Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fabs For all beauty services Stralend je bruiloft beleven!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fabs For all beauty services Vraag informatie aan
Mevr. Fabiola Donk
Landelijk

Congrats, I hear wedding Bells!

Op je trouwdag wil je stralen en je geen zorgen maken over je bruidskapsel en/of bruidsmakeup. De perfecte bruidslook maakt jouw trouwdag nog persoonlijker en unieker.

Before the Big Day

De proefsessie is het moment (ongeveer 2 maanden) voor de bruiloft. Waar elke bruid naar uit kijkt. “ Zullen je wensen uitkomen? Dat is vaak de eerste gedachte.” Daar ga ik je bij helpen! 

The Big Day

The big Day! Op je trouwdag kom ik naar de gewenste locatie om jouw bruidslook te verzorgen. En natuurlijk zorg ik ervoor dat je keurig, op tijd en stralend aan deze feestelijke dag kan beginnen. Als je het fijn vindt, kan ik je ook bijstaan tijdens het aankleden.

The special Wedding Guests

Wil je dat jouw gasten in volle teugen kunnen genieten van deze bijzondere dag en zet je ze graag in het zonnetje? Voor de styling van de gasten kun je ook bij mij terecht. 

Ik kijk uit naar je berichtje.

Liefdevolle groet,

FABS

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sander en Gabriëlla

Op 31 jan 2024

Fabiola heeft mij als bruid, mijn moeder, schoonmoeder en zus laten stralen op mijn bruiloft! Eerst heb ik een proefsessie gedaan, zodat we precies konden afstemmen hoe ik eruit zou komen te zien. Fabiola geeft top advies en is echt een fijn en gezellig persoon, die er alles aan doet om je prachtig te laten voelen en zijn!

Lily

Op 21 feb 2023

Een woord Topper! Wat ben ik blij dat ik voor Fabs gekozen heb.. Fabs kwam ook voor de proef naar mijn huis. Eerst hebben we even goed doorgenomen wat mijn wensen waren.. Ze gaf me een relaxed gevoel alsof we elkaar al jaren kende .. the big day.! Ze was er lekker vroeg zodat we op ons gemak konden starten .. ook weer lekker relaxed en gezellig .. mijn haar zat perfect De hele dag heeft het super goed gezeten stevig en stijlvol zelf na onze dans avond zat het nog super .! Make up was ook top Mijn ogen waren zo tof ! Als je een nude look zo kan zetten dat iedereen het er Nu nog over heeft dan ben je voor mij een topper in je vak…

Nelleke

Op 21 feb 2023

Fabiola heeft mijn make up en haar gedaan tijdens onze trouwdag. Het eerst contact voelde direct goed, haar portfolio is goed gevuld. Zij is zeer professioneel en komt afspraken na. Ze praat makkelijk en is gezellig in de omgang, je kunt haar vertrouwen. Fabiola adviseert en weet waar zij over praat.

Monique

Op 21 feb 2023

Ik had op Facebook een oproep geplaatst. Fabiola reageerde als enige met hele duidelijke info. Na het telefonisch contact wist ik het nog niet helemaal zeker. Ik wilde eerst zien wat ze allemaal kon. De proef sessie voor mijn haar en make-up was ons eerste contact. die was super. Ze is zo een leuk mens, aardig, lief, sociaal en ik zag er prachtig uit. Dat deed echt wat met mijn zelfvertrouwen. Op mjjn grote dag zag ik er wederom prachtig uit! Zij heeft ook de bruidsmeisjes gedaan en mijn moeder. Fabiola nogmaals bedankt voor alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation