Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Het Boudoir Trouwen als jezelf, op je allermooist!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Het Boudoir Vraag informatie aan
Muntstraat 5
1621 GB Hoorn

Alles voor jouw complete bruidslook

Het uitkiezen van je trouwjapon is het begin van jullie feestje! Bij Het Boudoir kan je een exclusieve pasafspraak maken, overdag, ‘s avonds of op zaterdag om je perfecte trouwjurk te passen! Speciaal voor jou en de mensen die je erbij wilt hebben, is de winkel beschikbaar. Zo kun je op je gemak, met een kopje koffie of thee, kiezen uit ons grote en bijzonder gevarieerde aanbod in bruidsjaponnen. 

Daarna maken we jouw bruidsjurk compleet met een grote keuze aan bruidsschoenen, sieraden, haaraccessoires én hebben we een prachtige collectie bruidslingerie!

Bruidsmeisjes en (schoon)moeders van de bruid kunnen ook compleet gekleed worden door bruidswinkel Het Boudoir. Kies voor Het Boudoir als leverancier van je trouwoutfit en Annet zorgt ervoor dat je ontzorgd bent van ‘japon-stress’.

Onze vestigingen

Het Boudoir

Muntstraat 5  Hoorn | Telefoon: 0229-269222 | info@hetboudoir.nl

Weversstraat 5 Lelystad | 0229-269222 | lelystad@lijfstyle.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lucinda

Op 04 apr 2022

Heel fijn geholpen door Annet. Ze neemt alle tijd voor je en denkt echt met je mee en legt alles heel duidelijk uit. Super fijn!

Lisette

Op 04 apr 2022

De dag van mijn bruiloft voelde ik me 'on top of the world!' Wat een prachtige trouwjurk had ik gekocht bij Annet van Het Boudoir. Ze is een professional die haar vak verstaat. Heel blij met het pakket, vooral de schoenen zaten super fijn. Vanwege corona heb ik vorig jaar al een afpas sessie gehad, het vermaken was al afgespeld, het was mogelijk nog even af te wachten met de aanpassingen vanwege onzekerheid of het door kon gaan. Uiteindelijk een jaar verplaatst, de jurk werd ontspeld en kon blijven hangen en dit jaar een nieuwe sessie gehad om de jurk te laten vermaken. Door samenwerking met kapsalon Pardoes kon ik tijdens een proefsessie het volledige plaatje voor de grote dag al zien, echt geweldig leuke ervaring. Ook gaf Annet mij de gouden tip voor een alternatieve trouwlocatie. Al met al super blij, wat een top service!

Mieneke

Op 04 apr 2022

Een heerlijke middag gehad. Bijzonder vriendelijke dames en prima verzorging. Prachtige jurk uitgezocht.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation