Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dubbel Dekker Lekker Met onze oude Engelse dubbeldekker uit 1982 of een van onze prachtige Volkswagen Kevers maken wij elk feest dubbel zo mooi!

Dubbel Dekker Lekker Vraag informatie aan
Dhr. Jonathan Kint
Livingstoneweg 5F
4462 GL Goes

Wij zijn de meest unieke cateraar in Zeeland! Met onze bonte verzameling aan rijdende foodtrucks maken wij elk evenement, bruiloft, feest of catering tot een geweldig succes! Dubbeldekker Lekker catering is begonnen in 2023, echter zijn we al langer actief op het gebied van catering met Uitspanning de Goederenloods en onze Culikever. Omdat wij alles graag naar een andere niveau willen tillen, hebben wij in 2022 een Engelse dubbeldekker gekocht en deze helemaal opgeknapt en omgetoverd tot een rijdende keuken! Vanaf 2023 zal onze culikever daarom ook samen met onze Engelse dubbeldekker verder gaan onder de naam Dubbeldekker Lekker catering! Wij kunnen diverse buffetten en dranken verzorgen voor groepen vanaf 25 tot 1500 gasten op externe locatie door middel van diverse samenwerkingspartners.

Enkel een prachtige catering voor bij u op de zaak of thuis? Ook verzorgen wij diverse lunches, complete buffetten of borrels met hapjes op locatie! Natuurlijk allemaal inclusief servies wat wij weer vies retour nemen.

Volkswagen Kever pick-up uit 1969

We hebben deze Foodtruck helemaal opgeknapt zodat hij weer goed met het verkeer meegaat. Deze Foodtruck heeft een kleine keuken aan de ene zijde, waar wij diverse gerechten in bereiden, en een buffet aan de andere zijde met twee warmtebakken, ruimte voor borden, bestek en uiteraard overige gerechten. De Kever is goed geschikt voor een BBQ op locatie tot 50 gasten.

Volkswagen Kever-kar

Wij hebben deze Foodtruck volledig naar onze smaak opgeknapt en ingericht zodat het een echte blikvanger is op uw evenement, bruiloft, feest of catering. Bovendien is de Kever-kar door zijn kleine formaat overal inzetbaar. Zo komt het zelfs voor dat hij gewoon bij gasten in de tuin past of binnen in huis! Deze Kever-kar is uitgerust met een gasbarbecue in de kar zelf, waarop u zelf mag barbecueën. In de kofferbak, waar vroeger de motor heeft gezeten, treft u borden en bestek. De overige gerechten en warmhoud bakken worden op twee buffettafels naast de kever geplaats. De Kever-kar is geschikt voor groepen tot 35 gasten waarbij u zelf aan de BBQ staat.

Bent u met een grotere groep? Dan komen wij graag met de Kever pick-up en onze Kever-kar. Wij kunnen dan een zalige BBQ verzorgen waarbij wij al het werk doen tot 125 gasten.

Engelse dubbeldekker uit 1982

Deze bijna 10 meter lange dubbeldekker hebben wij grondig onder handen genomen! Hij is helemaal leeggehaald, volledig gestript van belettering, nieuwe verkoopluiken geplaatst en opnieuw gespoten in de prachtige kleuren maroon rood en roomwit! Daarnaast is de bus goed opgeknapt zodat hij technisch gezien weer in goede staat is. In de voorkant van de bus treft u een bar met koffiemachine, koeling en tapsysteem waarmee wij met trots Swinckels schenken en Woodstock coffee maken! Achterin de bus hebben wij een volledig ingerichte keuken, hieruit kunnen wij u en uw gasten voorzien van een zalig driegangendiner- buffet, BBQ, pannenkoeken of een lekkere lunch op locatie! Waar…? Tja dat kan eigenlijk overal. Onze dubbeldekker is namelijk zelfvoorzienend qua water en stroom.

Op het cabriodek hebben wij plek voor maximaal 35-40 gasten. Hier treft u een zeer mooi ingericht zitgedeelte met stoelen en tafels. Hier kunt u prachtig barbecueën aan tafel op onze tafelbarbecues of lekker pannenkoeken gourmetten. U hoeft niet op te staan, want onze medewerkers komen met plezier langs voor een lekker drankje!

Is uw groep groter dan 40 gasten? Ook dan kunnen wij voor u een prachtige catering verzorgen met onze compleet ingerichte tenten. Dit kan op een externe locatie tot 100 gasten, waarbij wij alles verzorgen. Van tenten tot stoelen en lampjes om de sfeer er goed in te houden.

Is uw groep nog groter dan 100 gasten? Een eigen locatie, of moeten wij iets voor u regelen? Dan hebben wij diverse samenwerkingspartners waarbij wij aan komen rijden.

In overleg kunnen wij groepen verzorgen tot 1000 gasten.

Mogen wij uw evenement verzorgen met een van onze geweldige foodtrucks? Neem dan snel contact met ons op!

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Dubbel Dekker Lekker
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation