Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Karesi Juwelier Bij ons kunt u terecht voor meer dan 250+ modellen aan trouwringen.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Karesi Juwelier Vraag informatie aan
Dhr. Ismayil Önder
Broederenstraat 41
7411 LB Deventer

Trouwringen

Gaat u binnenkort trouwen of een geregistreerd partnerschap aan of wilt u een symbool voor uw vriendschap. Dan kunt u bij ons terecht voor meer dan 250 verschillende modellen ringen. Wij werken met enkele top merken die staan voor een zeer hoogwaardige productie en kwaliteit.

Al onze relatieringen worden speciaal voor u op bestelling geproduceerd. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van topkwaliteit ringen, geproduceerd in een van de modernste ateliers van Europa. Grootste deel van onze collectie hebben we ter bezichtiging in onze winkel. Hier kunt u deze ringen komen bezichtigen en proberen. 

U kunt bij ons zonder afspraak langskomen om onze collectie en de verschillende mogelijkheden door te nemen. We hechten veel waarde aan een persoonlijk gesprek en het advies hierbij naar de diverse mogelijkheden.  Zo kunnen we ter plaatse uw maat opnemen en eventuele aanvullende wensen bespreken. Wilt u bijvoorbeeld witgoud in plaats van geel goud of wilt u uw ringen 18 karaat in plaats van 14. Een steentje erbij of juist helemaal geen stenen? Het is allemaal mogelijk. Wij helpen u graag. Om het nog persoonlijker te maken, leveren wij de gouden ringen altijd met een gratis gravure van naam en eventueel datum. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen 2-3 weken maximaal na ontvangst aanbetaling. Moet het sneller, dan kunnen we uiteraard in overleg met de productie een expresse service bespreken.

We begrijpen dat niet iedereen altijd even gecharmeerd is van goud. Daarom hebben we online en in onze winkel een selectie voor u gemaakt van zeer betaalbare en snel te leveren ringen. Deze speciale selectie bevat zilveren en titanium ringen. Deze collectie kunt u eenvoudig online en in de winkel bekijken en bestellen via deze link. 

U kunt 5 dagen in de week met of zonder afspraak langskomen, wij maken graag tijd voor u

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

denise

Op 14 jul 2023

Wij zijn enthousiast over Karesi. Waar je bij andere juweliers voor trouwringen vaak een afspraak moet maken, konden wij hier gewoon binnenlopen. Meteen was er alle tijd, geduld en gelegenheid om te kijken. Er zijn heel veel mogelijkheden in overleg, zodat wij nu prachtige ringen hebben. Kortom wij zijn tevreden met de persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid.

Thomas

Op 14 jul 2023

Vandaag een horloge gekocht bij Karesi. Super vriendelijke verkoper. Ik had van tevoren gebeld voor het horloge, de verkoper stelde zelf voor om het horloge apart voor mij te houden. Wanneer je binnen komt word je ontvangen met een grote glimlach en uiterst fijne service. Leuk praatje gemaakt. Je merkt dat de verkoper gepassioneerd is over zijn vak. Ik ga deze zaak zeker aanbevelen in mijn omgeving.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation