Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Deborah Hoogendijk Fotografie Beelden die je voelt!

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Deborah Hoogendijk
Landelijk

Ik ben Deborah, een spontane documentair fotograaf en met mijn camera vang ik de echte momenten van jouw gezinsleven of bruiloft en vertel ik het verhaal in beeld. Een persoonlijke trouw- en familiefotograaf die dol is op het vertellen van verhalen. In mijn beelden ben ik altijd opzoek naar de echte emoties en waardevolle momenten. Ik observeer en leg vast. Ik stuur niet. Ik ga niet voor het perfecte plaatje. Ik ga voor beelden die raken.

Mensen zien en vastleggen zoals zij zijn. Dat is wat ik het liefst doe.

FOTOGRAFIE VOOR LEVENSGENIETERS, DIE DE WAARDE ZIEN IN SPONTANITEIT VAN DE ECHTE MOMENTEN, EN DIE VOOR ALTIJD OP BEELD WILLEN BEWAREN

Als huwelijksfotograaf ben ik niet bezig met de perfecte detailfoto van je trouwjurk . Ik ga jullie niet verplichten tot een uren durende fotoreportage voor dat ene perfecte social mediaplaatje.
Op jullie bruiloft ga ik opzoek naar beelden die raken. Tijdloze foto's die waardevol blijven en niet mee doen aan de trends. Beelden die een verhaal vertellen..

Dagelijks op de hoogte blijven? Dat kan via mijn Insta- of Facebook pagina!

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Andre

Op 17 jan 2024

Snelle reactie, mooie foto's, geen gedwongen gevoel, gewoon helemaal perfect!

Wendy

Op 17 jan 2024

Heel ongedwongen, gezellig zelfs, even bij haar langsgaan. En dan prachtige foto’s toegestuurd krijgen! Zo wil je dat toch?! En zo makkelijk gaat het, is mijn ervaring bij Deborah. Ze weet precies wat ze doet. En hoe ze, heel relaxt tussen gesprekjes door, de mooiste shots maakt. Ik had nooit eerder een shoot gedaan. Maar heb na mijn eerste ervaring (zwangerschapsshoot) later opnieuw een shoot geboekt voor mijn dochters. Portretshoots deze keer. Ook die verliepen heel vlot. Zo blij met de resultaten!

Deborah

Op 17 jan 2024

Denkt goed met je mee en neemt de tijd voor goede foto's. Ze laat je jezelf erg op je gemak voelen !

Sharon

Op 17 jan 2024

Wat een fijne fotografe! Stelde je helemaal op je gemak en het resultaat was prachtig! Echt een aanrader!

Daphne

Op 17 jan 2024

Superr!! Echt een topper! Stelt je op je gemak en maakt echt prachtige foto’s! Echt een top fotograaf! 1 die ik zeker zal aanraden! ❤️

Sanne

Op 17 jan 2024

Deborah heeft onze bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. Haar aanwezigheid voelt heel natuurlijk en oprecht. Wij hebben heel veel aan Deborah gehad en kijken met een grote glimlach terug op onze mooie dag.

Kimberley

Op 17 jan 2024

Heel fijn om met Deborah samen te werken! Ze is relaxt en stelt je op je gemak. De foto's zijn werkelijk prachtig geworden. Ik zou haar zeker aanraden. Hopelijk mogen we vaker samenwerken.

Anne

Op 17 jan 2024

Wij hebben een hele fijne shoot gehad met Deborah. De locatie was prachtig. We hebben ons de gehele shoot op ons gemak gevoeld en zij heeft ons oprecht laten lachen waardoor de foto's een natuurlijke weergave zijn van ons als gezin. De snelle preview was erg leuk.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation