Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kinds Verhuur Met onze ruime ervaring denken we graag met u mee om in te spelen op uw persoonlijke wensen.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kinds Verhuur Vraag informatie aan
Dhr. Robert Kinds
Nijkamp 1
9461 HS Gieten

Kinds Tentenverhuur Gieten

Kinds Verhuur is een dynamisch verhuurbedrijf, gespecialiseerd in tentenverhuur, tribuneverhuur en inrichtingen. Wij bouwen voornamelijk in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Maar ook buiten Noord Nederland slaan we onze tenten op!

U kunt bij ons diverse tenten en tribunes huren voor onder andere bedrijfsfeesten, beurzen, tentoonstellingen, sport- en culturele evenementen, dorpsfeesten, buurtfeesten, fairs, tuinfeesten en bruiloften.

Door een breed assortiment aan ALUtenten, ALUhallen, partytenten, feesttenten en pagodetenten in vele afmetingen en in grote aantallen, bieden wij een passende tent voor ieder evenement.

Kinds Verhuur stelt zichzelf ten doel om een hoge kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Inrichting

Naast de tenten kunnen wij ook de inrichting hiervan verzorgen. Omdat ieder evenement zijn eigen stijl heeft, is er geen inrichting gelijk. De keuze van de stoelen en tafels voor een bruiloft of zakelijke gebeurtenis zal er anders uitzien dan bij een dorps- of muziekfeest. Kinds verhuur vertelt u graag over onze mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze tenten en verhuurmaterialen kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij staan u graag te woord.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Joanne

Op 30 jun 2020

Top! Denken mee, goede en mooie tenten, ook mooi meubilair! Bedankt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation