Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fototeam K en M Wij zijn uw partner in fotografie.

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Kees van der Meer
Herenstraat 106
3431 CB Nieuwegein

Fototeam KenM, wie zijn wij nu precies?

Een professionele fotostudio gevestigd in Nieuwegein maar werkzaam door heel Nederland en daarbuiten!

Met ons ervaren en enthousiaste team werken we naar een prachtige samenvatting van jullie dag. Wat wij belangrijk vinden: lol, creativiteit, ontspanning, ervaring maar ook een goede klik met als klap op de vuurpijl, een fantastisch eindresultaat!

Dankzij ons uitgebreide assortiment aan albums, albumcovers en diverse opmaakstijlen kunnen wij binnen elk budget voor jullie een heel persoonlijke en unieke herinnering creëren die past bij jullie stijl en voldoet aan alle wensen.

Kortom, doe jullie zelf een groot plezier en bel ons, maak een afspraak en kom eens geheel vrijblijvend kijken, vragen en praten.

Jullie zullen er geen spijt van krijgen!

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeroen

Op 06 jun 2023

Kees van der Meer is een erg enthousiaste en ervaren fotograaf. Hij komt met originele en prachtige foto's. Wij genieten nog dagelijks van de erg mooie trouwfoto's die in september 2022 van ons gemaakt zijn.

Claudette

Op 07 jun 2022

Kees en Laurian van der Meer zijn beiden creatieve, enthousiaste vakfotografen, gezellig in de omgang, maar wel professioneel, en weten de mensen goed op hun gemak te stellen. Ze maken prachtige fotoreportages, ze hebben oog voor detail en weten kenmerken haarfijn vast te leggen. Ze hebben onze trouwdag extra mooi gemaakt. Een aanrader als je gewoon een heel goede, vakkundige fotograaf zoekt!

Vincent

Op 21 jul 2020

Kees en zijn team zijn erg sympathiek en fijn om mee te werken. onze bruiloft foto’s zien er prachtig uit en hij heeft ze ook mooi gepresenteerd voor een schappelijke prijs.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation