Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jouwtrouwfilm.nl jullie bijzondere dag op video

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jouwtrouwfilm.nl Vraag informatie aan
Dhr. Bert Kool
Kamille 14
7422 SR Deventer

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Deze bijzondere en mooie dag willen jullie natuurlijk graag hebben vastgelegd op video zodat jullie die later op elk moment kunnen herbeleven. Hoe mooi is het om de huwelijksplechtigheid, speeches, familie en het feest later weer terug te zien?

Een bruiloftsvideo is maatwerk en wordt afgestemd op de wensen van de klant. Daarvoor komt Bert ruimschoots vóór de huwelijksdatum bij jullie langs om dit te bespreken.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ina & Sander

Op 17 may 2021

Nadat wij de offerte hadden geaccepteerd nam Bert al snel contact met ons op om alle details door te nemen. Bert was een prettige aanwezigheid tijdens de dag zelf en heeft ons een mooie herinnering gegeven in de vorm van uren videomateriaal van deze unieke dag!

Willem & Suzan

Op 17 may 2021

Bert is een fijne ongedwongen professional. Dat zorgt ervoor dat zelfs het filmen niet ongemakkelijk wordt. Op veel momenten hadden wij er niet eens erg in dat bepaalde dingen gefilmd zijn. Wij hebben Bert er in ieder geval graag onze dag bij gehad. Het resultaat was trouwens ook fantastisch. Zeker aan te bevelen

Dennis & Daphne

Op 17 may 2021

Heel bijzonder om alles van onze trouwdag op film te hebben. Vanaf de kapper tot het grote feest in de kleine uurtjes. Heel mooi gefilmd en we hebben geen moment echt in de gaten gehad dat we gefilmd werden. Alle momenten zijn door Bert Kool vastgelegd zodat we nog jaren op deze geweldige dag kunnen terugkijken!

Willem

Op 18 may 2020

Alweer een tijdje geleden, maar Bert is een fijne ongedwongen professional. Dat zorgt ervoor dat zelfs het filmen niet ongemakkelijk wordt. Op veel momenten hadden wij er niet eens erg in dat bepaalde dingen gefilmd zijn. Wij hebben Bert er in ieder geval graag onze dag bij gehad. Het resultaat was trouwens ook fantastisch. Het zeker aan te bevelen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation