Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Feest DJ André 100% dansgarantie, 200% feest! Allround show en party DJ!

14 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Feest DJ André Vraag informatie aan
Dhr. Andre de Vries
Landelijk

Allround show en party DJ

Een té gek feestbeest passend op élk feest. Of het nu gaat om een ingetogen formele borrel, bruiloftsfeest, jubileum,

verjaardagsfeesten van 18 tot zelfs 90 jaar, bedrijfsfeest, evenement, festival, kermis, tentfeest of zomaar een feestje met maar 15 vrienden.

André verzorgd dit in overeenstemming met jou/jullie, qua muziekkeuze en interactie, om het keer op keer een écht feest te laten zijn.

Als het Goed (Bon) en écht Apart(y) moet zijn.

100% dansgarantie, 200% feest!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Theo & Marian

Op 06 dec 2023

Door Ruud Verhaag aanbevolen, 6 uur lang thema Oktoberfeest,... we hebben dit zelfs 2 maal met een uur verlengd. Tjee,...Wat een artiest,...Andreas Wahnsinn.

Martijn & Manuela

Op 06 dec 2023

Wat hebben wij een geweldig samen-100-feest gehad. Van begin tot (helaas veel te snel komende) einde genoten van gezellige muziek, knotsgekke outfits en andere gekkigheid van Dj André ! André, bedankt ! Mede dank zij jou is het een feest geworden die , zelfs als we samen 200 worden, niet snel zullen vergeten !

Patrick

Op 06 dec 2023

50 geworden feest dj andre heeft er mega feest van gemaakt. Een avond om nooit vergeten.

D.J.M. van Vegchel

Op 06 dec 2023

Andre heeft mijn feest ter ere van mijn 50 ste verjaardag tot een TOP feest gemaakt. Wat een supergoede entertainer. Geweldig met extra attributen en mijn gasten overal bij betrekken. PRACHTIG. Nogmaals bedankt Andre.

Joan

Op 06 dec 2023

DJ André, heeft ons 25 jarig huwelijksfeest tot een waar feest gemaakt. De materialen die hij meebracht (licht, rookapparaat ed) zorgde voor een mooie aankleding vsn onze tent. Het aanvragen van verzoeknummers via de kaartjes werd als erg positief ervaren. Veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten over de wijze waarop André in speelde op de sfeer van het feest.

Familie van Sleeuwen

Op 06 dec 2023

Wat hebben we genoten van ons feestje van afgelopen zaterdag.. Dj Andre top vermaak... dat is zeker... feestje gegarandeerd....

Bakker-Versteegen

Op 06 dec 2023

Heej André, wil jou nog super bedanken. Het was een geweldig feest. En dat mede mogelijk gemaakt door jou, jouw muziek en jouw show. Als iemand zin heeft in een knal party, stuur ik ze door naar Dj André.

Jarno

Op 06 dec 2023

Onze "Summer Kick off" voor het personeel van de verschillende parken, dreigde door de hevige regenval in het water te vallen. André jij zorgde voor verbintenis en was onze stralende zon in het geheel. Klasse.

Joris & Cora

Op 06 dec 2023

Een te gek feest hebben we echt wel gehad, onze dank is groot. Dit was een bekroning op ons 12,5 jaar huwelijksfeest

Rita

Op 06 dec 2023

Bedankt voor de te gekke muziek, we hebben echt genoten! hahaha alle drie.!!!

Jolanda

Op 06 dec 2023

Hallo André, de rust is hier wedergekeerd haha. Ik wilde nog bedanken voor een fantastische avond. Van begin tot eind genoten. Veel complimenten gekregen over je optreden. Hartstikke bedankt en op ons volgende feest dan ben je zeker weer welkom!

Gijs

Op 06 dec 2023

André dankjewel voor alle sfeer, gezelligheid, verbinding met het publiek!! Top!

Angelique

Op 06 dec 2023

Nogmaals bedankt voor een fantastisch feest gisteravond! Het was lang geleden dat ik op een feest was waar zoveel mensen op de dansvloer stonden. Ik heb vandaag alleen maar leuke berichten gehad dat mensen een heerlijke avond hadden gehad, van jong tot oud, dus dan is het goed!

John & Lenny

Op 22 nov 2023

Dj andre hadden wij met ons 12.5 jarig huwelijksfeest. Ik wou een onvergetelijk gezellig dansfeest. Voor jong en oud. Van house tot Nederlandse hits. En zocht dus echt een goede dj die weet wat hij moet doen om mensen op de vloer te houden. Na tel.contact met andre waren we overtuigd. Dj andre moest van ons feest een onvergetelijk knalfeest maken. En dat is gelukt! De sfeer was TOP en er werd volop gedanst. Zowel door jong als oud. De show van Andre was uniek! De verlichting, sterrendoek, koudvuur fonteinen, foam sticks, en de geweldige muziek zorgde voor een TOP feest! Andre heeft veel ervaring en draait met passie. En dat merk je op het feest. We hebben geweldig veel complimenten gehad over dat we zo'n goede dj hadden. Als we ooit nog een dj nodig hebben. Bellen we zeker Andre weer! Er zijn ook nadelen: het geeft je een teleurstellend gevoel als Andre klaar ismet draaien , de genodigden willen niet naar huis voordat Andre stopt met de muziek. En je voeten doen zeer van de hele avond dansen!! Andre we kunnen je niet genoeg bedanken voor ons feest een onvergetelijk feest te maken!! Je was echt FANTASTISCH! Wij kijken met heel veel dank aan jou terug op een GEWELDIG, GEZELLIG, en ONVERGETELIJK feest terug!! ANDRE YOU ARE SIMPLY THE BEST!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation