Hair & Bride by Jeanet

(1)

Beoordeel

Jullie en Jeanet: de ultieme match.

Hair & Bride by Jeanet 

Jullie en Jeanet: de ultieme match

Service staat hoog in ’t vaandel in de gezellige winkel van Jeanet. “Níét vier bruiden op een rij die aan het passen zijn… we geven je graag persoonlijke aandacht en we maken dan ook maar één afspraak per dagdeel. Ook kun je ‘s avonds bij ons terecht! 

Samen met de mensen die je meeneemt lekker ongedwongen kijken en passen onder het genot van een hapje en een drankje. Je wordt altijd door mij (Jeanet) zelf geholpen. Ik werk met het motto ‘aan meepraten hebben niets’ en dus krijg je een objectief advies. Zo komen we samen tot de ultieme match. Kun je het in de ruime collectie toch niet vinden? Bijna alles kan naar wensen worden gemaakt.

Onze collectie is zeer uiteenlopend; van modern, stoer en eigenzinnig tot klassiek en romantisch. En in alle maten! Regelmatig hebben we acties en showmodellen tegen aantrekkelijke prijzen. En wat accessoires betreft grijpen we nooit mis; die zijn er te kust en te keur om een mooi eindresultaat te creëren. Onze site, die regelmatig wordt vernieuwd, geeft je alvast een voorproefje op de collectie.

Ben jij helemaal aangekleed van top tot teen dan kan je aanstaande ook bij ons terecht. Een kostuum/pak op maat gemaakt. Alles kan worden uitgekozen stof, knopen, overhemd met initialen etc. 

Tevens ben ik kapster en visagiste. Op je trouwdag kan ik je haar doen en de bruidsvisagie verzorgen. Een uitgebreide proefsessie gaat hieraan vooraf.   

Informeer naar de speciale arrangementen. 

Kortom, alles is mogelijk want er is maar één ding belangrijk: dat jij op je mooist bent, lekker verwend wordt en dat jij je HAPPY voelt. 

Merken in onze winkel zijn o.a: Sincerity-Sweetheart-2 impressU-Miss Kelly-Davina-Just for you-Bridalstar-Elsa coloured Shoes-porier-Bianco Evento-Weise-Achberger.                                

Openingstijden: uitsluitend op afspraak, ook ’s avonds.

Bel vrijblijvend voor een afspraak of stuur een email.

0575-502032     www.hair-bride.nl    jeanet@hair-bride.nl

www.soloperlui.nl  jeanet@soloperlui.nl

0575-502032

Adres: Lavendelstraat 24 7322 PH Apeldoorn

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Alies Van der Logt - Hogeweij

5

op 13-06-2018

Goede service en advies en ze neemt echt de tijd voor je! Het was een leuke en geslaagde avond.

Ga naar een verwante categorie

Lavendelstraat 24

7322 PH Apeldoorn

0575-502032