Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lampion Webshop Dé webshop voor lampionnen, feest- en sfeerartikelen!

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Lampion Webshop Vraag informatie aan
Landelijk

Decoratie Lampion Webshop in duiven.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Chris & Erik

Op 13 mar 2023

Wij hadden in 2019 onze locatie " Slot Zeist" gevonden. Waar we door de corona juli 2022 konden trouwen, maar zochten voor in de feestzaal "Slotzaal" een mooie verlichting welke bij aanvang van de gasten en tijdens het feest de zaal een mooie sfeervolle verlichting zou geven.De band kon wel voor licht zorgen maar dat zou te veel zijn voor wat wij zochten. Toen kwamen we op internet bij lampion webshop uit. Na overleg met Michiel die ons perfect van advies kon voorzien, en wat samples hebben we gekozen voor z'n 100 lampionnen in 3 verschillende grote 40, 50 en 80 cm de feestzaal te verlichten. Elke lampion met zijn eigen lampje. Met de afstandsbediening konden de ceremoniemeesters de verlichting van stand en kleur veranderen. waardoor deze voor het feest op een vaste rustige stand stond, en tijdens het feest op de muziek wisselde van kleur. Door gebruik te maken van de montageservice, en de dag er na van de demontage van de lampionnen hebben we zelf volop kunnen genieten van onze bruiloft en werden we zo prima ontzorgt. Het was echt super mooi om te zien! We hebben niet alleen van de gasten complimenten gekregen voor deze verlichting maar ook de locatie en andere leveranciers vonden het super. Als eerst super bedankt voor jullie deelname aan onze bruiloft! Mede dankzij de lampionnen in de feestzaal hebben wij maar ook onze gasten een super feest gehad. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer.

Van Manen

Op 13 mar 2023

Ik heb hier geen andere woorden voor dan ECHT FANTASTISCH. Wij trouwden eind mei op een locatie waar normaal geen bruiloften worden gegeven. In deze wildtuin hadden wij een grote tent opgebouwd, maar door Jorke van Lampion Webshop werd alles een geheel. Ons thema was een touch of orange en en door Lampion Webshop was dit echt spot on! Prachtige witte en oranje lampionnen vulden niet alleen de tent met sfeer, maar ook de prachtige natuurlijke bomen boog werden versierd met deze mooie lampionnen. En wat denk je, er zaten zelfs lichtjes in ! We hebben van letterlijk iedereen gehoord hoe geweldig het eruit zag en iedereen wilde met de natuurlijke bomen boog en de lampionnen met de lichtjes erin op de foto En niet alleen dat maar zelf prachtige harten met lichtjes erin bij de entree en ga zo maar door. Alles was tot in de puntjes mooi en geweldig gepositioneerd! Ik kan het niet anders zeggen dat zij een oog voor detail hebben en tot in de puntjes alles verzorgen! Zonder hen had onze bruiloft er niet zooo mooi uitgezien. ( en dat zegt wat als dat van 2 perfectionisten komt ) Duizend maal dank! Wij zullen deze avond nooit vergeten, mede dankzij jullie! Jorke je bent fantastisch !

Manon

Op 13 mar 2023

Fijne service! Vriendelijk personeel dat meedenkt in mogelijkheden.

Sanna

Op 13 mar 2023

Dank voor de goede service en advies!

Anouk

Op 09 mar 2022

Onlangs heb ik een mooi bedrag gewonnen voor de trouwerij van mijn schoonmoeder en bonusschoonvader! Wat een prachtdag en wat konden we het mooi versieren door de te gekke lampions! Dankdankdank!

Daniëlle

Op 12 mar 2019

Vriendelijk, denkt mee, passie, servicegericht, makkelijk te contacten, leuk en groot assortiment, tijdige levering, zelfs mannen hadden het wow effect! Kortom echt een aanrader voor elk feestje!!!

Martine

Op 12 mar 2019

We hebben een maand geleden een pakket gewonnen, na goed uitzoeken tussen alle leuke spullen eindelijk een keuze kunnen maken. De spullen werden netjes opgestuurd en had ik binnen een paar dagen in huis. We hebben ze gebruikt voor een bruiloft en het bruidspaar was er super blij mee! Het was net wat meer aangekleed

Rian

Op 17 oct 2018

Super service en snelle reactie. En super mooie lampionnen met goede kwaliteit. Kan niet wachten om ze op te hangen met de bruiloft!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation