Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Isabel Bernard Vrouwelijk, elegant en modern, met een vleugje "je ne sais quoi": Dat is de collectie van Isabel Bernard.

Isabel Bernard Vraag informatie aan
Landelijk

Als er één type sieraad absoluut niet kan ontbreken in Isabel Bernard’s diamanten collectie dan zijn het wel diamanten ringen. Bekijk de oogverblindende 14 karaat diamanten ringen en laat je inspireren!

Diamanten ringen bestaan al eeuwenlang en kennen veel historische waarden. Toch wordt dit sieraad vooral gewaardeerd om zijn schoonheid, puurheid en schittering.

Het is ook niet voor niets dat een diamanten ring al eeuwenlang symbool staat voor een sterke band tussen de gever en ontvanger van dit sieraad.

Om deze reden zijn diamanten ringen de meest populaire ringen voor het huwelijksaanzoek. Bij Isabel Bernard ben je dan ook zeker op de juiste plaats om de perfecte ring te vinden om de liefde te vereeuwigen.

Alle diamanten ringen van Isabel Bernard zijn geslepen in de briljant slijpvorm. Deze slijpvorm heeft 57 facetten en dat zorgt ervoor dat de diamant veel licht reflecteert en een uitzonderlijke schittering heeft. 

Voor welke diamanten ring je ook kiest, de diamanten komen prachtig tot hun recht in een geelgouden of witgouden ring.

Maak je look compleet en laat jezelf schitteren met de andere diamanten sieraden van Isabel Bernard. Combineer je diamanten ring met een prachtige diamanten ketting en straal de hele dag door. Maak je bruids look helemaal af door er een mooie diamanten armband aan toe te voegen. Natuurllijk mag een mooi paar diamanten oorbellen ook zeker niet ontbreken. Shine bright met de diamanten van Isabel Bernard!

Wil je meer lezen over Isabel Bernard? Ga dan naar de Advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Isabel Bernard
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation