Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fotografie - Metha Eikens Unieke foto's voor een uniek bruidspaar.

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fotografie - Metha Eikens Vraag informatie aan
Badstraat 59A
9581 BC Musselkanaal

Trouwfotografie Fotografie - Metha Eikens in Musselkanaal

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ellen

Op 11 feb 2022

We zijn echt super blij dat we Metha hebben gevraagd om onze bruiloft vast te leggen. Wij wisten direct dat het goed zat tijdens het kennismakingsgesprek. Daarnaast beviel ons het concept met 1 fotograaf en assistent fotograaf erg aan. De assistente maakte ook foto's maar lette ook op of de jurk goed viel en pakte de trouwboeket aan als het nodig was etc. etc. Van te voren hebben de planning van de trouwdag goed doorgenomen met Metha, zodat de grote dag heel fijn is verlopen. De foto’s en het album zijn fantastisch geworden. Echt een aanrader!

Joost en Kimberly

Op 11 feb 2022

Metha heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het is erg leuk om achteraf (kleine) momentjes terug te zien die je zelf gemist had die dag. Doordat ze samen met haar assistent foto´s maakt hebben wij foto´s van verschillende momenten en kanten wat met 1 fotograaf niet mogelijk was geweest. Door de pre-weddingshoot vóór de bruiloft was het op de dag zelf erg ontspannen en gezellig. Wij zijn heel erg blij met de foto's!

Jolijn

Op 11 feb 2022

Super fotografe. Samen met haar assistent fotograaf zijn ze haast onzichtbaar aanwezig, met een prachtig resultaat! Zo blij met het album.

Carina

Op 11 feb 2022

Op onze trouwdag was Metha onze trouwfotograaf en daar hebben we geen moment spijt van gekregen! Ze heeft onze dag op een professionele manier vastgelegd en een prachtig album afgeleverd. Nogmaals dank!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation