Gillishof

Overnachten in Zuid-Limburg

Gillishof, de vertrouwde trouwlocatie

Ooit werden de bruiloften van de dochters van de bewoners van de Gillishof gewoon thuisgehouden. Je trouwde uit huis. Na een uitbundige vrijgezellenavond werd de bruid op de trouwdag thuis opgehaald. In het geheim prachtig uitgedost verscheen zij voor haar prins. Officieel nodigde hij haar uit om mee deel te gaan nemen aan de huwelijksplechtigheid. Al dagen werden er op de Gillishof voorbereidingen getroffen om alles in gereedheid te brengen voor de felicitaties, de toast, het huwelijksdiner, de koffie met gebak en de feestavond. Kortom voor een mooie en onvergetelijke dag. Op de 2de dag kwamen een groot aantal van de genodigden van de 1ste dag nog een keer langs voor een nazit, mijmeringen over de mooie dag en werden de restjes van de vorige dag verorberd. 

Vandaag de dag is Gillishof weer in gebruik als trouwlocatie. Maatwerk is wat de Gillishof biedt. In een prachtig landelijk omgeving kunt u terecht voor een ceremonie in de boomgaard of op de supercosy Middeleeuwse binnenplaats. Met een knipoog naar de bruiloften in het verleden bieden wij een pakket beginnend bij een eenvoudig arrangement van het ceremonieel gedeelte met aansluitend een toast op het bruidspaar tot een compleet verzorgde weekendbruiloft. Hierbij wordt de accommodatie volledig op uw wensen afgestemd van bruidssuite en verblijf van uw gasten tot een volledig ingevuld programma. Wij hebben een antwoord op al uw wensen en maken uw dag bijzonder en onvergetelijk. Voor elk budget hebben wij een passend aanbod.

Bezoek onze site voor meer informatie over onze accommodatie. Tevens vindt u op youtube.com onder Gillishof diverse animaties U kunt ons bellen of mailen voor gerichte informatie of om vrijblijvend een afspraak te maken.

0031-455445574

Adres: Zandberg 20 6351 AK Bocholtz

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Zandberg 20

6351 AK Bocholtz

0031-455445574