Level Eleven Trouwen op grote hoogte.

Level Eleven Level Eleven
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Level Eleven
Amsterdam

Trouwen met heel Amsterdam als getuige?

Het kan bij Level Eleven in Amsterdam, want wij zijn dé officiële trouwlocatie op elf hoog! Hier zijn jullie tijdens het ja-woord werkelijk in de wolken. Laat je omringen door het adembenemende 360 graden panorama en natuurlijk heel veel meer!

Maar niet alleen het uitzicht is verbazendwekkend ook de mogelijkheden bij Level Eleven zijn oneindig. Van familieontbijt tot de ceremonie, van de receptie tot het diner en van het spetterende feest tot de laatste dans in de late uurtjes. Bij Level Eleven kan echt alles.

Samen eten is een traditie op veel bruiloften. Een mooi maar ook smakelijk diner bij Level Eleven. Een klassiek diner, een buffet of een walking dinner precies zoals jullie dat zouden willen. Hoe mooi is het dan ook om de eerste maaltijd samen met vrienden en familie te vieren, te proeven van het goede leven van jullie leven, dat is toch een romantisch idee? Mocht je er niet precies uitkomen dan heeft onze keukenbrigrade heerlijke ideeën voor een smakelijk diner.

Naast het uitzicht en het diner vinden wij het feest onwijs belangrijk. De ronde ruimte, met haar stoere industiële basis leent zich vrijwel voor iedere entertainment. Een dansvloer in het midden, een swingende 80's band of een knallende DJ, een fotospiegel voor de gezellige kiekjes tijdens het feest?

Het kan… Bij Level Eleven. 

Zijn jullie enthousiast geworden en wil je meer weten over Level Eleven? Neem dan contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken!

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeanette

Op 20 aug 2018

Super locatie met een wauw uitzicht. Prima locatie voor huwelijksceremonie en/of bruiloftsfeest

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation