Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Het Boudoir Trouwen als jezelf, op je allermooist!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Het Boudoir Vraag informatie aan
Muntstraat 5
1621 GB Hoorn

Trouwjurken Het Boudoir in Hoorn.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kayley

Op 22 dec 2023

Wat heb ik een mooie trouwjurk mogen ontvangen, zeg! Ik heb er enorm veel complimenten over gehad en ik voelde me ook prachtig. We hadden een afspraak gemaakt met Annet en tijdens die afspraak was de winkel (en Annet zelf) volledig tot onze beschiking. Annet stelde mij op mijn gemak, verzorgde mijn gasten goed en luisterde aandachtig naar onze op- en aanmerkingen op de verschillende jurken die ik paste (en vooral naar mijn opmerkingen). Daarop zocht zij constant nieuwe jurken uit om te passen, die wellicht (nog) beter naar wens waren. Uiteindelijk droeg ik een jurk waarvan ik de top mooi vond, maar de rok niet. Annet stelde voor om er een andere rok overheen te doen. Dit bleek een schot in de roos! Door de combinatie van top en rok kon ik zo mijn eigen unieke jurk creëren en Annet stond overal voor open. Een lager uitgesneden rug, knoopjes in de rok en iets kortere mouwtjes? Annet noteert het en zorgt ervoor dat de jurk helemaal naar wens gemaakt wordt. Met drie afspraken in totaal zijn er bovendien genoeg momenten om nog te checken of het allemaal goed verloopt en of er nog andere dingen aangepast moeten worden. Heel erg bedankt, ook voor het prachtige bijpassende jurkje van mijn dochter uiteraard! Kayley

Lucinda

Op 04 apr 2022

Heel fijn geholpen door Annet. Ze neemt alle tijd voor je en denkt echt met je mee en legt alles heel duidelijk uit. Super fijn!

Lisette

Op 04 apr 2022

De dag van mijn bruiloft voelde ik me 'on top of the world!' Wat een prachtige trouwjurk had ik gekocht bij Annet van Het Boudoir. Ze is een professional die haar vak verstaat. Heel blij met het pakket, vooral de schoenen zaten super fijn. Vanwege corona heb ik vorig jaar al een afpas sessie gehad, het vermaken was al afgespeld, het was mogelijk nog even af te wachten met de aanpassingen vanwege onzekerheid of het door kon gaan. Uiteindelijk een jaar verplaatst, de jurk werd ontspeld en kon blijven hangen en dit jaar een nieuwe sessie gehad om de jurk te laten vermaken. Door samenwerking met kapsalon Pardoes kon ik tijdens een proefsessie het volledige plaatje voor de grote dag al zien, echt geweldig leuke ervaring. Ook gaf Annet mij de gouden tip voor een alternatieve trouwlocatie. Al met al super blij, wat een top service!

Mieneke

Op 04 apr 2022

Een heerlijke middag gehad. Bijzonder vriendelijke dames en prima verzorging. Prachtige jurk uitgezocht.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation