Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dirk Zeelenberg Trouwambtenaar De dag van je leven, mag ik daarbij zijn?

Vraag informatie aan
Dhr. Dirk Zeelenberg
Landelijk

Familie, vrienden, liefde, wat een feest. Met als hoogtepunt de huwelijksceremonie. Persoonlijk, emotioneel, hilarisch. En liefst vooral niet saai of standaard. Spannend he. Zullen we samen kijken hoe het een onvergetelijke dag wordt waar nog lang over wordt nagepraat?

kennismaken

Niets mooiers dan de liefde. In een persoonlijk gesprek vraag ik jullie het hemd van het lijf. Ik luister, leef me in, voel aan en geef advies. Het doel? Een dag met jullie in de hoofdrol. De bijrol, die neem ik graag op me. Met veel plezier loods ik jullie door het hele traject.

persoonlijke inbreng

Ik verheug me erop om alles, maar dan ook écht alles, van jullie te weten te komen. Neem mij mee in jullie verhaal, dan teken ik het op. Een speech op maat, waar de liefde vanaf spat. Herkenning, een brok in de keel, een bulderende zaal; ik breng graag het beste in jullie naar boven.

eigen wensen

Een ceremonie met mij als trouwambtenaar wordt geen standaardpraatje. Persoonlijke wensen? Graag! Ieder huwelijk is uniek. Met mijn ervaring in het organiseren van grote evenementen, denk ik graag mee hoe het nóg mooier, beter, leuker en fijner kan. 

Trouw je in het buitenland?

Geen probleem. Ik ken Nederland op mijn duimpje, maar als je liever in het buitenland trouwt, stap ik graag voor je in het vliegtuig. Zo heb ik al huwelijken gesloten op Aruba, in Dubai, op Ibiza, in Italië, België en Frankrijk. Alles is bespreekbaar.

Ik ben Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), beëdigd in Zaanstad maar voltrek regelmatig huwelijken van Appelscha tot Aruba. Dat betekent dat ik de hele ceremonie zal begeleiden, tot en met het jawoord.   

Mail mij, dan praten we verder. Ik kijk uit naar je bericht.

Bekijk website
+1 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Dirk Zeelenberg Trouwambtenaar
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation