Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

La Dolce Barista Lekkerste én leukste mobiele koffie op wielen voor elk feestje!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
La Dolce Barista Vraag informatie aan
Landelijk

Over La Dolce Barista en de lekkerste koffie op locatie

Koffie op locatie verzorgen – dat is wat La Dolce Barista al sinds 2010 doet. Bij u thuis, op een privéfeestje, op een (bedrijfs)receptie of een beurs. Overal ervaren mensen de mooie koffiebelevenis ooit.

Lekkerste koffie op locatie: 3 smakelijke succespijlers

Vrolijke Piaggio driewieler met professionele koffieapparatuur

Goed opgeleide en gecertificeerde koffiemakers, barista

Single Estate Coffees voor beste smaak

Naast heerlijke ook feestelijke koffie!

Naast de 'standaard' koffie kunnen wij ook extra feestelijke koffie serveren. Onze Koffiecocktails zijn daar uitermate geschikt voor. Een klassieke Espresso Martini, een verfrissende Mint Americano of een Caffeinated Cherry: dit is mogelijk. Uiteraard geserveerd is passend glaswerk!

Niet voor niets is noemen wij ons La Dolce Barista; de leuke koffiemaker!

1. Vrolijke Piaggio driewieler voor koffie op locatie

Met onze ludieke en rijk uitgeruste Piaggio driewieler of onze Koffie-Eend hebt u een unieke koffiebeleving op elke locatie. In de Piaggio treft u professionele koffieapparatuur gemonteerd. Een lust voor het oog én voor de mond, dankzij het ambachtelijk vakmanschap van onze koffiemakers! Zó trekt u mensen, zie ook Piaggio koffiebar en Koffie-Eend.

2. Gecertificeerde barista’s maken koffie op locatie

De professionele baristi van La Dolce Barista beheersen het ambacht om met deze apparatuur koffie op locatie te maken. Jarenlange ervaring en training leidden voor ons bovendien tot het SCAE-certificaat; úw zekerheid voor vakmanschap, kennis en kwaliteit bij het koffiezetten met de hand. Dat merkt u, thuis en op de zaak (zie mobiele koffie), bij koffie catering op uw event, tijdens een koffie workshop en bij een horecatraining. 

3. Single Estate Coffees voor de beste smaak

Hoe krijg je de beste, pure koffiesmaak? Door de koffiebonen van een plantage bij elkaar te houden en menging met bonen van andere plantages te voorkomen. Zo werkt het bij Single Estate Coffees. Alleen deze topkoffies van de wereld, ambachtelijk geroosterd, vindt u dan ook bij La Dolce Barista. En we houden de voorraad bewust heel laag; zo hebt u altijd verse en gegarandeerde kwaliteit koffie op locatie. 

Gratis entertainment bij uw koffie op locatie

Wat maakt uw feest of beurs met koffie op locatie nog leuker? Het gratis entertainment van La Dolce Barista. Zo schenken we bijvoorbeeld kunstige melkfiguurtjes op uw koffie; dit heet latte art. Of vertellen we als wandelend naslagwerk weetjes over onze koffie en het bereiden daarvan. Smakelijk vermaak verzekerd! 

Meer weten over koffie op locatie?

Onze enorme dosis kennis en passie dragen we graag uit om u en uw gasten een unieke koffiebeleving op locatie te laten ervaren. Ontdek het zelf. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frank

Op 22 jul 2020

Heerlijke koffie! Zoals koffie moet zijn! Op z'n Italiaans!

Joey

Op 22 jul 2020

Wij zijn nog altijd blij dat we voor een barista hebben gekozen tijdens onze hete, kleine maar gezellige bruiloft. Wij kregen alleen maar leuke reacties. Zelfs mensen die weinig koffie drinken dronken tijdens de bruiloft koffie. De barista was in ons geval Martijn. Hij kan met veel passie over de koffie praten wat hij serveert. Ondanks de warmte (42 graden op donderdag 25 juli 2019) een erg geslaagde avond waarbij wij en onze gasten genoten hebben van de koffie die geserveerd is.

Joey

Op 12 aug 2019

Erg lekkere koffie en iedereen was erg te spreken over de koffie die er geschonken werd. HEERLIJK!

Frank

Op 10 jul 2018

Heerlijke koffie! Zoals koffie moet zijn! Op z'n Italiaans!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation