Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Fotografie - Metha Eikens Unieke foto's voor een uniek bruidspaar.

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fotografie - Metha Eikens Vraag informatie aan
Badstraat 59A
9581 BC Musselkanaal

Graag zou ik deze bijzondere dag met jullie willen delen om ervoor te zorgen dat alle onvergetelijke momenten op een mooie, creatieve en gevoelige manier worden vastgelegd.

Bij elk pakket krijg je een pre wedding fotoshoot

Tijdens deze shoot voor de bruiloft kunnen jullie mij als fotograaf beter leren kennen en het bereid jullie helemaal voor op de echte trouwreportage. (inclusief 10 zelf uit te kiezen foto’s digitaal)

Vaak worden deze foto´s gebruikt voor op de trouwkaart of als aankondiging.


Ook ontvang je bij elk pakket een schitterend fotoboek, want je wilt natuurlijk niet alleen digitale foto´s aan je bruiloft overhouden. Het is een hele mooie herinnering en zoveel leuker om aan je familie en vrienden te laten zien.

De inbegrepen uren zijn aaneengesloten en kun je helemaal gebruiken zoals jullie willen. Een groter, luxer album, meer uren of andere extra´s zijn natuurlijk ook altijd mogelijk.

Enthousiast en benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ellen

Op 11 feb 2022

We zijn echt super blij dat we Metha hebben gevraagd om onze bruiloft vast te leggen. Wij wisten direct dat het goed zat tijdens het kennismakingsgesprek. Daarnaast beviel ons het concept met 1 fotograaf en assistent fotograaf erg aan. De assistente maakte ook foto's maar lette ook op of de jurk goed viel en pakte de trouwboeket aan als het nodig was etc. etc. Van te voren hebben de planning van de trouwdag goed doorgenomen met Metha, zodat de grote dag heel fijn is verlopen. De foto’s en het album zijn fantastisch geworden. Echt een aanrader!

Joost en Kimberly

Op 11 feb 2022

Metha heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het is erg leuk om achteraf (kleine) momentjes terug te zien die je zelf gemist had die dag. Doordat ze samen met haar assistent foto´s maakt hebben wij foto´s van verschillende momenten en kanten wat met 1 fotograaf niet mogelijk was geweest. Door de pre-weddingshoot vóór de bruiloft was het op de dag zelf erg ontspannen en gezellig. Wij zijn heel erg blij met de foto's!

Jolijn

Op 11 feb 2022

Super fotografe. Samen met haar assistent fotograaf zijn ze haast onzichtbaar aanwezig, met een prachtig resultaat! Zo blij met het album.

Carina

Op 11 feb 2022

Op onze trouwdag was Metha onze trouwfotograaf en daar hebben we geen moment spijt van gekregen! Ze heeft onze dag op een professionele manier vastgelegd en een prachtig album afgeleverd. Nogmaals dank!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation