Esther van 't Zelfde Beauty & Styling Visagie & Haarstyling

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Esther van 't Zelfde Beauty & Styling Vraag informatie aan
Breda

BEAUTY BEGINS THE MOMENT YOU DECIDE TO BE YOURSELF...

Bride to be?
Gefeliciteerd met je verloving...!!! Bij jouw perfecte jurk hoort natuurlijk ook een perfect bruidskapsel & bruids make-up!

Over mij
Ik ben bruidsstyliste Esther van 't Zelfde! Na jarenlange ervaring als kapster en visagist bij grote cosmetica huizen als Guerlain, Givenchy & Dior werk ik nu als freelance bruidsstyliste en kom ik graag bij "jou" thuis...

Mijn passie
Mijn passie is om je te laten stralen op de belangrijkste dag van je leven, om de mooiste look te creëren die bij je past. 

Werkwijze
Tijdens de proefsessie neem ik ruim de tijd om elkaar te leren kennen, en gaan we meteen aan de slag om samen tot een mooi resultaat te komen! Op je trouwdag zorg ik er voor dat je je op je mooist voelt en straalt als de bruid op je eigen bruiloft!

Daggasten
Wil je moeder, schoonmoeder, zus, schoonzus of vriendin ook een party-look? Geen probleem...

Voor meer info & portfolio neem een kijkje op mijn website.

Love to see you...

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Leonie

Op 05 nov 2020

Esther heeft er voor gezorgd dat mijn kapsel de hele bruiloft prachtig boho zat. Het was precies zoals ik wilde, en dan nòg mooier! Ze snapt je echt. Verder is ze een heel fijn mens waarbij je je op je gemak voelt en voor een ontspannen sfeer zorgt.

Laura

Op 05 nov 2020

Super relaxte en gezellige ochtend gehad op de dag van de bruiloft, waarbij Esther mijn haar en make-up heeft gedaan. En veel complimenten gekregen over hoe ik er uit zag! Ik zou haar bij iedere bruid aanbevelen!

Marijke

Op 05 nov 2020

Esther is heel lief & creatief en heeft niet alleen van mijn kapsel, maar ook van dat van mijn moeder en zussen iets heel moois gemaakt. Het waaide vrij hard op onze bruiloft, maar 's avonds zat mijn kapsel nog hetzelfde dus het was echt goed en stevig opgestoken. Aanrader!

Marieke

Op 05 nov 2020

Wat een lieve, gezellige, spontane meid! Bruidskapsel en visagie waren prachtig en helemaal naar wens. Ik zou Esther aanbevelen!

Chantal

Op 05 nov 2020

Lieve Esther van 't Zelfde Mijn haar en make-up expert, nog mooier als ik had durven dromen, heel de dag zat het fantastisch! En wat was het fijn en gezellig in de ochtend, lekker bij gekletst en gelachen. Mede dankzij jou zagen Bianca, Marjo en ik er fantastisch uit. Heel fijn dat je er was!! Bedankt

Denise

Op 06 nov 2018

Wat een geweldige visagiste is Esther. Zij heeft er voor gezorgd dat ik de hele dag (ja, écht de héle dag) stralend uit heb gezien. Ik heb veel complimenten gehad over mijn uiterlijk, en dat voelt ontzettend fijn op de mooiste dag van je leven. Naast dat ze fantastisch werk levert, is ze ontzettend lief en gezellig om er bij te hebben op je bruiloft. Ze neemt daarmee je zenuwen weg en ze voelt echt als een soort familie. Ze is erg flexibel en zeer begripvol. Esther, dankjewel voor je aanwezigheid!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation