Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

HELEEN KLOP fotografen Wij maken foto's, dé herinnering voor nu en later

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Utrecht / Landelijk

Bruidsfotografie

 

Of je nu een grote bruiloft plant met een uitgebreide trouwreportage met veel gasten, of juist klein en intiem trouwt, misschien wel een micro bruiloft, onze focus ligt op jullie tweeën. Vertel ons wat jullie belangrijk vinden, in het leven en op deze dag, en wij leggen het voor jullie vast. Wat wil jij je later herinneren van je bruiloft met deze trouwfotografie? Zijn het de speciale momenten, de gasten, de taart? Is het die unieke locatie of zijn het foto’s die weer dat gevoel opwekken? Onze service gaat verder dan alleen bruidsfotografie. Op deze pagina lees je alles over onze werkwijze en tarieven. Spreekt dit je aan? Laten we dan kennismaken! Kijk voor meer inspiratie op onze trouwblogs.
Tot snel, Heleen & Wim

Voor de bruiloft

We weten dat op de foto gaan voor de meeste mensen en ook bruidsparen spannend is. We kennen dat gevoel. Hoe moet je kijken en wat moet je met je handen doen? Maak je geen zorgen, hier helpen we je bij. We laten je ontspannen en de camera vergeten tijdens een KennismakingsLoveShoot. Dit alles ter voorbereiding op je trouwreportage. Dan is de grootste spanning al uit de weg.

Zeker als je niet van poseren houdt, maar wel wat aanwijzingen wilt krijgen, ben je bij ons aan het juiste adres. Om je beter te leren kennen vragen we je een vragenlijst in te vullen. En dat ga je terugzien op de foto’s, want deze moeten een weerspiegeling worden van hoe jullie je voelen. Jullie maken zo direct kennis met onze manier van fotograferen.

Jullie zijn vast net zo nieuwsgierig naar die eerste foto’s als wij dus we spreken direct af wanneer jullie de foto’s te zien krijgen. Ook kunnen we dan, als ervaringsdeskundigen, al je vragen beantwoorden over trouwen en wat er allemaal bij een trouwreportage komt kijken. Voor ons is het goed om te weten wat jullie belangrijk vinden.

Tijdens de bruiloft

Met behulp van onze ervaring en speciale technieken zorgen we ervoor dat jullie, en eventuele kinderen, echt kunnen ontspannen tijdens de bruidsreportage. Een groot gedeelte van de dag zijn we bijna onzichtbaar en op momenten dat het er toe doet staan we op de juiste plekken. We doen er alles aan om die echte momenten te vangen tijdens de bruidsfotografie.

De hele dag zijn we er voor jullie en voor de mooiste trouwfoto's. Ongemerkt en vaak ongezien leggen we alles vast wat er gebeurd die dag. We gaan op tussen jullie gasten, zie het als een vriend met een camera. Maar zullen ook het voortouw nemen als dat nodig is, bijvoorbeeld bij het maken van de groepsfoto's en de fotoreportage. Zo fotograferen wij jullie zoals jullie echt zijn en jezelf waarschijnlijk ook het liefst ziet.

Na de bruiloft

Na de bruiloft sturen we jullie binnen een paar werkdagen de preview al op. Ook spreken we af wanneer jullie de foto’s willen zien. De première is binnen 6 weken na jullie bruiloft. Op ons kantoor tonen wij de prachtige highlights in een slideshow en we geven we de foto's mee op USB.

Tijdens de première ontvangen jullie de foto's en besluiten jullie hoe het album eruit gaat zien. Ook is het mogelijk je te laten informeren over Ouder Albums én mooie Wall Art. Albums die een leven lang meegaan.

Wij ontwerpen jullie album na de première en sturen deze opmaak naar jullie op. Als jullie blij zijn met het ontwerp bestellen we het album. Ook bestellen we jullie Wall Art bij onze leveranciers en zorgen dat deze netjes bij je thuis wordt afgeleverd.

Weten wat al deze service en persoonlijke aandacht kost? Dit is de link naar onze tarieven.
Tot snel, Wim en Heleen 

Bekijk website
+15 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marieke

Op 25 may 2023

Heel tevreden. Heleen is vriendelijk, punctueel en professioneel. De love shoot was een geweldige ijsbreker en op de huwelijksdag liep alles heerlijk ongedwongen. Prachtige foto's en handige link voor de gasten. Fotoboek in diverse soorten leverbaar en snel samengesteld. Kortom: aanrader!

Rudy

Op 25 may 2023

Hele fijne ervaring met Heleen als fotograaf voor onze bruiloft! Helaas was Wim geblesseerd, maar Heleen had voor een topvervanger gezorgd. We hebben ontzettend veel en mooie foto's gekregen en wachten nu vol spanning op het album (wat Heleen kennende ongetwijfeld ook van super kwaliteit zal zijn!). Ook de Loveshoot was een leuke manier om kennis te maken en vertrouwd te raken met de manier van fotograferen. Op onze bruiloft hadden we nauwelijks door dat ze er waren, waardoor de foto's ook lekker spontaan zijn geworden. Wij kunnen Heleen Klop zeker aanraden!

Saskia

Op 25 may 2023

Heel blij dat wij Heleen en Wim als fotografen op onze bruiloft mochten hebben! Prachtige ongedwongen foto's die in een gezellige sfeer gemaakt werden. De loveshoot vooraf was heel fijn, om Heleen en de werkwijze te leren kennen. Heleen en Wim zijn een professioneel, gezellig team die iedereen stralend op de foto zetten. Oog voor elk detail die wij terug hebben gezien in de preview en de definitieve foto's van onze prachtige dag! AANRADER!!!!

Eamonn en Aniela Straub

Op 12 dec 2022

Tijdens onze zoektocht naar een fotograaf voor onze bruiloft stuitte wij op HELEEN KLOP fotografen. Met als doel ons eerst te oriënteren gingen wij het eerste gesprek in met Heleen. De oriëntatie was daarbij direct van de baan. Wat een warmte en meedenkendheid. Na het eerste gesprek waren mijn man en ik direct om. Dit zouden onze fotografen worden. Het contact was informeel en duidelijk. Een mailtje of appje was nooit teveel en het was duidelijk dat zij met ons werkte in plaats van ''voor ons''. De loveshoot ter persoonlijke kennismaking bevestigde ons voorgevoel en de foto's die hierna volgde maakte ons meer dan enthousiast. Mijn man en ik zijn niet van de statische foto's en kunnen het wat ongemakkelijk vinden, maar er is geen tel ongemakkelijkheid geweest. De dag van de bruiloft waren zowel Heleen als Wim onwijs behulpzaam en paste zich aan, aan de situatie. De spanning, de zenuwen alles. Tijdens het bekijken van de foto's afgelopen zondag hebben wij foto's voorbij zien komen op momenten dat wij niet eens doorhadden dat zij er waren. Zichtbaar, maar toch ook niet. Mochten wij ooit nog een fotoshoot willen doen, komen wij absoluut terug bij hen. Wat een prachtige mensen en wat geweldig werk leveren zij. Van ons een dikke 10!

E&P

Op 11 sep 2018

Heleen is een professional waar je graag vrienden mee wordt. Alles voelt goed, je merkt niet dat ze er is tijdens de shoots, maar de foto's zijn prachtig. Emoties en mooie momenten voor het leven vastgelegd.

Maureen

Op 04 sep 2018

Hele prettige en gezellige fotografen die prachtige, spontane foto's maken. Ze luisteren goed naar je wensen. En dat ze met z'n tweeën zijn geeft een extra dimensie aan de shoot. Dank Heleen en Wim voor de prachtige foto's en album! Het fotoalbum is prachtig geworden!

Larissa

Op 04 sep 2018

Heleen heeft op een heel leuke en ongedwongen wijze foto’s gemaakt van onze bruiloft. Het resultaat is heel mooi geworden; precies zoals we wilden en dat voor een zeer schappelijk tarief.

Diederik & Ilse

Op 20 jun 2018

Afgelopen mei zijn we getrouwd en Heleen en Wim hebben dit op een fantastisch mooie manier vastgelegd. Supermooie foto's en een prachitg boek als herinnering. En het zijn nog leuke mensen ook :) Groetjes, Diederik, Ilse en kleine Emma! Bedankt!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation