Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hij Trouwt by Jansen en Jansen Voor het perfecte trouwpak!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hij Trouwt by Jansen en Jansen Vraag informatie aan
Dhr. Martijn Jansen
Boxmeer / Landelijk

Hij Trouwt by Jansen & Jansen – De betere trouwpakken voor de bruidegom

Ben jij op zoek naar het perfecte trouwpak? Hij Trouwt is dé specialist op het gebied van kleding en accessoires voor de bruidegom. Bij Hij Trouwt vind je meer dan 1.200 trouwkostuums van gerenommeerde merken zoals Immediate, Wilvorst, Roberto Vincentti en Tziacco direct in de winkel op voorraad. Als bruidegom heb je ruime keuze uit een breed assortiment aan trouwpakken, van klassiek tot modern en voor ieder budget en smaak.

Hij Trouwt in Boxmeer

Benieuwd naar de collectie van Hij Trouwt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Boxmeer (NB) waar een deskundig en gepassioneerd team voor je klaar staat om met jou op zoek te gaan naar het ideale trouwkostuum. Zij geven je een passend advies en handige tips voor je trouwpak. Wil je er zeker van zijn dat er iemand voor je beschikbaar is als je langskomt? Maak dan via website alvast online een pasafspraak op een datum en tijdstip naar keuze (ook buiten openingstijden)

(Trouw)kostuums voor iedereen

In onze winkel in Boxmeer vind je niet alleen prachtige trouwpakken van gerenommeerde merken, maar ook businesskostuums en smokings. Bovendien is Hij Trouwt niet enkel gespecialiseerd in kleding voor de bruidegom, maar kunnen je vader, getuige, broer, neef of goede vriend er uiteraard ook terecht. Ook hen adviseren wij graag. Interesse of meer informatie? Maak een afspraak via onze website of neem contact op via 0485-576226.

Hij Trouwt is onderdeel van Jansen & Jansen mannenmode. Je vindt ons in de Steenstraat 32, 5831 JE in Boxmeer.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ralph

Op 07 nov 2023

Mooie pakken en vooral erg veel keuze, mogelijkheid om ze kosteloos op maat te laten maken.

Jelmer & Miranda

Op 02 jan 2019

Wij zijn met een hele stoet super ontvangen bij Jansen en Jansen in Boxmeer, kwamen niks tekort koffie en koek was er in overvloed. Na een serie pakken passen en matchen zijn we gaan strepen en uiteindelijk bij het perfecte pak uitgekomen voor onze bruiloft! Na de bruidegom was er ook voldoende tijd en aandacht voor de getuigen en ook hier weer super bij geholpen. Het fijne was dat het niveau van humor gewoon mee aangepakt werd en de lol er goed in zat. Dus niet alleen een goed pak maar ook zeker een geslaagde middag! Met de afwerking en de bewerking van het pak op maat was niks van te zeggen. Ondanks het pak twee keer vermaakt moest worden vanwege afvallende kilo's zijn wij super tevreden en kijken we terug op een zeer mooie middag en bruiloft!

Mark

Op 02 jan 2019

Hartelijk ontvangen. Advies op maat. Fijn en vriendelijke mensen. Volgens afspraak alles gekocht.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation