Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dj Noord-Holland.nl Wij draaien voor u lekkere herkenbaar en dansbare muziek maar ook al uw favorieten nummers.

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Dj Noord-Holland.nl Vraag informatie aan
Dhr. Marc van den Engh
Landelijk

Dj Noord Holland

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nu op zoek naar een dj drive in show met een nette professionele uitstraling met ervaren dj’s die het publiek aanvoelen en hierop kunnen inspelen. Dan hoef je niet verder te zoeken wij kunnen dit allemaal voor jullie verzorgen. 

Bruiloft Dj   

De bruiloftshow heeft een luxe uitstraling door middel van de nieuwste LED verlichting. Wij kunnen jullie unieke trouwlocatie hierdoor nog sfeervoller maken. Steeds vaker wordt er gekozen voor een bruiloft DJ, deze kan jullie muzieksmaak namelijk heel eenvoudig vertalen naar een spetterend feest.

Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen en voorkeuren van het bruidspaar. Je trouwt tenslotte maar één keer en op de dag zelf moet alles op rolletjes lopen. Elke bruiloft is weer anders en wij vinden het belangrijk dat alles naar de wensen van het bruidspaar verloopt. Door van te voren alles goed te bespreken zorgen we dat de voorbereiding optimaal is. Zo kunt u als bruidspaar vrijblijvend een afspraak inplannen om telefonische de wensen en mogelijkheden van uw feest te bespreken.

Willen jullie meteen een offerte aanvragen? Vult u dan het contact formulier en ontvang binnen 24 uur de offerte. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ellen

Op 23 nov 2022

Op kort termijn toch kunnen trouwen ondanks corona en een prachtig feest gehad,... wij hebben DJ Noord-Holland geboekt en het was een groot succes. hele avond gedanst iedereen was er wel aan toe, het was fantastisch!! Leuke dj Mooie dj meubel en Lekkere muziek

Joop & Esher

Op 18 nov 2021

4 weken geleden toch onze bruiloft eindelijk kunnen vieren wat een feest, de hele avond gedanst. djnoordholland.nl het was super!! ga voor feest en boek djnoordholland.nl

Simone

Op 11 oct 2019

Mijn man en ik hebben nog pijn in onze voeten van het dansen, in een woord GEWELDIG wat een feest!! dj noord Holland nogmaals bedankt!

esther jongenjans

Op 11 oct 2019

Wij hebben dj noord Holland geboekt op onze bruiloft in april het was een super goed feest, kunnen ze iedereen aanraden voor een leuke prijs:-)

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation