Welke.nl

Driessen Films & Fotografie Filmmaker en fotograaf

Driessen Films & Fotografie Driessen Films & Fotografie
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Driessen Films & Fotografie
Landelijk

Over ons

Driessen Films & Fotografie, wat in 2015 in Doetinchem als hobby begon, is nu een begrip in heel Nederland. Ons boeken is uzelf garanderen van een topfilm of hoge kwaliteit foto's!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Trouwfilms

Wat is nou mooier dan de mooiste dag van jullie leven op elk moment terug te kunnen kijken? Wij bieden een mooie oplossing voor deze wens! De mooiste momenten van jullie dag samengevat in een verfrissende filmstijl! Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Trouwfotografie

De sfeer van je trouwdag en je persoonlijkheid spetteren van de foto’s af. Dat onderscheidt een kiekje van een echte foto.

Jullie liefdesverhaal is uniek, en dat zijn je trouwfoto’s ook. Daarom zie ik elke bruiloft als een kans een bruidspaar te leren kennen en hun verhaal te vertellen.

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hil

Op 18 oct 2018

Zo’n geweldige video gemaakt van de trouwdag van onze dochter en schoonzoon op 15 september! Een heel groot compliment

Nigel en Elly

Op 04 oct 2018

Top film laten maken door deze film maker! Op de bruiloft mengde hij zich enorm prettig tussen de mensen, was tegen iedereen enorm vriendelijk en heeft natuurlijk na de tijd een prachtige film afgeleverd. Aan elk detail is alle aandacht besteed, zowel tijdens de opnames en in de film, als in de doos waar de usb stick in zat. PRACHTIG!! Wij zijn enorm blij en raden hem absoluut bij iedereen aan!

Malou

Op 03 oct 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation