Dj Noord-Holland.nl Drive in Show - Verhuur - Licht - Geluid - Dj's - Artiesten

Dj Noord-Holland.nl Dj Noord-Holland.nl
4.5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Dj Noord-Holland.nl Vraag informatie aan
Landelijk

Gefeliciteerd, jullie hebben besloten om te gaan trouwen er staat jullie nu een drukke tijd te wachten wanneer je plannen maakt voor de aanstaande bruiloft.

Een leuke dj die jullie en de gasten de hele avond op de dansvloer kan houden dat wil toch iedereen, voor dj noord holland is dit geen probleem, door hun jaren lange ervaring weten zij iedereen te prikkelen om te gaan dansen en er een goed feest van te maken.

Wanneer het merendeel van jullie gasten is gearriveerd starten wij met de traditionele openingsdans van het bruidspaar, op door jullie gekozen muziek Indien men wil kunnen de bruiloftsgasten zich voor de tweede dans eveneens op de dansvloer begeven.

Jullie mogen een top twintig doorgeven van nummers die wij niet mogen vergeten en een richtlijn van de muziek die jullie graag willen horen tijdens het feest, en ook een openingsnummer en een mooi nummer om de avond mee af te sluiten.

Kies voor een ervaren dj met muziek kennis!!

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Simone

Op 11 oct 2019

Mijn man en ik hebben nog pijn in onze voeten van het dansen, in een woord GEWELDIG wat een feest!! dj noord Holland nogmaals bedankt!

esther jongenjans

Op 11 oct 2019

Wij hebben dj noord Holland geboekt op onze bruiloft in april het was een super goed feest, kunnen ze iedereen aanraden voor een leuke prijs:-)

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation