Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ja Ik Wil Een Trouwambtenaar Trouwen zoals jullie het graag willen

5 (24 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Mieke Kerkhof-Scheenaard
Oegstgeest / Landelijk

JAIKWILEENTROUWAMBTENAAR

‘Ja ik wil!’, die uitspraak is straks het hoogtepunt van jullie huwelijksceremonie. Zo’n fantastische belofte aan elkaar verdient een feestelijke ceremonie die je hopelijk nooit meer vergeet. En natuurlijk een warme, persoonlijke speech waarin jullie en de liefde voor elkaar centraal staan. Als het even kan met een tikkeltje humor, en als het zo uitkomt met een traan. Je hoeft niet bang te zijn dat jullie gasten zich vervelen, ik betrek hen er graag bij. En hebben jullie al kinderen? Natuurlijk krijgen zij ook een rol als zij dat willen. De meeste kinderen vinden het heel leuk als ze actief een bijdrage kunnen leveren. Met zo’n huwelijksceremonie is de toon gezet voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Hoe ik dat doe, zo’n persoonlijke en vrolijke ceremonie op maat? Ik neem ruim de tijd om jullie te leren kennen en versta de kunst om goed te luisteren. Naar jullie persoonlijke verhaal en naar jullie wensen voor de ceremonie. En natuurlijk ben ik graag jullie vraagbaak voor vragen over de ceremonie en eventuele dilemma’s waar je tegenaan loopt. 

Waarom Jaikwileentrouwambtenaar?

Als redacteur, journalist heb ik een jarenlange ervaring met interviews. Het is mijn liefste tak van sport, mensen portretteren en daarin hun bijzondere kanten naar voren halen en de lijn in hun leven laten zien.

Als trouwambtenaar doe ik dat natuurlijk ook. Tijdens een persoonlijk gesprek en met een huiswerkopdracht leer ik jullie graag kennen. Met wat jullie mij toevertrouwen weef ik jullie trouwverhaal. Niet alleen jullie zelf, ook jullie gasten zullen het herkennen en meegenieten van jullie liefdesverhaal. 

En voor alle duidelijkheid: Als je de fotoreeks bekijkt, denk dan niet dat er twee trouwambtenaren schuilen achter Jaikwileentrouwambtenaar. De bruine en grijs/blonde versie van mij laten mijn jarenlange ervaring zien. En het plezier en enthousiasme voor mijn vak.  

Een huwelijksvoltrekking als feestelijk startschot van een onvergetelijke bruiloft? Iedereen in de juiste feeststemming? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Dan weten we snel genoeg of het klikt tussen ons.

Mieke Kerkhof-Scheenaard

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


24 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lisa en William

Op 06 dec 2022

Hi Mieke, wij willen je nogmaals bedanken voor een geweldige ceremonie en al je hulp bij de geheimzinnige voorbereidingen. Het verhaal van jou en vooral wat je met de kinderen hebt gedaan is ons heel dierbaar. Wij hebben genoten van een geweldig feest dat tot in de puntjes klopte. Nogmaals veel dank!

Tessa en Tim

Op 06 dec 2022

Wat kijken wij terug op een fantastische trouwdag! We hebben zo extreem genoten van onze dag, waarbij de ceremonie absoluut het hoogtepunt was. Ons verhaal klopte tot in de puntjes en paste qua toonzetting zo goed bij ons! Je betrokkenheid was hartverwarmend. Zowel op de dag zelf, maar zeker ook in de aanloop naar onze huwelijksdag toen onze bruiloft door corona keer op keer werd uitgesteld. Heel erg bedankt dat je ons wilde trouwen!

Marjolein en Robert

Op 06 dec 2022

Vanaf het eerste telefonische contact, waarin Mieke onze namen in één zin noemde, wisten we al zeker dat zij onze trouwambtenaar moest worden. Dit was al zo bijzonder. Het klonk zo mooi, zacht, warm en liefdevol…. En dat is ook hoe wij Mieke hebben leren kennen. De werkwijze van Mieke is te omschrijven als integer, respectvol, persoonlijk en professioneel met een vleugje humor en creativiteit. We zijn blij dat ze ons huwelijk op schitterende wijze heeft voltrokken. Beter kon niet. Dus nogmaals, met Mieke kan je je geen betere trouwambtenaar wensen.

Simona en Bart

Op 06 dec 2022

Toen wij Mieke voor het eerst spraken was er al snel een goede en vertrouwelijke klik. We voelden direct dat Mieke betrokken wil worden op onze dag. Dat hebben we gezien en gehoord. Op 27 juli 2022 was onze bruiloft en heeft zij een speech gegeven hoe wij het graag hadden gezien, persoonlijk en met een goeie dosis humor! Wij hebben een fantastische dag gehad en Mieke had hier zeker een hele mooie en bijzondere rol in! We hadden geen mooiere speech kunnen wensen. Mieke, heel erg bedankt voor jou betrokkenheid en mooie woorden op onze bruiloft.

Nathalie en Roy

Op 06 dec 2022

Tijdens onze kennismaking klikte het van beide kanten meteen. Het contact was heel makkelijk en snel. We mochten zelf heel veel bepalen. Mieke heeft voor ons een fantastische speech gemaakt en goed onderzoek gedaan. We herkenden onszelf heel goed in de speech en hadden het niet beter kunnen wensen. Onze ceremonie was daarom ook echt heel fijn. Ook betrok ze ons bruidsmeisje en bruidsjongen goed bij de ceremonie. Veel complimenten van gasten gehad over Mieke. Kortom echt een aanrader om Mieke te nemen als BABS. Lieve Mieke heel erg bedankt we hebben een geweldige dag gehad.

M en J

Op 25 jan 2021

Mieke did an excellent job in telling our story during our small ceremony. Due to the current state in the world caused by corona virus, my family could not join physically but they were present online. Mieke involved them in the ceremony and made me and my family have a good experience despite all. A big thank you for making our day special.

Lisa en Wouter

Op 30 dec 2020

Op 11 september heeft Mieke ons getrouwd in het Groene Kerkje te Oegstgeest. Haar woorden waren passend, doeltreffend, lief, grappig en serieus op het juiste moment. Ze heeft de gave om de ceremonie heel persoonlijk en ‘eigen’ te maken, gericht op het bruidspaar, zonder dat het ernstig wordt. Ze is betrokken, oprecht en warm. Zo zenuwachtig als we waren toen we de kerk binnenstapten, zo ontspannen raakten we toen Mieke het woord nam. Mede door haar hebben we een heerlijke dag gehad!

Nicole en Tim

Op 02 nov 2020

Beste Mieke, We hebben een prachtige trouwdag gehad, mede door de mooie woorden van Mieke. Ze wist van onze woorden een leuk, enthousiast en boeiend verhaal te creëren, maar het was ook absoluut een verhaal waarin de emotie juist tot zijn recht kwam! Voorafgaand hebben we erg prettig contact gehad met Mieke, kortom; ze is echt een aanrader voor je trouwdag!!

Carmen en Marco

Op 09 sep 2020

Op 19 juni zijn wij getrouwd te kasteel Oud Poelgeest. Tijdens deze prachtige dag is Mieke onze trouwambtenaar geweest. Ik vind het werkelijk ongelofelijk knap hoe zij van zoveel informatie precies de belangrijkste punten naar voren heeft gebracht. I.v.m. Corona hebben wij geen feest gegeven en was de ceremonie het hoogtepunt van onze bruiloft. Mieke heeft dit echt waar gemaakt. Het was een prachtig persoonlijk verhaal met humor erin. Van tevoren is ze met mooie aanvullingen gekomen en vragen waarover we konden nadenken om ervoor te zorgen dat de ceremonie nog persoonlijker werd ook onze gasten werden in de speech betrokken. Ik ben dan ook erg blij dat we gekozen hebben voor Mieke.

Annika en Joeri

Op 14 aug 2020

Mieke was de trouwambtenaar op onze bruiloft. Door het Coronavirus verliep onze dag niet zoals wij dit graag hadden gewild, maar Mieke was bereid om met ons mee te denken. Ondanks alles was de bruiloft perfect. De huwelijksceremonie was precies goed. Vooraf was er een uitgebreid gesprek bij ons thuis, waardoor Mieke echt ons persoonlijke verhaal kende. Ook haalde ze nog extra informatie bij onze ouders. Tijdens de ceremonie had ze een mooi en herkenbaar verhaal. Soms serieus, soms met een grap. Wij raden Mieke zeker aan als trouwambtenaar.

Kelly en Rob

Op 19 nov 2019

Mieke heeft een geweldige toespraak gehouden tijdens ons verrassingshuwelijksfeest! In een bomvolle kroeg kwam Mieke binnen in toga en verraste al onze gasten met feit dat zij kwam om ons te trouwen. Niks was te gek voor Mieke, zij luisterde goed naar onze wensen, het was mede hierdoor een fantastische avond voor ons! Dankjewel!

Katryne en Otmar

Op 19 nov 2019

Hierbij willen we je bedanken voor de fijne en leuke ceremonie. We vonden het een heel bijzondere ervaring. We waren wel heel erg zenuwachtig, maar dat ging gelukkig steeds beter. Dank voor de mooie woorden en fijne ontspannen sfeer.

Sandra en Wouter

Op 19 nov 2019

Sandra en ik willen jou via deze weg nog even hartelijk bedanken voor de mooie trouwceremonie van vanmorgen. We vonden het super. Persoonlijk, warm, rustig zijn de woorden die bij ons boven komen als we aan jouw speech denken. Heel erg fijn! Een heel mooi en bijzonder moment om op terug te kijken! We zijn lekker aan het nagenieten van deze dag. Nogmaals veel dank!

Eline en Erik

Op 11 feb 2019

1 februari heeft Mieke onze huwelijksplechtigheid voltrokken bij La France in Oegstgeest. Van te voren hebben wij een heel leuk gesprek met Mieke gehad waar we gelijk al een heel goed gevoel bij hadden. Ze heeft echt naar ons geluisterd en op de dag zelf perfect verwoord wat wij voor ogen hadden. Wij raden Mieke zeker aan

Melanie en Ronald

Op 03 jan 2019

Thank you so much for doing such a beautiful marriage ceremony for myself and Ronald yesterday. We were honored that you married us and we want you to know that you did a wonderful job. Melanie en Ronald

Fani en Efstathios

Op 03 jan 2019

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw mooie woorden tijdens de ceremonie. We vonden uw toespraak bijzonder mooi en we zouden geen betere trouwambtenaar kunnen hebben. Nog bedankt voor het gebruik van het Aristofanes verhaal. Het maakte de ceremonie ietsje Griekser… En voor uw Griekse wens Kali tyhi. U bent zeker een aanrader! Fani en Efstathios

Fleur en Steven

Op 03 jan 2019

Wij zijn bijzonder blij met de keuze voor onze ambtenaar Mieke Kerkhof. Mieke is in staat geweest om een zeer persoonlijk verhaal te creëeren en wist op een bijzondere en voor ons prettige wijze te communiceren zowel voor als tijdens onze dag. Wij hebben vele complimenten van onze gasten gekregen over onze trouwambtenaar. Wij bevelen Mieke en deze website ten zeerste aan! Fleur en Steven

Tamara en Graham

Op 03 jan 2019

Mieke is een enorm lieve en betrokken vrouw die alles op alles zet om van de ceremonie een emotioneel, maar ook leuk geheel te maken. Voorafgaand aan onze bruiloft hadden wij (elk apart) een gesprek met Mieke. Ze stelt je op je gemak, communiceert duidelijk en stelt alle vragen die nodig zijn, zodat zij de benodigde informatie heeft. Communicatie met haar verloopt soepel; ze reageert snel, maar is ook flexibel en staat open voor alle wensen. Onze ceremonie deed zij tweetalig (haar Engels was ook goed en duidelijk), zodat alle gasten het konden volgen. Ze spreekt op een hele fijne, informele manier en betrok de naaste familieleden op een leuke manier en zorgde voor een emotionele en hartverwarmende ceremonie. Zonder haar was onze bruiloft niet compleet geweest, een echte aanrader! Tamara en Graham

Jimmy en Jeanine

Op 15 aug 2018

Wat zijn we blij dat we voor Mieke hebben gekozen als trouwambtenaar! Zij heeft onze speciale dag nog mooier gemaakt door haar persoonlijke woorden en mooie teksten. Het voelt alsof ze je echt kent en hoe knap is dat na een uurtje te hebben gesproken met elkaar? Ik kan iedereen aanraden voor Mieke te kiezen want ze is niet alleen zeer charmant, ze luistert goed, probeert de goede nuance aan te brengen in haar tekst en geeft je het gevoel er écht voor je te zijn op de trouwdag. Mieke, bedankt!

Marrit en Yvo

Op 06 aug 2018

Mieke is een warme en hartelijke trouwambtenaar en is prettig in de omgang. Bij ons thuis heeft ze alle tijd genomen om ons te leren kennen, dit was een fijn gesprek. Tijdens de ceremonie zelf gaf Mieke een mooie speech op leuke en informele wijze en met humor. Ze heeft het fantastisch gedaan! Marrit en Yvo

Sabrine en Niels

Op 06 aug 2018

Wij willen jou enorm bedanken voor de prachtige ceremonie op onze bruiloft. En voor alle moeite en energie die jij hierin hebt weten te stoppen. Wij kijken hier met een heel gelukkig gevoel op terug. Niels, Sabrine en ons dochtertje Isabel

Hans en Suzanne

Op 27 jul 2018

Mieke heeft voor ons een topceremonie vezorgd, heel erg blij mee. Fijne en warme persoonlijkheid, de gesprekken om alles voor te bereiden waren gezellig en ongedwongen. Al onze wensen kwamen aan bod. Het leuke idee om ons achterneefje met de hamer te laten slaan was ook echt super leuk. Erg veel positieve feedback gekregen op de persoonlijke en leuke ceremonie. Suzanne en Hans

Mayke en Sander

Op 27 jul 2018

Mieke Kerkhof, is een vrolijke, spontane trouwambtenaar. Tijdens de huwelijkscermonie krijgt zij iedereen aan het lachen door een persoonlijk verhaal te maken over het bruidspaar. Mieke, vertelt het verhaal op een manier, alsof ze ons al jaren kent. Waardoor het zeer persoonlijk en mooi wordt. En daarom wordt het een bijzondere dag, met haar als trouwambtenaar. Mieke, super bedankt dat je onze huwelijksceremonie wilde doen. Ons verhaal deelde met onze gasten. Het was een super bijzondere, mooie, emotionele maar ook grappige ceremonie. Met een lach en een traan. We hebben genoten. Mayke en Sander

Linda & Sander

Op 25 jun 2018

Mieke is een fantastische trouwambtenaar! Tijdens onze eerste afspraak voelden wij direct een klik met Mieke. Een open, innemende vrouw die echt luistert naar je verhaal en oprecht geïnteresseerd is in wie je bent en wat je wensen zijn. Met een klein gezelschap zijn wij naar Excenevex (Frankrijk) gegaan waar Mieke ons ceremoniële huwelijk gesloten heeft. Het gemis van enkele dierbaren heeft Mieke op een prachtige wijze verwerkt in onze ceremonie en er toch voor weten te zorgen dat de ceremonie een feest was. De verrassing die Mieke voor ons had was ook echt super! Kortom, wil je een lieve, maar ook leuke ambtenaar waarbij je het gevoel hebt dat ze je al jaren kent (omdat ze zich zo goed inleeft) dan is er maar een persoon de juiste en dat is Mieke!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation