Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Getrouwd & Gezongen door Melissa Trouwambtenaar & Zangeres Melissa van Belleghem

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Melissa van Belleghem
Landelijk

Zelfstandig Trouwambtenaar, Ceremoniespreker & Zangeres

Een 'sucker for romance'en dól op de liefde! Als Zelfstandig Trouwambtenaar en Ceremoniespreker trouw ik jullie graag, én met de mogelijkheden van een muzikale touch. Serieus in mijn vak maar mét enthousiasme, een flinke dosis humor en natuurlijk heel veel liefde. Puur & met een goed gevoel.

Voorkeur voor livemuziek tijdens jullie ceremonie? Als professioneel zangeres bied ik deze mogelijkheid graag. Jullie liedjes live gezongen tijdens de aanvang van de ceremonie, tijdens het tekenen van de huwelijksakte of bij het uitwisselen van de ringen. Het is allemaal mogelijk en geheel uitgevoerd met de liedjes naar jullie keuze.

Wel interesse in mij als trouwambtenaar of ceremoniespreker, maar liever geen livemuziek of juist andersom? Ook dat kan natuurlijk! Ga voor meer informatie en alle mogelijkheden naar mijn website, of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lianne

Op 14 dec 2023

Wat een fantastische Babs en zangeres is Melissa, alles was tot in puntjes geregeld en uitgevoerd tijdens onze bruiloft ceremonie. Het contact vooraf met Melissa verliep alleen al zeer soepel. Vooraf een gezellig avondje alles samen doorgenomen en besproken. Elkaar tussendoor nog even gesproken. Alles zoals wij voor ogen hadden en de uitvoering was meer dan verwacht en gewoon compleet! Geen overbodige verhalen, nee meegaand, meelevend en puur verteld. Paar mooie en goede tips gekregen voor als we zelf ergens niet aan hadden gedacht. Als kers op de taart hebben Melissa en haar vader, IJsbrand, het prachtige nummer gezongen; Vivo per Lei. Tranentrekker maar zo intens genoten. Veel complimenten van onze gasten mogen ontvangen over de hele ceremonie. Wij hadden geen andere Babs willen hebben en zullen Melissa dan ook ten alle tijden aanraden.

Mark & Hedy

Op 14 dec 2023

Lieve Melissa, Wat zijn we blij en dankbaar dat jij op onze bruiloft hebt willen zingen. Je warme persoonlijkheid én stem, zijn echt een meerwaarde geweest voor ons op deze prachtige, liefdevolle dag. Je merkt dat je betrokken bent bij ons als bruidspaar en dat het niet alleen gaat om een optreden. Meedenken, het delen van waardevolle tips en de persoonlijke contactmomenten maakten dat we het volste vertrouwen hadden in jouw optreden en het voordragen van de nummers. Alles verliep ook zo voorspoedig en fijn. En wat fantastisch om tijdens de ceremonie 4 prachtige door ons uitgekozen nummers door jou voorgedragen te krijgen. Heel bijzonder. Het maakt een ceremonie zoveel meer persoonlijk, het komt echt binnen. Daarnaast werd je warme stem, uitstraling en muziek zeer gewaardeerd tijdens de borrel. Lieve Melissa, we denken met enorm veel plezier en dankbaarheid terug aan jouw optreden op deze speciale dag. We hadden het ons niet anders kunnen wensen. En hopelijk mag je aan nog vele prachtige bruidsparen ook je muziek en stem laten horen. We kunnen je absoluut aanraden!

Wim

Op 14 dec 2023

Melissa heeft op onze bruiloft opgetreden. Zij was echt een toevoeging op onze bruiloft. Prachtige muziek en een prettige persoonlijkheid. Zij wist perfect op de sfeer van deze onvergetelijke dag in te spelen. Kortom, een aanrader voor iedereen die wat te vieren heeft.

Jan & Marian

Op 14 dec 2023

Lieve Melissa!! Wát hebben we genoten van jouw vrolijke, blije optreden op onze trouwdag!!! Je veelzijdige repertoire, je mooie warme stem, en jij als persoon hebben enorm bijgedragen aan de sfeer en het slagen van ons feest! Je zette meteen de toon, samen met je vader, toen jullie ons naar binnen zongen met het prachtige duet Vivo per Lei!!!! Fantastisch gewoon!!! We waren zo geraakt! Ook onze gasten waren super enthousiast, zoals je gezien hebt kon aan het eind van de avond niemand op zijn stoel blijven zitten. Dank je wel, Melissa!!! Het was een prachtige dag!!!

Delano

Op 14 dec 2023

Professionele zangeres. We waren vooral heel blij met het persoonlijke contact. We wilde graag een nummer in het Frans en ook dit was geen probleem. Duidelijke en reële offerte. Melissa was op tijd tijdens het opbouwen en inspelen. Tijdens de bruiloft en receptie live gezongen en het was fantastisch.

Rory

Op 14 dec 2023

Top zangeres. Mede dankzij haar is onze bruiloft een dag geworden om nooit meer te vergeten.

Wim & Ina

Op 06 dec 2023

Melissa heeft onze trouwdag prachtig aangekleed met haar muziek en persoonlijkheid. Ze weet de juiste tonen en de juiste (gevoels)snaren te raken. Niet alleen wij, maar ook de gasten vonden de muzikale omlijsting van Melissa prachtig. Melissa, bedankt dat je onze trouwdag nog een stukje onvergetelijker hebt gemaakt.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation