Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

GORT goudsmid-juwelier stijlvolle, tijdloze trouwringen en bruidsaccessoires in diverse materialen

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
GORT goudsmid-juwelier Vraag informatie aan
Herenstraat 11
1015 BX Amsterdam

GORT goudsmid-juwelier is gevestigd in een van de mooiste en leukste straten van Amsterdam. U vindt er stijlvolle, tijdloze sieraden in diverse materialen en een prachtige collectie trouwringen! Onze trouwringen zijn veelal handgemaakt in ons eigen atelier, of door collega-edelsmeden. Hierdoor vindt u bij ons trouwringen in diverse stijlen.

Het atelier, waar de sieraden worden gemaakt, bevindt zich achter in de winkel. Hier kunt u de mooiste juwelen laten vervaardigen. Samen met u kijken we graag naar hoe we uw wensen het beste kunnen verwezenlijken.

Buiten de eigentijdse, moderne sieraden hebben wij ook een schitterende collectie vintage sieraden. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gina

Op 24 may 2022

Al bijna 25 jaar onze juwelier, trouwringen en alle andere mooie momenten, vastgelegd en gevierd. Nu ieder jaar voor onze dochter een 'Gort moment' successen omzetten in goud/mooi/investering. Vakkundig en fijne mensen.

Brigitte

Op 24 may 2022

Al jaren ben ik een zeer tevreden klant van jullie en nu blijkt weer waarom, wat een geweldige service hebben jullie verleend bij het vergroten van mijn trouwring! Dank jullie wel ik ben er ontzettend blij mee!

Manon

Op 06 nov 2018

Na 22 jaar is het nog steeds super fijn om bij Marius en zijn team te komen. Marius weet ons iedere keer weer te verrassen… hij kent onze smaak en de service is “Top” Echte vakkennis is hier te vinden. Een goudsmid in hart en nieren. Thx.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation