Le Michel Bruidsmode VOOR DE MOOISTE DAG VAN UW LEVEN

Vraag informatie aan
Spoorpad 10a
5386 KE Geffen

Ben jij opzoek naar jou droom bruidsjurk

Welke style je ook zoekt van klassiek, Romantisch, Bohemian, Sexy, Princess of silhouette
bij Le Michel Bruidsmode kun je het vinden! In het gloednieuwe sfeervolle bedrijfspand waar wij 1000m² aan trouwplezier presenteren. 

Wij werken ook met prive afspraken,
zodat wij in rust en een gezellige sfeer opzoek kunnen gaan naar jouw droomjurk, samen met de door jou gekozen entourage.

Bij Le Michel Bruidsmode kan elke bruid een bruidsjurk passen, de collectie gaat van maat 34 t/m 64. De curvy bruid is bij ons ook op het juiste adres. Wij hebben dan ook een ruime collectie met grote maten trouwjurken.

Ben jij niet opzoek naar een droombruidsjurk maar naar een jumpsuite of bruidsbroekpak. Staan wij graag voor je klaar met onze geruime collectie mix & match bruidsbroekpakken of jumpsuites.

Neem gerust een kijkje op onze website voor al uw mogelijkheden. Uiteraard bent u ook welkom in onze gezellige sfeervolle bruidsmodezaak.

Maak een prive afspraak (073 5321085) i.v.m. de RIVM regels werken wij met prive pasafspraken om uw veiligheid te waarborgen. Le Michel Bruidsmode: uw bruidsmodezaak in Noord-Brabant!

Trouwpakken

Le Michel Bruidsmode heeft een grote exclusieve collectie trouwpakken compleet afgestemd met diverse accessoires. Wij staan bekend om onze goed verzorgde service. Dit is mede te danken aan de vakkundige gediplomeerde coupeuses. Modellen en stoffen zijn naar eigen keuze te bepalen. Heeft u een maatje meer? Wij gaan van maat 44 tot 64.

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Le Michel Bruidsmode
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation