Welke.nl

Landgoed Kasteel Aerwinkel Wij zeggen ja !!

Landgoed Kasteel Aerwinkel Landgoed Kasteel Aerwinkel
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Landgoed Kasteel Aerwinkel
Aerwinkelsallee 1
6061 GT Posterholt

Trouwen op Landgoed Kasteel Aerwinkel, het meest romantische landgoed in Midden Limburg, is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het authentieke landgoed, het romantische neogotische kasteel en de mooie Engelse landschapstuin vormen het decor van uw huwelijksdag.

Het Ja-woord geeft u elkaar in de Trouwzaal, gelegen in het kasteel. Daar staat ons spontane team volledig tot uw beschikking. Na afloop een champagnetoast met bruidstaart in de hal of op het terras, een high tea in de serre met uitzicht op de grote tuin met omringend boslandschap, of een uitgebreid diner met daarna  een spetterende feestavond in het kasteel of in de grote, sfeervolle Gasterij. U hoeft alleen te kiezen, wij doen de rest!

Voor 10 tot 200 personen zijn er mogelijkheden om een feest te organiseren.

Het landgoed kan exclusief voor u beschikbaar zijn.

Ook een overnachting is mogelijk na de bruiloft. En wat is er leuker dan de volgende ochtend nog even napraten met vrienden en familie op het terras?

Gastvrijheid met een thuisgevoel, gekoppeld aan culinair genieten staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu alleen gaat om het sluiten van uw burgerlijk huwelijk of om een bruiloft van A tot Z.

Voor het bezichtigen van de locatie en een eerste vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier.

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Margo

Op 18 sep 2018

Geweldige locatie voor een bruiloft te houden!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation