Kasteel Groot Buggenum Groot Buggenum is dé plek voor een droomhuwelijk.

Kasteel Groot Buggenum Kasteel Groot Buggenum
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kasteel Groot Buggenum Vraag informatie aan
Loorderstraat 3
6096 NE Grathem

Exclusief trouwen bij het intieme en romantische witte Kasteel Groot Buggenum in Grathem. De tijd even een dag stil laten staan in deze kleurrijke en groene oase met een prachtig historisch decor. Kasteel Groot Buggenum in Grathem is een prachtige verborgen parel.

Het kasteel biedt talloze mogelijkheden, zowel binnen als buiten, om een Huwelijksdag tot een waar sprookje te maken. Het Kasteel en de tuinen worden voor de Huwelijksdag altijd als geheel verhuurd. U bent als het ware eventjes of een gehele dag kasteelheer en kasteelvrouwe. 

Neem een kijkje op www.kasteelgrootbuggenum.nl en laat u betoveren. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wesley & Eline

Op 02 jul 2019

Kasteel Groot Buggenum heeft onze droom dag laten uit komen! Super mooie locatie, behulpzaam en flexibel. De locatie is perfect voor de huwelijksceremonie / lunch/ diner en natuurlijk niet te vergeten het feest! Er werd meegedacht over onze wensen, die tijdens de dag uitgekomen zijn. Hartstikke bedankt!

Jan

Op 06 mar 2019

Ons 40 – jarig huwelijksfeest op Kasteel Groot Buggenum was TOP! Een bijzondere locatie met veel historie en prachtige tuinen. Jolanda: Dank je wel voor je hartelijkheid, inlevingsvermogen en meedenken tijdens de voorbereidingsgesprekken. De locatie die je vertegenwoordigt ziet er prachtig, verzorgd en uitnodigend uit. Verse bloemen sieren de diverse ruimtes. Als gastvrouw heb je met je team deze feestdag tot een speciale dag gemaakt. We hebben super mooie herinneringen aan dit bijzonder feestmoment! Met vriendelijke groet, Jan en Truus

Cora

Op 22 jan 2019

Op 27 april 2018 hebben wij hier onze trouwdag mogen vieren. Alles was tot in de puntjes geregeld en ze zorgden er ook voor dat alles perfect bleef lopen. We hebben heel erg bewust kunnen genieten, mede dankzij de gastheer en -vrouwen. Iedereen heeft bijgedragen aan een perfecte dag voor ons, en onze gasten. Zeker een aanrader voor iedereen die een dag wilt die perfect is geregeld, mede dankzij een draaiboek, waarbij de gastheer en -vrouwen ons bij geholpen hebben. Hierdoor kon ik met rust genieten van mijn dag, want aan alles was gedacht, zelfs aan het Nederlandse weer. Bedankt team Groot-Buggenum, jullie hebben van onze trouwdag een droomdag gemaakt!

Emile en Myrthe

Op 14 jun 2018

Op 5 mei zijn wij getrouwd op deze prachtige locatie! Wij kunnen niet anders zeggen dat wij enorm genoten hebben en dat wij echt niet ergens anders hadden willen trouwen! Voorafgaand aan onze grote dag hebben we regelmatig met Arno contact gehad. Dit verliep altijd erg vriendelijk en er was/is veel mogelijk op het kasteel! Door het zonnige weer kon de ceremonie buiten plaats vinden en het kasteel heeft verder weinig versiering nodig om de bruiloft extra mooi te laten zijn! Wij zijn erg blij met onze keuze te trouwen bij dit kasteel en raden het dan ook iedereen aan!

Peter & Mascha

Op 14 jun 2018

Op 17 mei 2018 zijn wij getrouwd op Groot Buggenum en wat hebben wij genoten! Trouwen op een echt kasteel lijkt een sprookje, maar dat was het ook. Dankzij het gehele team van Kasteel Groot Buggenum hebben wij van elke minuut genoten, zowel tijdens de voorbereidingen en de persoonlijke ervaring met Arno, als gedurende de dag. De sfeer van het kasteel, het gevoel van ongedwongenheid en de professionaliteit van het gehele team heeft ervoor gezorgd dat we een dag hebben gehad waar we alleen maar kunnen dromen. Nogmaals bedankt! Veel liefs, Peter & Mascha

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation