Welke.nl

Jambo Safari Club Eindeloze mogelijkheden

Jambo Safari Club Jambo Safari Club
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Landelijk

De huwelijksreis van uw leven naar Afrika begint hier!

Over Afrika kunnen wij slechts in superlatieven spreken: de kleuren zijn intens, de ruimte is oneindig en het licht is onbeschrijfelijk. Afrika is een continent van contrasten. U vindt hier besneeuwde bergtoppen, dorre woestijnen, uitgestrekte savannen, prachtige mensen en fantastische dieren. Ook hagelwitte stranden en een schone, azuurblauwe oceaan liggen op u te wachten. Afrika biedt u een groot aantal mogelijkheden voor een onvergetelijke reis: wat dacht u van een zoektocht naar de berggorilla's in Oeganda of Rwanda, een safari door Tanzania of Kenia, of een rondreis in Zuid-Afrika?

Maatwerk, uw eigen reis samenstellen

Eén van de specialiteiten van Jambo Safari Club is het aanbieden van maatwerkreizen, die geheel zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Het grote voordeel van een maatwerkreis is flexibiliteit; interesses zijn immers zo persoonlijk dat het bijna onmogelijk is om alle gewenste reizen te publiceren. Onze jarenlange ervaring garandeert dat u een reis gaat maken die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar die ook logistiek verantwoord en scherp geprijsd is.

In principe is niets onmogelijk bij het samenstellen van uw persoonlijke reis. Het kan echter zijn dat u teveel dingen wilt zien of doen in een te kort tijdsbestek. In nauw overleg werken wij samen met u aan uw ideale reis, waarin een goede balans is tussen inspanning en ontspanning. Als u tijdens uw reis een speciale gelegenheid viert, zoals uw huwelijk of een huwelijksjubileum, zorgen wij ervoor dat u deze dag doorbrengt op een bijzondere plek, voor een onvergetelijke herinnering.

U bepaalt de mate van luxe van de accommodaties waarin u verblijft. Ook kunt u bijvoorbeeld meer binnenlandse vluchten toevoegen om reistijd te besparen, of speciale excursies toevoegen. Of wat dacht u van een huwelijksreis Seychellen, diverse fly drive reizen of een combinatie van Kenia en Tanzania?

Bekijk ons aanbod op onze website, bestel vrijblijvend onze brochure of bel ons eens op 020-2012740 met uw reisplannen, 

zodat wij u de huwelijksreis van uw leven kunnen bezorgen! 

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Astrid

Op 19 sep 2018

Fantastische reis gemaakt met ons gezin, georganiseerd door Jambo Safari Club. Alles klopte en dat maakte het onvergetelijk!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation