Kasteel Aldenghoor Als dat geen sprookjeshuwelijk wordt!

Kasteel Aldenghoor Kasteel Aldenghoor
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kasteel Aldenghoor
Kasteellaan 11
6081 AN Haelen

Trouwen op een kasteel… als dat geen sprookjeshuwelijk wordt!

Op Kasteel Aldenghoor komen al je dromen uit. Die ene speciale dag… daar maken wij iets heel bijzonders van.

Kasteel Aldenghoor is de perfecte trouwlocatie. Niet alleen voor een feest, diner en receptie maar ook voor de huwelijksceremonie. Geef elkaar het jawoord in de Olaf J. Hallman kapel. Deze romantische kapel staat op het kasteelterrein en er is plaats voor ruim 40 personen. Maar trouwen in het prieeltje in de kasteeltuin kan ook! Snijd aansluitend de bruidstaart aan in ’t Baekhuuske of ’t Koetshuys. Dan zetten wij de champagne alvast klaar.

‘s Avonds nog een groot feest of receptie? Dat kan in feestzaal De Paerdestal of jullie kiezen voor een feestelijk diner in Brasserie ’t Koetshuys. Vanuit onze  keuken presenteren wij een fantastisch diner voor het kersverse bruidspaar en de gasten.

Sluit jullie huwelijksdag af met een overnachting in onze bruidssuite die je van ons cadeau krijgt voor 1 nacht als je bij kasteel Aldenghoor je huwelijk viert, terwijl jullie speciale gasten ook in onze Bed & Breakfast verblijven. Geniet dan tijdens het ontbijt nog eens met elkaar na van die geweldige dag! Kom onze sfeer alvast eens proeven en beleven. We laten jullie graag alles zien!

B.G.G. bel met 06-47611221

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gonnie

Op 09 jul 2018

Super locatie om een prachtige bruiloft te organiseren. De eigenaren zijn vol passie en enthousiasme gestart hier een toplocatie van te maken! En dat is zeker gelukt. Heb je zin om gezellig te borrelen of een hapje te eten dan is dat mogelijk in de brasserie. Het eten is heerlijk! Laat je verrassen en verwennen bij Kasteel Aldenghoor!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation