Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fine Jazz Live Jazz Muziek tijdens de receptie, borrel, trouwfeest, diner of ceremonie

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fine Jazz Vraag informatie aan
Leidingstraat 199
5617 AJ Eindhoven

Bruiloftmuziek Fine Jazz in Eindhoven

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Norbert en Guusje

Op 26 sep 2022

Wij zijn heel tevreden met het optreden van Fine Jazz op onze bruiloft. Sfeervol, niet te luid maar duidelijk aanwezig. Super goed uitgevoerd! Tevens aardige jongens; beschaafd, zeer prettig in het contact. Een aanrader! Bedankt Fine Jazz!

Rainer & Sandra

Op 06 jul 2022

Op onze bruiloft hebben de we super genoten van de heerlijke achtergrond muziek. Het was niet te hard, paste super bij de setting en de sympathieke heren zagen er fantastisch uit. Petje af voor het feit dat ze bij +30 graden 3x 45 minuten gespeeld hebben. Zeker aan te raden!

Joppe Bakx

Op 06 jul 2022

Twee weken geleden heb ik contact opgenomen met Fine Jazz voor een optreden tijdens een bruiloft een week later. Het was allemaal erg kort dag maar ondanks dat werd het keurig en erg professioneel geregeld. Ook op de dag zelf was ik bijzonder tevreden en heb ik erg veel positieve reacties ontvangen van de overige gasten. Het Fine Jazz Trio heeft enorm bijgedragen aan de goede sfeer tijdens de receptie en mede daardoor is het een onvergetelijke dag geworden. Nogmaals bedankt.

Tom & Kimra Morgownik

Op 06 jul 2022

Op onze bruiloft afgelopen juni heeft het Fine Jazz duo bijgedragen aan een geweldige ontspannen sfeer, door onze borrel van fijne achtergrondmuziek te voorzien. De muziek was heerlijk om naar te luisteren, maar overheerste niet de borrel - perfect! Hele aardige en professionele muzikanten - zeker aan te raden!

Mark & Saskia

Op 06 jul 2022

Perfecte toevoeging aan onze bruiloftsborrel! Niet 'te' aanwezig maar toch een hele goede sfeermaker. Gewoon goede muzikanten die een goede & relaxte sfeer voor je kunnen neerzetten! Zegt genoeg denk ik, nogmaals dank! Als ik nog eens een feestje geef weet ik jullie te vinden ;)

Mariska Jak

Op 06 jul 2022

Alles is subliem gegaan met het Fine Jazz Duo tijdens ons huwelijksfeest gisteravond, in kasteel Bloemendaal Vaals. Geweldige achtergrond muziek tijdens ons diner. Dank!!

Babice van de Ven

Op 05 jul 2022

We kijken met veel plezier terug op gisterenavond. Kregen van alle kanten complimenten oa. over jullie muzikale bijdrage. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Dank voor jullie inzet en wellicht tot ziens!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation