Leuktrouwen

(3)

Beoordeel

Jelle is uitgeroepen tot de beste trouwambtenaar van 2014 !

Leuk (dat je gaat) Trouwen!

Jelle Kuiper is cabaretier en mag in heel Nederland officieel huwelijken sluiten.  Hij is uitgeroepen tot beste trouwambtenaar van 2014! 

Uit het juryrapport: “Deze trouwambtenaar doet iets met mensen. Je voelt je direct thuis bij hem; het is vertrouwd. Hij trekt de ceremonie niet naar zich toe alsof het zijn show is, maar het bruidspaar staat in het middelpunt van de belangstelling, top!”

Omdat standaard huwelijksceremonies best wat leuker en wat minder stijf kunnen heeft Jelle in 2005 besloten zijn cabarettalent hierop in te zetten. Sindsdien is hij buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij zorgt dat jouw belangrijkste dag van je leven een unieke ervaring wordt, voor jullie én voor jullie gasten. De toon van jullie dag wordt gezet met een ontspannen en intieme ceremonie vol humor en interactie. Dus geen saai of truttig opgelezen verhaal dat bij elk bruidspaar hetzelfde is. Nee, Jelle maakt er een persoonlijk verhaal van en hij zorgt voor een ceremonie die alles behalve doorsnee is! Dus wil jij je gasten verrassen en zorgen dat er nog weken, maanden, jaren wordt nagepraat over jouw bruiloft?

Mail en Jelle neemt snel contact met je op.​​

Wil je meer lezen over LeukTrouwen? ga naar de advertorial

020-7724579

Landelijk

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Titia en Mark

5

op 10-07-2018

Hoi Jelle, WAUW wat hebben wij vorige week een prachtige dag gehad!!! Vooral de ceremonie en alles daar om heen vonden wij heel bijzonder en dit alles kwam natuurlijk ook door jou aanwezigheid als trouwambtenaar. Dank daarvoor! Het paste precies in hoe wij het voor ogen hadden. Wie weet tot ziens bij een bruiloft van een van onze gasten er zijn er genoeg nog niet getrouwd...

Conny en Roel

5

op 10-07-2018

Jouw ceremonie was een geweldige start van onze dag en zette meteen de toon voor de rest van de dag. We waren verrast over je verhaal, grappen, timing maar ook op het juiste moment een serieuze noot, helemaal goed. Groot respect voor je talent. We hebben alleen maar leuke reacties gehad op je “optreden”. Nogmaals bedankt voor alles.

Linda en Tibor

5

op 13-06-2018

Hoi Jelle, Wat hebben wij genoten van jouw verhaal op onze toch al bijzondere dag. Hoe jij die spanning weg nam bij ons door een heel vlot en een perfect getimed verhaal te houden is onvergetelijk, niet alleen voor ons, maar ook onze gasten die overrompeld waren door deze gebeurtenis hadden niets dan lof over hoe je de ceremonie verzorgd had. Heel veel dank daarvoor.

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

020-7724579