Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Iza Fotografie Iza Fotografie is een ervaren allround fotograaf.

Vraag informatie aan
Mevr. Izabela Dusinska
Landelijk

Lief bruidspaar,

Wat ik zo geweldig vind aan mijn werk als huwelijksfotograaf, is dat ik de volledige vertrouwen krijg van de bruidspaar om mijn ideeën tot een foto te gaan brengen.Deze foto's worden mooi in mijn handgemaakte fotoalbum verwerkt om zo een verhaal te gaan vertellen van jullie bijzondere en prachtige dag.

Wat zeggen de mensen over Iza Fotografie(google review):

"Geweldige enthousiaste fotografe, wij staan graag bij haar voor de camera. Eerst al een geweldige loveshoot, daarna een super leuke puppy shoot. We kijken er enorm naar uit om haar volgend jaar als onze trouw fotograaf bij ons huwelijk te hebben!!!"

"Iza heeft samen met Han ter Beek foto's gemaakt op onze bruiloft. Ze hebben prachtige reportage gemaakt en vorm gegeven in een uniek handwerk fotoboek. Iza was de hele dag op een onzichtbare manier erbij....zo het moet zijn. Ook de nazorg was uitstekend!"

"Super lieve fotograaf die echt moeite doet voor het beste resultaat! Ben erg tevreden en kom hier zeker terug" 

Huwelijksplannen? Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!! Kom gezellig naar mijn fotostudio aan de Landmansweg 117-9, Hengelo, om jullie wensen te bespreken.Ik zou deze bijzondere en emotievolle dag graag met jullie willen delen en alles professioneel vastleggen.

Liefs,Iza

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Iza Fotografie
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation