettend lief, ze wil alles voor je doen, je kan alles van haar krijgen, ze denkt altijd overal aan, ze leeft heel erg met je mee. Haar enthousiasme en positieve vibe zijn bijna altijd wel aanwezig. Ik ben dan ook heel trots op waar ze nu staat en hoe ze dingen aan pakt in het leven en hoe ambitieus ze is. Al met al een hele lieve meid en een onwijs goede vriendin voor het leven.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation