Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Draaimeesters DJ Bruiloft met Luxe lichtshow | Top-geluidsset | DJ booth | Vuurwerk FX | Lasershow & Uplights

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Giel Hilgerdenaar

Draaimeesters, de bruiloft dj voor Brabant

De nr. 1 bruiloft dj van Brabant vind je bij Draaimeesters. Begonnen als freelance dj heeft Giel al heel wat jaren in feestcafe’s en clubs gestaan. In 2012 besloot hij zijn eigen onderneming te starten en richtte zich op trouwbranche. Het werd een groot succes!

Hij biedt complete shows aan incl. dj, lichtshow en topgeluid. Bruidsparen die voor DJ Giel kiezen willen een onvergetelijk feest waarbij de hele avond de dansvloer vol staat.

Bruiloftdj op jullie huwelijk?

Zoek je een dj die gewend is om elk weekend van iedere bruiloft een topfeest te maken, lees dan vooral verder. DJ Giel is een allround dj met veel ervaring en draait met veel plezier en energie de ene hit na de andere. Een non-stop feest waar de feestnummers, meezingers, floorfillers, top40, classics, foutehits en dancehits etc. elkaar afwisselen. Kortom een feest van herkenning waarbij de gasten getrakteerd worden op de lekkerste muziek waarop je niet kunt stilstaan.

Complete show met licht en geluid

De show van Draaimeesters is compleet en voorzien van een luxe lichtshow en een top-geluidsset incl. djbooth. De lichtshow wordt live bediend en sluit perfect aan bij de muziek. De show is uit te breiden door het toevoegen van opties als; Vuurwerk FX, Lasershow en Uplights. Creëer je eigen festivalsfeer op jullie bruiloft.

Beschikbaarheid en nemen van een optie

Na het plannen van jullie trouwdatum en het vastleggen van de feestlocatie, is het verstandig om de invulling van de feestavond vast te leggen. DJ Giel kan maar 1 boeking per avond aan nemen, dus vol=vol.

Op de website staat een contactformulier, hiermee kun je kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Je ontvangt een e-mail en als de datum nog beschikbaar is, kun je een optie nemen. Daarna volgt het persoonlijke kennismakingsgesprek en kun je Draaimeesters definitief boeken voor jullie bruiloft.

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

John

Op 31 mar 2023

We hebben een fantastische bruiloft gehad, dankzij Dj Giel van Draaimeesters hebben we onze dag afgesloten met een spetterend feest. Onze gasten hebben het nog steeds over het gave feest en de mooie verlichting. De dansvloer is de hele avond vol geweest! Super bedankt! mvg John en Karin

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation