Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Foto Linthout Al 71 jaar een begrip in Zoetermeer en omstreken!

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Sier Linthout
Dorpsstraat 68
2712 AM Zoetermeer

Bruidsreportages

Al tientallen jaren zijn wij als trouwfotograaf actief, en voorzien wij bruidsparen van een prachtige herinnering aan de trouwdag. Met Foto Linthout hebt u een fotograaf met ervaring, die zodoende ook voorbereid is op onverwachte omstandigheden – regen én zonneschijn! Uw bruidsreportage leveren wij af in een prachtig trouwalbum of digitaal op DVD. Bovendien krijgt u bij ons alle digitale bestanden van de reportage mee. Onze insteek is een persoonlijke aanpak met aandacht voor uw wensen, en geen geheimzinnigheid over prijzen.

Hier vindt u een overzicht van onze reportages en wat voorbeelden van ons werk. Klik op één van de reportages voor meer informatie. Graag ontvangen wij u in onze winkel om eens rustig te kijken naar onze albums en geïnformeerd te worden over de mogelijkheden, maak telefonisch een afspraak ( 079 – 3163084 ) of per mail.

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sabine

Op 10 oct 2023

Ingehuurd tijdens een trouwerij, was super!

Melanie

Op 17 oct 2022

In één woord: TOP! Een kundige, vriendelijke en prettige fotograaf! Meneer Linthout heeft onze bruiloft vastgelegd en de foto's zijn prachtig geworden. 100% aanrader

Sabine

Op 17 oct 2022

Ingehuurd tijdens een trouwerij, was super!

Simone

Op 18 sep 2019

Voor onze bruiloft hebben we gekozen om de bruidsreportage te laten verzorgen door Foto Linthout. We zijn leuk ontvangen en zelfs voor twijfelaars als wij was alle begrip. De twijfel ging niet over de keuze van de fotograaf, maar over de keuze van het boek en welke reportage. Voor vragen konden we altijd terecht. Zowel telefonisch als via de mail. Al het contact verloopt prettig en gemoedelijk. Ook op de dag zelf was er die rustige, gemoedelijke, relaxte sfeer. De bruidsreportage was op een prachtige plek en de fotograaf wist precies wat voor plaatjes hij wilde schieten. Sier Linthout verstaat de kunst om (bijna) onzichtbaar aanwezig te zijn. Zowel in het Raadhuis als in de kerk hebben wij geen hinder ondervonden van de foto's die gemaakt werden. Ook hebben we van geen van de gasten gehoord dat ze last hadden van een fotograaf die 'ervoor' stond. Dik in orde dus. Op de dag zelf werden op de locatie van het feest de bedankkaartjes persoonlijk afgeleverd. Na onze huwelijksreis konden we langskomen om het trouwalbum digitaal te bekijken. Ook nu konden we weer aangeven wanneer we iets op andere wijze wilde hebben. Het trouwalbum is af en is echt heel mooi geworden. Nabestellen van de foto's gaat heel simpel via het doorgeven van de nummers en de prijs van de nabestelling is absoluut niet duur. Ik zou iedereen Foto Linthout aanraden als bruidsfotograaf.

Chantal

Op 05 sep 2018

Onze bruidsreportage is gemaakt door foto Linthout. We zijn super blij met het resultaat! We hebben een mooi album gekregen en kunnen terug kijken op een mooie dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation