Flying Cocktails

(2)

Beoordeel

Let's start shaking!

LAAT INDRUK MAKEN OP JE GASTEN MAAR AAN ONS OVER

Anno 2017 kan geen enkel evenement meer zonder een flinke scheut ‘experience’. Laat dat maar aan Flying Cocktails over. Onze cocktailshakers serveren de lekkerste cocktails met spektakel: zie, ruik en proef. Kortom, beleef onze cocktails! Dat smaakt ongetwijfeld naar meer.

SHAKE IT BABY

Persoonlijke cocktails

Al ruim 5 jaar shaken de bartenders van Flying Cocktails er op los bij grote en kleine evenementen. Dit doen we voor namen zoals Jack Daniel's, Samsung en Rabobank, maar met net zoveel liefde staan we op jouw bruiloft of personeelsfeest. Flying Cocktails serveert persoonlijke cocktails met een smile. 

Het draait om wat jij lekker vindt

Bij ons geen standaard cocktailkaart: voor elk event bespreken we een cocktailkaart op maat. Houd je van verrassingen? Laat ons dan de cocktailkaart samenstellen voor jou!

FLAIR BARTENDING

ONZE FLAIR BARTENDERS ZIJN BETER ÉN LEUKER DAN TOM CRUISE

In 1988 maakte de hele wereld door de film Cocktail in één klap kennis met Brian Flanagan (Tom Cruise): ’s werelds bekendste flairtender. Flair bartending is niet nieuw, maar het blijft altijd leuk! We maken er een echte show van door te gooien met flessen, glazen en ijs om zo op spectaculaire wijze jouw cocktail te serveren.

Onze flairtenders zijn de kers op de taart, de olijf in de martini of de grapefruit in de gin tonic.  Er is een ingrediënt waarvan we vinden dat niet mag ontbreken. Zowel op jouw evenement als in onze cocktails: gastvrijheid.

COCKTAILCATERING

SHAKE IT WITH A SMILE

Onze cocktailshakers zorgen voor spetterende cocktails van een cocktailkaart op maat. Is bijzonder niet speciaal genoeg voor jouw event? Kies dan voor een flairtender die met vliegende flessen, glazen en ijs cocktails shaket!

Wij zorgen voor alles

Nodig je Flying Cocktails uit op je feest, bruiloft of evenement, dan zullen je gasten daar ongetwijfeld nog lang over napraten. Laat het serveren van verrassende drankjes maar aan ons over. Jij hoeft niets te doen, alleen contact met ons op te nemen, voor de rest wordt gezorgd. Cocktailglaswerk, een mobiele cocktailbar, fruit en ijs: wij nemen alles mee voor een topavond. Of wil je een complete Gin Tonic bar met verschillende gins, tonics, garneringen en het juiste glaswerk? Ook dat hebben wij in huis.

06-12633315

Adres: Faradaystraat 13E 8013 PH Zwolle

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Daan

5

op 23-10-2018

Deze man verzorgd de perfecte cocktails en heeft echt passie voor zijn vak! Smaakcombinaties zijn subliem en vernieuwend. Thanks voor de top avond en de fijne verzorging! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Vero

5

op 28-08-2018

Flying Cocktails verzorgde de cocktails op onze bruiloft. Iedereen vond ze top! Ze hadden een super mooie bar en serveerden 6 verschillende cocktails die wij hadden uitgekozen. Ze werkten keihard waardoor de gasten steeds snel hun drankjes kregen. Toch bleven ze heel relaxed en iedere cocktail zag er even mooi uit en smaakte even goed. De cocktailbar was echt één van de highlights op onze bruiloft! De voorbereidingen gingen ook heel soepel. Rudy is echt een professional met een passie voor het vak, dat spatte ervan af! Hij was altijd heel relaxed, geduldig en ontzettend aardig. We kunnen zonder enige twijfel Rudy en Flying Cocktails van harte aanbevelen! Het geeft de bruiloft of wat voor een ander evenement dan ook net dat beetje extra's!

Ga naar een verwante categorie

Faradaystraat 13E

8013 PH Zwolle

06-12633315