Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Jouw Trouwambtenaar Marijke Plas Van een ceremonie een feestje maken is de leukste uitdaging die er is!

5 (11 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Onvergetelijke ceremonie

Ieder huwelijk heeft een eigen verhaal. Mooie, humoristische en soms ook gevoelige punten. Met veel respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral hoe jullie ze willen hebben genoemd op deze dag. Ik creëer een persoonlijk verhaal. Vrienden, getuigen en liefhebbenden worden betrokken in jullie ceremonie, een persoonlijke noot voegt zoveel toe!

Geïnspireerd door ervaringen uit eigen leven en dat van degenen die jullie voorgingen is het altijd weer een heerlijke uitdaging om tot een pakkend en vooral ook passend verhaal te komen, ‘jullie verhaal’, een feest om nooit meer te vergeten!

We maken er samen iets waardevols van.

Fotocredits: Defining Moments Photography @defmophoto.

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Estel

Op 15 sep 2020

Dank voor je mail. Wij kijken met veel plezier terug op onze bruiloft, een prachtige ervaring welke we ons hele leven bij ons dragen. Deze prachtige dag was mede te danken aan jou! Dankjewel! We hebben enorm genoten van de ceremonie, precies zoals wij wenste en passend bij ons als gezin. Ontzettend leuk ook hoe je Mano en Valerie hebt betrokken. Een ceremonie met een lach en een traan maar in een woord prachtig! Nogmaals dank voor alles, super dat jij onze ceremonie zo prachtig en persoonlijk hebt gemaakt.

Pascal en Linda

Op 15 sep 2020

We zijn blij gekozen te hebben voor jou, het was een hele mooie ceremonie!

Job en Anne

Op 15 sep 2020

Inmiddels zijn we anderhalve week verder, maar wat hebben we een heerlijke dag gehad vorige week zaterdag. Een dag (en avond en nacht) om nooit te vergeten. We willen je nogmaals bedanken voor de manier waarop jij het trouwfeest ‘echt’, ontzettend waardevol en van ons hebt gemaakt. Superfijn! Dankjewel! Dankjewel!

Anouk

Op 15 sep 2020

5 oktober getrouwd met mijn grote liefde! Marijke heeft onze ceremonie voltrokken en heeft het prachtig verwoord. Veel complimenten ook van onze gasten. Marijke heeft een leuke en lieve persoonlijkheid en dat merk je ook in haar speeches. Een echte aanrader!!!!

Angelique

Op 15 sep 2020

Marijke heeft onze ceremonie heel erg goed en leuk verzorgt. Wij hebben alleen maar leuke berichten terug gehad van alle gasten die tijdens de ceremonie hebben meegelachen om ons verhaal. Wij hadden Marijke gevraagd of ze ons verhaal vooral met veel humor kon vertellen omdat dit de sfeer was die wij voor ogen hadden. Daar is ze zo ontzettend goed in geslaagd! Wij hebben gelachen, de gasten hebben gelachen en ook de stukjes van onze getuigen waren perfect vertaalt. Kortom wij zijn super tevreden en zouden haar aan iedereen aanraden die een mooie en leuke ceremonie wil!

Joke

Op 03 sep 2019

Marijke heeft ons getrouwd in 2016. Het was precies zoals we ons voorgesteld hadden en meer. We hebben een super mooie ceremonie gehad waarbij Marijke alles super verwoord heeft. Als je nog een trouwambtenaar zoekt; zoek niet verder!!

Natasja

Op 30 aug 2018

Voor mensen die nog gaan trouwen... Marijke is echt een topper! 7 juli zijn wij getrouwd en zij heeft het bij ons echt geweldig gedaan! Lieve Marijke heel veel suc6!

Herman & Kitty

Op 30 aug 2018

Wij hebben zo intens genoten van onze dag en dat is ook mede dankzij jouw prachtige woorden tijdens de ceremonie. Alles goed besproken van tevoren, dan nog zijn alle mooie woorden op die dag een cadeautje. Je bent zo een warme, fijne vrouw en dat draag je over op ons en onze gasten met jouw woorden en door jouw uitstraling . Want ook onze gasten waren vol lof over jou. Vooral het persoonlijke tijdens de ceremonie werd ontzettend gewaardeerd. Onze keuze voor jou was gebaseerd op jouw foto en een stukje tekst op de site. Vanaf het eerste moment dat wij jou ontmoetten wisten we al dat het goed zat. En nu, na ons trouwen, kunnen we zeggen dat we echt geen moment spijt van onze keuze voor jou hebben gehad. Dus dank je wel voor alles!!

Sasha

Op 30 aug 2018

We hebben een prachtige ceremonie gehad met zowel een lach als een traan. Marijke heeft onze verhalen heel mooi weten over te brengen en daar willen wij haar ontzettend voor bedanken!

Robin

Op 30 aug 2018

Marijke is een aanrader! Ze heeft onze ceremonie heel bijzonder gemaakt, met humor, emotie.

Cindy & Brain

Op 30 aug 2018

Wij hebben echt een super dag gehad en van iedere seconde genoten we genieten er nog steeds heel erg van. Ook mede dankzij jou hebben we die avond zo genoten!! De mensen hadden het er allemaal over dat ze het zo mooi vonden dat iedereen erbij betrokken werd en iedereen genoemd werd zonder dat het langdradig werd dus onze dank daarvoor. Nogmaals heel veel dank voor het begin van onze mooie, warme en liefdevolle avond.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation