Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jouw Trouwambtenaar Marijke Plas Van een ceremonie een feestje maken is de leukste uitdaging die er is!

5 (27 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Marijke Plas
Landelijk

Onvergetelijke ceremonie

Ieder huwelijk heeft een eigen verhaal. Mooie, humoristische en soms ook gevoelige punten. Met veel respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral hoe jullie ze willen hebben genoemd op deze dag. Ik creëer een persoonlijk verhaal. Vrienden, getuigen en liefhebbenden worden betrokken in jullie ceremonie, een persoonlijke noot voegt zoveel toe!

Geïnspireerd door ervaringen uit eigen leven en dat van degenen die jullie voorgingen is het altijd weer een heerlijke uitdaging om tot een pakkend en vooral ook passend verhaal te komen, ‘jullie verhaal’, een feest om nooit meer te vergeten!

We maken er samen iets waardevols van.

Fotocredits: Defining Moments Photography @defmophoto.

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


27 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Isabel

Op 11 oct 2023

We zijn via het zoeken naar een trouwambtenaar op Marijke gekomen. Na het zien van haar video waren we direct enthousiast. Tijdens het intro gesprek was er ook sprake van een wederzijdse klik. Toen is er persoonlijk afgesproken om het hele verhaal door te nemen. Enkele dagen voor de bruiloft kwam ze langs om de feiten door te nemen, ze wilt natuurlijk ook dat het bruidspaar wordt verrast, maar ook dat de feiten kloppen. En wat waren we verrast! Een fantastisch verhaal vol met humor, liefde en een perfecte weerspiegeling van ons. Het voldeed aan alle verwachtingen en we krijgen tot op heden nog zoveel complimenten over dit verhaal. Heel erg bijzonder! Ik zou Marijke echt aan iedereen aanraden!

Alexander & Stephan

Op 11 oct 2023

Via Youtube zagen wij de presentatie van Marijke. Ons sprak gelijk de warme en mooie presentatie van Marijke aan. Na kennis gemaakt te hebben met Marijke was er meteen een klik en goed gevoel om Marijke te vragen om onze ceremonie te doen. Ze heeft een mooi beeld gekregen van onze jeugd tot aan onze ontwikkeling die wij hebben meegemaakt tot nu toe. Mooi verwoord, samengevat en met wat humor naar de familie, vrienden en kennissen toe. Wij zijn meer dan tevreden over de aanpak en de gesproken tekst tijdens de ceremonie. Ook onze gasten gaven fijne complimenten over Marijke.

Desiree

Op 11 oct 2023

Bij de eerste minuut van ons gesprek hadden we zo'n positieve klik dat we niet meer verder hoefden te zoeken. Marijke heeft onze verwachtingen overtroffen, met haar geweldige uitstraling en jaren ervaring is zij echt de leukste, beste, charmantste en meer dan fantastische trouwambtenaar. Ook onze gasten waren onder de indruk hoe Marijke onze ceremonie zo bijzonder heeft gemaakt. Het had niet beter gekund. Wij kunnen Marijke aan iedereen aanbevelen.

Ad & Zoe

Op 11 oct 2023

Na het bekijken van het filmpje Jouw trouw ambtenaar Marijke plas wist wij het, Zij word onze trouwambtenaar! Bij het voorgesprek kwam al naar voren wat een warme, lieve en open vrouw Marijke is die je gelijk op je gemak weet te stellen. Zij heeft van de ceremonie iets prachtigs gemaakt en al onze verwachtingen overtroffen. Mooier had ze al onze woorden niet kunnen bundelen en niet alleen wij maar ook onze familie en getuigen kwamen ruimschoots aan bod in haar speech wat het nog persoonlijker en specialer maakte. Lieve Marijke wij willen jou ontzettend bedanken voor alle mooie woorden en je aanwezigheid, het is dat we niet van plan zijn nog een keer te trouwen, maar anders hadden we zeker weer voor jou gekozen haha.

Irene & Kees

Op 11 oct 2023

Wat een fantastisch warme ervaring hoe Marijke ons heeft begeleid naar onze mooie trouwdag. Met enorm veel respect ging zij om met de vele emoties die er tijdens de mooie gesprekken voorbij kwamen. Ook onze getuigen waren enorm over haar te spreken. Mijn schoonmoeder wilde duiven regelen maar wij beheren en begeleiden haar in haar bankrekening dus Marijke heeft geïmproviseerd dat de duiven er kwamen zonder dat wij hiervan af wisten. Met een traan en een lach hebben wij Marijke leren kennen als een fantastische BABS en als een prachtige unieke vrouw.

Peter & Monique

Op 11 oct 2023

Marijke heeft aan een half woord genoeg om met zorg en toewijding een prachtige speech ogenschijnlijk 'uit haar mouw te schudden'. Met humor en een persoonlijke noot voelen alle betrokkenen zich omarmd. Voor ons was het zeer belangrijk dat onze zoon met verstandelijke beperking en onze kleindochters van 3 en 5 jaar een prominente rol zouden krijgen binnen de ceremonie. Marijke heeft dat fantastisch vorm gegeven, echt hartverwarmend. Wij kijken terug op een zeer geslaagde huwelijksceremonie!

Sanne & Romain

Op 11 oct 2023

Ik beveel Marijke zeker aan! Het is een hele leuke lieve spontane vrouw. Die van onze ceremonie een klein sprookje heeft gemaakt. Deze vrouw heeft zoveel passie voor haar werk. Ze luisterd goed naar wat je belangrijk vind en hierdoor is de ceremonie gepersonaliseerd en heel leuk om naar te luisteren! We hebben hele leuke complimenten terug gekregen van onze familie en vrienden! En om een tweetalige ceremonie te geven is niet gemakkelijk maar ze heeft het heel goed gedaan. Bedankt Marijke.

Ahmed & Nathalie

Op 11 oct 2023

Bij het zien van een promo filmpje van Marijke wisten we het eigenlijk al meteen. Kippenvel moment!! En niks is minder waar. Wij hebben een prachtige ceremonie ervaren. Marijke heeft ons van begin tot eind goed aangevoeld en kon het met mooie , grappige en soms roerende woorden vertellen. Recht vanuit het hart! Marijke bedankt!

Mr & Mr Schat

Op 11 oct 2023

Met Marijke kan je je geen betere trouwambtenaar wensen. Wat een fantastische ceremonie! Hier blijven wij de rest van ons leven met zeer veel genot op terugkijken. De toespraak was persoonlijk, gedegen, professioneel, gevoelig en humoristisch. Om nooit te vergeten! Marijke is een fantastische en bijzondere persoonlijkheid. Iemand die je niet vaak tegenkomt. Zij STAAT er. De ceremonie had ze tot in de puntjes voorbereid. Absoluut geen standaard praatje. Wat wij mooi vonden is dat ook de getuigen uitgebreid aan bod kwamen. Met betrokkenheid, enthousiasme en zoveel warmte werden zij en de band die wij met hen hebben uitgebreid toegelicht. We zijn blij dat ze ons huwelijk op schitterende wijze heeft voltrokken. Beter kon het niet. Dus nogmaals, met Marijke kan je je geen betere trouwambtenaar wensen. Onze dag kon niet meer stuk. Mr & Mr Schat

Nadia & Rick

Op 11 oct 2023

Marijke is een vriendelijke en zeer fijne Babs. Tijdens het kennismakingsgesprek was bij ons meteen de klik en tijdens het eerste voorbereidende gesprek voelden wij onszelf meteen op ons gemak. Marijke heeft een zeer prettige spreek stem om naar te luisteren. Het verhaal dat Marijke heeft gemaakt was erg interessant, leuk en passend. Ter voorbereiding heeft Marijke ons het stuk van de getuigen verteld omdat dit erg persoonlijk is. Al met al zijn wij Marijke erg dankbaar en vooral erg blij dat wij haar gevraagd hebben om onze trouwambtenaar te zijn op onze mooie dag!

Christopher

Op 11 oct 2023

We look back to a lovely wedding day on the 11th of May, which was thanks to Marijke! Her warm personality and personal touch to the ceremony made it very special; we could not have wished for any other official to complete our unity in love in front of the Dutch state and authorities to which we also belong.

Peter

Op 11 oct 2023

Marijke gekozen aan de hand van de filmpjes die er van de diverse ambtenaren te zien waren. En inderdaad wat you see is what you get ;-) Een geïnteresseerde, ontspannen en vooral enthousiaste ambtenaar die heel goed aanvoelde wat wij als bruidspaar wilden. Louter complimenten gehad van de gasten over de prettige wijze waarop de hele ceremonie zich voltrok. Is dat we nu getrouwd zijn anders zouden we het zo weer doen :-)

Tessa

Op 11 oct 2023

We hebben met Marijke plezierige gesprekken gehad in het voortraject. Ze zegt het zelf al: ze heeft aandacht voor jullie verhaal en kan het in een perfect vat gieten die niet saai is en met een beetje humor is de voordracht voor jouw ceremonie helemaal af. Wij hebben enorm genoten Marijke, ook dankzij jou! We weten zeker dat je voor nog vele bruidsparen net zo een onvergetelijk mooi verhaal in elkaar zet. Bedankt en heel veel liefs van ons!

Carin & David

Op 11 oct 2023

Vanaf het begin hadden wij een hele leuke klik met Marijke. Ze heeft oprechte interesse voor je verhaal en heeft er een hele mooie speech van gemaakt. Ze vertelde de speech met zoveel enthousiasme en humor dat iedereen regelmatig in de lach schoot en het allemaal heel ontspannen was. Ze is heel accuraat en we kregen gelijk antwoord op al onze vragen. Achteraf ontvingen we veel positieve reacties over de manier waarop Marijke de hele ceremonie vorm heeft gegeven.

Marije & Wytze

Op 11 oct 2023

Wat hebben wij genoten van onze onvergetelijke grote dag. We dromen nog na op een roze wolk. Marijke is een geweldige BABS! De ceremonie was prachtig en persoonlijk. We kregen van veel mensen positieve reacties op het verhaal over ons. Ze bracht emotie en ook de minder leuke dingen ter sprake, die net zo belangrijk zijn als de mooie dingen. Dat was heel waardevol. We hebben vooraf twee keer afgesproken en hebben toen goed alles door kunnen nemen. Ondanks onze grote verhalen, is alles meegenomen in de ceremonie. Ook de getuigen kregen een apart stukje aandacht. Dat was een heel mooie toevoeging aan het geheel. Wij raden Marijke zeker aan als je een mooie en persoonlijke ceremonie wilt!

Silvia

Op 11 oct 2023

Je merkt aan alles dat Marijke een trouwambtenaar is met veel ervaring. Ze stelt gerust, geeft tips en suggesties. Veel gasten kwamen naderhand naar ons toe om aan te geven dat ze de ceremonie zo leuk deed! Ze is een warm persoon en gaf iedereen bij de ceremonie een goed gevoel.

Estel

Op 15 sep 2020

Dank voor je mail. Wij kijken met veel plezier terug op onze bruiloft, een prachtige ervaring welke we ons hele leven bij ons dragen. Deze prachtige dag was mede te danken aan jou! Dankjewel! We hebben enorm genoten van de ceremonie, precies zoals wij wenste en passend bij ons als gezin. Ontzettend leuk ook hoe je Mano en Valerie hebt betrokken. Een ceremonie met een lach en een traan maar in een woord prachtig! Nogmaals dank voor alles, super dat jij onze ceremonie zo prachtig en persoonlijk hebt gemaakt.

Pascal en Linda

Op 15 sep 2020

We zijn blij gekozen te hebben voor jou, het was een hele mooie ceremonie!

Job en Anne

Op 15 sep 2020

Inmiddels zijn we anderhalve week verder, maar wat hebben we een heerlijke dag gehad vorige week zaterdag. Een dag (en avond en nacht) om nooit te vergeten. We willen je nogmaals bedanken voor de manier waarop jij het trouwfeest ‘echt’, ontzettend waardevol en van ons hebt gemaakt. Superfijn! Dankjewel! Dankjewel!

Anouk

Op 15 sep 2020

5 oktober getrouwd met mijn grote liefde! Marijke heeft onze ceremonie voltrokken en heeft het prachtig verwoord. Veel complimenten ook van onze gasten. Marijke heeft een leuke en lieve persoonlijkheid en dat merk je ook in haar speeches. Een echte aanrader!!!!

Angelique

Op 15 sep 2020

Marijke heeft onze ceremonie heel erg goed en leuk verzorgt. Wij hebben alleen maar leuke berichten terug gehad van alle gasten die tijdens de ceremonie hebben meegelachen om ons verhaal. Wij hadden Marijke gevraagd of ze ons verhaal vooral met veel humor kon vertellen omdat dit de sfeer was die wij voor ogen hadden. Daar is ze zo ontzettend goed in geslaagd! Wij hebben gelachen, de gasten hebben gelachen en ook de stukjes van onze getuigen waren perfect vertaalt. Kortom wij zijn super tevreden en zouden haar aan iedereen aanraden die een mooie en leuke ceremonie wil!

Joke

Op 03 sep 2019

Marijke heeft ons getrouwd in 2016. Het was precies zoals we ons voorgesteld hadden en meer. We hebben een super mooie ceremonie gehad waarbij Marijke alles super verwoord heeft. Als je nog een trouwambtenaar zoekt; zoek niet verder!!

Natasja

Op 30 aug 2018

Voor mensen die nog gaan trouwen... Marijke is echt een topper! 7 juli zijn wij getrouwd en zij heeft het bij ons echt geweldig gedaan! Lieve Marijke heel veel suc6!

Herman & Kitty

Op 30 aug 2018

Wij hebben zo intens genoten van onze dag en dat is ook mede dankzij jouw prachtige woorden tijdens de ceremonie. Alles goed besproken van tevoren, dan nog zijn alle mooie woorden op die dag een cadeautje. Je bent zo een warme, fijne vrouw en dat draag je over op ons en onze gasten met jouw woorden en door jouw uitstraling . Want ook onze gasten waren vol lof over jou. Vooral het persoonlijke tijdens de ceremonie werd ontzettend gewaardeerd. Onze keuze voor jou was gebaseerd op jouw foto en een stukje tekst op de site. Vanaf het eerste moment dat wij jou ontmoetten wisten we al dat het goed zat. En nu, na ons trouwen, kunnen we zeggen dat we echt geen moment spijt van onze keuze voor jou hebben gehad. Dus dank je wel voor alles!!

Sasha

Op 30 aug 2018

We hebben een prachtige ceremonie gehad met zowel een lach als een traan. Marijke heeft onze verhalen heel mooi weten over te brengen en daar willen wij haar ontzettend voor bedanken!

Robin

Op 30 aug 2018

Marijke is een aanrader! Ze heeft onze ceremonie heel bijzonder gemaakt, met humor, emotie.

Cindy & Brain

Op 30 aug 2018

Wij hebben echt een super dag gehad en van iedere seconde genoten we genieten er nog steeds heel erg van. Ook mede dankzij jou hebben we die avond zo genoten!! De mensen hadden het er allemaal over dat ze het zo mooi vonden dat iedereen erbij betrokken werd en iedereen genoemd werd zonder dat het langdradig werd dus onze dank daarvoor. Nogmaals heel veel dank voor het begin van onze mooie, warme en liefdevolle avond.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation