Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Eline de Visser Goudsmid Trouwringen op maat voor jullie gemaakt.

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Eline de Visser Goudsmid Vraag informatie aan
Boxtel

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! In elk opzicht gaat dit een fantastische dag worden. Bij zo’n prachtige dag horen uiteraard ook bijzondere trouwringen. Trouwringen op maat voor jullie gemaakt. Voor ieder van jullie een speciale ring, modern en toch ook tijdloos, om te dragen voor de rest van jullie leven samen.

Unieke trouwringen

Deze persoonlijke set trouwringen maak ik met de hand in mijn eigen atelier. Ze worden in principe gemaakt van nieuw goud maar wellicht willen jullie in de ringen ook het goud van de sieraden van jullie dierbaren verwerken. Ringen waar de (trouw)ring van een (overleden) ouder in zijn verwerkt of bijvoorbeeld de ring van je oma. Op deze manier krijgt Something old, Something new een heel nieuwe betekenis!

Verschillende trouwringen

De ringen hoeven niet op elkaar te lijken. Het belangrijkst is dat ze bij ieder van jullie persoonlijk passen. De één wil wellicht een brede ring omdat die mooier bij de hand past of juist een smalle ring omdat een brede ring niet prettig zit. Dan hoef je als partner niet te kiezen voor een gelijke ring. Kies een ring die bij jou persoonlijk past. Samen zijn jullie toch al een mooi setje!

Sieraad in opdracht

Neem gerust contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. We bespreken dan tijdens een vrijblijvend gesprek bij mij in het atelier jullie wensen, waarna ik een kostenindicatie kan opstellen. Bij jullie akkoord ga ik voor jullie de trouwringen maken in mijn eigen atelier. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Neeltje

Op 24 jan 2023

Eline heeft van de trouwring van mijn vader een trouwring voor mij gemaakt. Ze wist gelijk wat ik wilde en het resultaat is echt prachtig! Ik ben er zo blij mee. Mooi detail is ook dat er, heel subtiel, as van mijn vader in verwerkt is. Eline is een topper in haar werk met veel gevoel en inlevingsvermogen.

Marielle

Op 24 jan 2023

We zijn nog steeds heeeeel erg blij met onze trouwringen, gemaakt van “oud goud” uit onze families. Zo is het goud van twee families samengebracht, tot één. Mooie symboliek bij ons huwelijk. En wat ook fijn is: Eline. Heel betrokken, luistert goed naar je wensen en betrekt je heel erg bij het proces. En niet onbelangrijk:, ze was heel geduldig (nee, toch ietsje smaller, nee toch breder, ja glans ja, nee toch mat, of toch maar…. Enz…) Een aanrader!

Sabina

Op 24 jan 2023

Eline heeft voor ons trouwringen gemaakt. Met onze eigen ideeen heeft ze mooie adviezen gegeven en we hebben onze vriendschapsringen kunnen verwerken in de trouwringen. Eline heeft ook voor mij een mooie ketting gemaakt voor op mijn bruidsjurk. Van drie opalen in een ouderwets jasje is een super sieraad gemaakt. Eline dank je wel!

Tim & Nienke

Op 24 jan 2023

We wisten in eerste instantie niet wat we wilden, maar heel blij dat onze trouwringen door jou zijn gemaakt! Je kwam bij ons op bezoek en het bespreken ging heel relaxed en je snapte wat we wilden. Daarnaast werk je de ringen heel mooi af, daar kan geen juwelier tegenop en prijstechnisch ook niet. Zo blij, ik laat er meteen nog een maken…

Joey

Op 30 nov 2020

Ik kwam bij Eline om een verlovingsring te laten ontwerpen. Ik wilde niet dat de ring een normale verlovingsring zou worden, wilde een ring met een verhaal en die veel betekenis zou hebben. Daarom besloten om de trouwringen van haar ouders om te laten smelten en een wikkelring te laten maken met ingezette diamant. Eline heeft goed geluisterd naar ons verhaal en daar een eigen draai aangegeven. We zijn erg content met het resultaat en niet geheel onbelangrijk ze heeft ja gezegd! Mede door de ring denk ik dan;)!

Angelique

Op 30 nov 2020

Mijn wit gouden trouwring heeft Eline op een speelse wijze verbonden met twee geel gouden ringetjes, welke mijn kleinzoontjes symboliseren. Daarbij heeft de diamant uit mijn solitaire ring een prominent plaatsje gekregen. Een prachtig resultaat!

Annie

Op 30 nov 2020

Samen met Eline een collier ontworpen, bij gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk, met 4 diamantjes, die herinneren aan onze 4 kleinkinderen, met bijpassende oorknopjes. Het geheel is heel erg mooi geworden, fijntjes, en past heel goed bij mij. Blij dat ik je gevonden heb en dat we samen tot zoiets moois zijn gekomen. Hartelijk bedankt.

Diana & Sjanine

Op 30 nov 2020

Eline heeft voor ons huwelijk samen met ons een heel mooi ontwerp gemaakt voor onze trouwringen. We zijn heel erg tevreden over het resultaat. Ook heeft zij een hele mooi collier ontworpen en gemaakt. Eline is heel professioneel, aardig in de omgang en houdt zich goed aan afspraken. Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation