Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Evelien de Haas Fotografie Voor een mooie ongedwongen reportage

5 (14 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Evelien de Haas
Rotterdam / Landelijk

Hallo aanstaand bruidspaar,

Wat leuk dat bij jullie zoektocht naar een fotograaf mijn site op jullie pad is gekomen. Als fotograaf ben ik me er van bewust dat ik een heleboel concurrenten heb en dat de presentatie van mijn portfolio daarom ook optimaal moet zijn om jullie er van te overtuigen dat ik de fotograaf bent die jullie zoeken 

Het liefste maak ik een losse en niet te gemaakte fotoreportage. Ik leg graag gewoon vast wat ik zie en wat er gebeurd zonder daar te veel invloed op uit te oefenen. Tijdens de fotoshoot kunnen we natuurlijk best wat spelen met lokatie en positie maar het moet in alle gevallen bij jullie ‘het bruidspaar’ passen. Het is niet noodzakelijk om vooraf aan de bruiloft elkaar te ontmoeten maar toch vind ik het wel fijn om elkaar even de hand te schudden en de tijd te nemen om er achter te komen wat jullie precies mooi vinden en van mij verwachten. Dit geeft naar mijn inzicht toch echt het beste en mooiste resultaat. Hierdoor kom ik ook graag vrijblijvend bij jullie langs om mezelf voor te stellen en alle mogelijkheden met jullie te bespreken.

Een bruiloft kan zo gek gemaakt worden als jullie maar wensen. Doordat iedereen verschillende wensen heeft heb ik een netwerk om mij heen gebouwd met vak mensen die er voor kunnen zorgen dat ik een nog uitgebreider pakket kan aanbieden. Wensen jullie een film van de bruiloft kan ik een top videograaf mee nemen en ook een second-shooter is geen enkel probleem.

Ik hoop dat mijn portfolio jullie nieuwsgierig heeft gemaakt en we een keer een afspraak kunnen maken. Succes met alle voorbereidingen en wellicht tot ziens.

Groetjes Evelien

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wim & Bianca

Op 07 aug 2023

Evelien is vanaf het eerste moment betrokken. Tevens veel complimenten van onze gasten. Foto’s zijn echt supermooi!

C & E 14Sep-Rotterdam

Op 02 feb 2023

Leuke dame die helemaal opleeft tijdens de shoot en zichtbaar geniet van haar werk om ons mooie foto's te geven. Heeft goed geluisterd naar wat wij wilden en daarop ingespeeld.

Wouter en Ingrid

Op 16 jan 2023

Beste Evelien, Bedankt voor de foto's van onze bruiloft op 14 juni. Wij zijn er erg blij mee. Ook de beide ouders en andere gasten hebben je aanwezigheid als erg prettig ervaren en zijn blij met het resultaat.

Marloes & Maurits

Op 19 aug 2022

Evelien heeft een fantastische reportage van ons "surprise huwelijk" gemaakt! Ze is flexibel, heeft een scherp oog en misschien allerbelangrijkste....je hebt haar aanwezigheid nieteens door! Voor ons zijn er hele dierbare momenten vastgelegd, een schot in de roos deze fotograaf!

Martine en Jurrien

Op 11 aug 2022

Wat een geduld heeft deze vrouw! Wat is ons trouwboek mooi geworden. Ze heeft onze dag zo vast weten te leggen zoals wij hem beleefd hebben. Met heel veel liefde. Een echte aanrader. Dank je wel!

Joyce en Jim

Op 11 aug 2022

Evelien was onze fotograaf op de mooiste dag uit ons leven, en wat zijn de foto's prachtig geworden... Het voelde gelijk vertrouwd, en op sommige momenten hadden we nog geeneens door dat ze er was. We hebben een mooie herinnering aan onze trouwdag dankzij Evelien. Je bent een TOPPER!!!

Dominic en Caroline

Op 29 jul 2021

Evelien hield erg goed rekening met de huidige maatregelen. Ook waren het prachtige foto's! Geen rare constructies maar gewoon lekker transparant, zoals het hoort.

Renske en David

Op 31 jan 2020

Dank je Evelien, voor het vastleggen van onze mooie trouwdag. Je fotografisch inzicht zorgde voor topfoto's waar we iedere dag nog plezier van hebben. Je spontaanheid, eigen initiatief, rust en vriendelijkheid droegen bij aan onze feestelijke dag. Op de achtergrond maar steeds op het juiste moment aanwezig.

Kimberley & Stefan

Op 31 jan 2020

Vanaf het aller eerste gesprek was het meteen al super gezellig. Tijdens de kennismaking zaten we al gauw op 1 lijn en zo zijn we onze trouwdag aangegaan met Evelien als fotograaf. Zelfs met onze pup van 7 maanden was een fotoshoot geen enkel probleem. Heel erg bedankt voor de super mooie foto's en blijvende herinnering. Wij zijn heel erg blij dat we jou als fotograaf hadden!

Josina & Perry

Op 03 dec 2019

Ondanks dat wij allebei absoluut niet van op de foto gaan houden wilden we toch een tastbare herinnering aan deze speciale dag. Dat is meer dan gelukt. Evelien heeft echt supermooie foto's gemaakt waardoor we echt een totaalplaatje hebben van deze bijzondere dag. De sfeer was ontspannen en ik heb me niet 1 keer opgelaten gevoeld. Dankjewel Evelien voor je bijdrage aan onze dag.

Shaskya & Mark - Rotterdam

Op 28 nov 2019

"Het is al een paar maanden geleden, maar we willen toch graag laten weten dat we superblij waren met Evelien als fotograaf op onze bruiloft. Wij zijn beide niet zo van de fotoshoots en wilde dus een fotograaf die lekker spontaan foto's maakte en vooral niet te "aanwezig" was, zodat je toch de leukste spontane foto's kreeg. Evelien dacht mee en gaf ons een comfortabel gevoel. Thanks voor je bijdrage aan onze geweldige dag!!"

Viola en Martijn 03-05-2019

Op 28 nov 2019

Evelien heeft onze trouwdag super leuk vast gelegd. Niet opdringering en onopvallend heeft ze de leukste fotos gemaakt. Heel erg bedankt, Evelien!

Dennis & Tiffany

Op 28 nov 2019

Evelien heeft voor ons prachtige foto's gemaakt op onze speciale dag! niks was te gek.... heel erg bedankt voor de prachtige foto's en de ontspannen sfeer tijdens de foto's dat was heel erg fijn! groetjes en misschien zien we elkaar weer?? groetjes Dennis, Tiffany, Divano en Quinten en ?

Jeroen en Melline

Op 19 apr 2019

Evelien is zeker een aanrader! Vanaf het begin leuk contact gehad, persoonlijk gesprek met loveshoot waarvan we de foto's gebruikt hebben voor onze trouwkaart. Op de dag zelf was ze super fijn op tijd, heerlijk relaxt en kregen we ook van onze gasten te horen dat we zo'n leuke fotografe hadden :) Met het resultaat zijn we super tevreden, vooral de spontane foto's zijn ontzettend leuk geworden. Een mooi album is in overleg gemaakt, blij mee!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation